נמאס מהצנזורה הזאת

Rיקושט

New member
נמאס מהצנזורה הזאת

על הזמן משתיקים את הסאונד, הזוי. אני מאחל להפקה שתפסיד כמה שיותר מליונים כדי שמי שאחראי למחדל הזה לא יוכל לעבוד יותר בתחום.

tapuzo

New member
זה באמת מביך

לא רק שמצנזרים מה שכבר מעניין, אלא כנראה גם כדי לחסוך בערוצי סאונד אמנם יש 4 ערוצי שידור אבל בשניים מהם באופן קבוע אין סאונד בכלל. אז למה לעשות 4.. תעשו 2 שבהם שומעים נורמלי. גם לא העירו על ההתלחששויות - למשל באח הגדול זה נאסר לגמרה. אני לא יודע מה קורה עם המיקרופונים שם אבל כשהבנים משתינים שומעים מעולה את השתן במי האסלה ומצד שני כשהם במטבח בקושי שומעים מה נאמר.

Rיקושט

New member
השיחה בין איילת לאיתן ואורן

הייתה מאוד מעניינת, לראות איך הוא מתפטל בתשובות שלו ואיך היא מגיבה והבמאי כמובן החליטה לצאת לפורומו (מי צריך פרומו בערוץ הזה?!!?) וכמובן להשתיק את הסאונד וגם לעבור מצלמות למשהו אחר לא מעניין. ביזיון אחד גדול, כל התוכנית הזאת.

elvis18

New member
בעיית צינזורים קשה !!!

כל החשק יורד מהפרסומות שלהם באמצע שיחות ,ומהמעברים באמצע שיחות או סצינות מעניינות. אנשי ההפקה חייבים לקלוט את זה...אחרת הם יאבדו עוד ועוד

tapuzo

New member
איילת הזו חיה בסרטים, לא ראיתי אובססיה כזו..

זה ממש תסביך תסביך. היא יושבת איתם שעה בחדר, הם מנסים להיות אליה נחמדים ואז היא אומרת שאין לה דקה איתו לבד.. אחרי שעה שיחה. אני שמח שלפחות הוא רואה כמה היא אובססיבית לגביו.. היה לה חיוך קצת פסיכוטי על הפנים עוד מעט חשבתי שייצא לה ריר מרוב עונג, רק היה חסר שהיא קושרת אותו למיטה נועלת את הדלת וקופצת עליו.. הלילה היא תלך לישון שמחה ותחלום שהיא לא ישבה ודיברה איתו מהכסא אלא נכנסה איתו למיטה.. אני כבר מתאר לעצמי את הסיפורים שלה לענבר ועדי איזה מושלם היה בדייט ביניהם, רק הוא והיא בחדר והוא אמר לה שהיא הכי מיוחדת ואחרי דניאל תורה..

למעלה