נמאס מהפגרה

נמאס מהפגרה

מישהו זוכר מתי היתה תחרות הליגה האחרונה? לנוכח הפגרה האינסופית שהשתלטה לנו על עונת ניווטי האופניים, יש לי רעיון איך לשפר מאוד את המצב במינימום מאמץ. במקום להתחיל את העונה באוגוסט/ספטמבר, ולגמור ביוני, עם 3-5 חודשי פגרת חורף באמצע, אני מציע להתחיל את העונה במרץ ולגמור אותה בנובמבר, עם חודש וחצי פגרת קיץ באמצע (או אפילו בלי פגרה בכלל). נכון, עונת ניווטי האופניים תשתרע על שתי עונות ניווט רגלי - אבל מה זה משנה, בעצם? העיקר שיש רצף סביר של ניווטי ליגת אופניים לאורך השנה (האזרחית), וללא איום גשם ופגרת חורף ארוכה באמצע השנה (העברית). זה גם מתאים יותר ללוח הפעילות של רוכבי האופניים באופן כללי, ואולי ימשוך יותר משתתפים (אופטימיות זהירה). מה דעתכם?

IlanShacham

New member
השנה זו הפעם הראשונה שיש כזו פגרה ארוכה

ואני לא ממש מבין למה - לא חסרים איזורים שאפשר לתכנן בהם ניווט בבטחה גם בחורף. עבור הרוכבים בארץ החורף זו דווקא עונה מצויינת. בקיץ יש כאלה שכמעט לא רוכבים והשאר עושים רכיבות קצרות השכם השכם בבוקר או בלילה בעיקר בשביל לשמור על הכושר (והשפיות). בקיצור - אין שום בעיה שעונת הניווט תהיה מקבילה לניווט הרגלי, רק צריך תכנון חכם של התחרויות.

אזרחי

New member
מענה אוטומטי

זוהי הודעה מוקלטת. אנחנו בפגרה. אנא השאר הודעתך ונענה עליה כשנשוב מהפגרה. או שלא. וברצינות, אינני חושב שכדאי שתהיה עונה שונה מהניווט הרגלי, אבל אני חושב שניתן לצמצם את ה"פגרה" המאולצת הזו עם ניווט כמו באליפות הנגב/להב/סנסנה ועוד מקומות בהם אין שום בעיה להתחרות גם בשיא החורף. בקיץ - חם וחו"ל

Erez Shalev

New member
הרעיון של פגרה היה שלי

כנראה שלא הצליח כל כך. הפגרה היתה אמורה להיות מאמצע דצמבר (ניווט בכרם מהר"ל) עד מרץ (בר גיורא), כדי שהנווטים הרגליים יוכלו להתרכז באליפות ישראל (סוף פברואר). בגלל מזג האויר נדחה הניווט בכרם מהר"ל (עדיין לא נקבע מועד חדש) וכך נתארכה הפגרה.

אם ראית את הודעתי למטה, ראית שאתה לא לבד....

(גם אופיר מתלונן
) ולגבי שינוי זמן הליגה שלא במקביל לניווט הרגלי, גם אני לא בעד. ולו רק כדי שחלוקת הגביעים תערך בטקס אחד.

למעלה