אוי גילה גילה... את ממש לא מאופסת..
נאמר בחיוך כמובן שהרי לא ניתן לצפות שתיזכרי את כולנו לפירטי פרטים... ברור שאני בטיפול פסיכולוגי, הרי אני מדברת על זה כל הזמן פה... וגם פסיכיאטרי אם כבר פותחים את הקלפים... פסיכיאטרי זה רק מעקב אחרי התגובות שלי ל"לוסטרל", ופסיכולוגי לסירוגין מגיל 12 שאז הופיעו החרדות הדיכאונות וקשיי ההסתגלות שלי לראשונה. בכל אופן כרגע אני בטיפול שלא מזיז לי שערה מראשי, משום שלפי מבנה האישיות שלי והניסיון שצברתי במשך השנים, הגעתי למסקנה שאני צריכה טיפול התנהגותי או יצירתי - פסיכודרמה, משהו אלטרנטיבי, ובטח לא דינמי, משום שאני טיפוס מאוד מילולי ואנליטי, ואני מסוגלת להגיע למסקנות לא פחות מרחיקות לכת מאלו שאליהן מגיעה הפסיכולוגית, שאגב, היא בת גילי (כ-30). האמיני לי, זה לא שאני מזלזלת באינטליגנציה שלה חלילה, אך אם יש משהו שאני טובה בו בחיים זה כושר אבחנה וניתוח, ואני לא זקוקה לטיפול בשביל זה. אז עכשיו את בטח שואלת את עצמך אוקיי, אם את יודעת את זה למה את לא מחפשת טיפול כלבבך? והתשובה אף היא פשוטה - אין לי כסף!!! אני נאלצת להסתפק במה שהמערכת הציבורית מעניקה לי, וזה מה יש... ניסיתי את כל המסגרות הציבוריות ומיציתי את כולן (לא כל כך בגללי, פשוט נתנו לי את המיכסה שהגיעה לי בכל מקום)... אז אני לוקחת מה שיש, ותאמיני לי, לפעמים אני לומדת הרבה יותר מקריאה והשתתפות פה בפורום ובעוד פורומים שונים, וגם בעזרת ידידים טובים... בכל מקרה הטיפול הזה אמור להיפסק בעוד כ - 3 שבועות, שוב, בגלל אילוצי המערכת, לא בגללי, ואז כנראה אשאר ללא טיפול כלל. אז זהו בענייני. תודה על ההתייחסות וסליחה אם נפגעת ממני בהתחלה, זה היה בצחוק...