נמאס ממתוסבכות..

• פותח הנושא azx
  • פורסם בתאריך

azx

New member
נמאס ממתוסבכות..

כל פעם שאני מרחם על איזו תולעת, היא חושבת שאני רוצה אותה. אני בן 26, ואותו מיקרה קרה לי עם 3 בנות, (את שלושתם הכרתי ליפני שהן הכירו אותי.) ניפתחתי כמו לחבר הכי טוב שלי, והרגשתי הכי בנח בעולם, אז התנהגתי כמוני. איכשהו זה בילבל אותם בטירוף. במיוחד כשלא זרמתי,, לא רציתי סטוץ, וזה שינה אותם לגמרי,. זה משהו עם בנות. ודווקא עם אלה שאני כן שוכב או סתם לא מיתעניין, הן מעריכות והכל.. אין לי בעיה לשכב עם ידידה, אבל לא עם אחת שגם ככה עברה יותר מידי, לפעמים בא לך סתם לפנק, שידעו שלא כל הגברים מחפשים לזיין, ואז הן מתחילות עם המחשבות שאולי יש לך רגשות.. וזה כזה דפוק. במיוחד כשאתה מדבר עיברית ומסביר להן איך המח שלהן עובד, ושאתה לא באמת כזה. והיא עונה שהיא מבינה. ואז שוב אותו סרט.. למה אני לא יכול להיות מי שאני, בלי לדפוק את המח למישהו. כל החיים שלי אני סתם זורם מחרטט והכל עובד יופי. אז אולי האופי שלי דפוק.. וכנראה צריך להישאר מזויף ולהישאר זבל. רק ככה זה עובד לי.. טבע האדם כזה דפוק..

זמשוש

New member
פינוקים

אתה ממש שובר לי את הסטיגמה שגברים לא מפנקים סתם... עד כה חשבתי שגבר מפנק רק כשהוא רוצה להשיג משו או כשהוא באמת מרגיש משהו ואוהב. ומה זה בכלל סתם לפנק? לבשל לה ארוחה? לעשות לה מסאג' שעה תוך כדי צפיה בסרט? למה לא נראה לי !?

azx

New member
זאת בדיוק הבעיה..

לא נראה לך.. אני מי שאני, אני לא "מפנק". פשוט אוהב לעשות טוב לאנשים שאני מתחבר אליהם. אם זה חברים, בנות,משפחה. אבל זה אף פעם לא בשביל משהו.. הכל טהור, וכמבינים את זה, מחפשים משהו אחר, מנתחים אותך עד שהמח שלהם נדפק.

mika tal

New member
"תולעת עטופה ברחמים"..

אתה צריך לשנות גישה.אז לא הלך לך עם כמה בחורות, זה לא כזה "ביג דיל". אתה מדבר מעמדה נורא פגיעה. אולי אתה משדר "חרטוט" ו"מזוייפות", ומבלבל את הבחורות שאתה איתם. יש לי עצה בשבילך: תהיי טבעי, אמיתי, תזרום ואל תחשוב מחשבות.. אה, ועוד משהו, אל תתפוס תחת, ואל תגד "אוי אוי אוי"( זה לא מושך במיוחד).. אתה לא מרחם על אף אחת ומסכנות הבחורות ש"זכו" בכינוי התולעות.. מה זה השטויות האלה?

azx

New member
אני הכי אמיתי בעולם..

ודווקא בגלל זה מנתחים אותך, אבל נהפוכו, כשהייתי מזויף הכל תקתק. אני לא מרחם על עצמי, פשוט נימאס ממתוסבכות

Vdrums

New member
how can you meet girls

Before they met you, usually it happens simultaneously... You say that you like to spoil and give but you call it ": "To pity a worm" And thank you so much on your effort to let girls know that not all man are into sex You are doing Avodant Kodesh... a true martyr

azx

New member
תולעת... בקיצור סתם אחת מ-3...

תקשיבי חמודה.. אני יתן לך דוגמא אחת, ותשפטי..אמנם זה היה מזמן, אבל.. היתה מישהיא ש"זורמת" אם את מבינה אותי, היתה שוכבת עם כולם, וסבבה.(עד לפה, אני מכיר אותה ok, אותי היא לא מכירה). בכל אופן, איכשהו היא הכירה אותי, והתחילה לדבר כמו איזה בתולה.(וראינו מה היו עושים לה) אבל זרמתי תמיד, עד שהיא הגיע למצב של.. "אולי נהיה ביחד"?! או סתם איזה סטוץ... אני עם מה שאני שראיתי ומה אני יודע, רציתי רק שיהיה לה טוב, וזהו!!רק שתדע מה זה שגבר מיתיחס לבחורה בלי קשר לכלום. אז איך בגלל שאני לא זורם לפי הראש שלה היא משתנה לגמרי.? תמיד באה עם רמזים,כשנמאס לה, היא באה אלי לבית, שכבה במיטה שלי, וגם לא זרמתי (אני יודע..). זה פשוט לא היה מטרה. רציתי רק לראות סרט בכייף.,. עם ידידה אופי זה אופי. ושרמוטה זה שרמוטה.. לבנות יש יותר מידי סרטים.. "שלא יחשוב עליי ככה," שלא ישמע עליי בכלל". זה דפוק.. אם את רוצה קשר אמיתי, תהיי את ולא משנה מה העבר שלך, את רוצה סתם זין, לגמור טוב, זרמי. אבל לא להגיד שאני זבל רק כי לא זרמתי איתך, האמת שאם לא הייתי רואה מה עברה, הייתי קורע לה את הישבן. אני לא יפה נפש.. סתם אופי מטומטם.

just 20 f

New member
"...סתם אופי מטומטם"- שלך?!?! ../images/Emo6.gif

ולזרום עם תיאורים כמו "הייתי קורע לה את הישבן" אתה יודע טוב מאוד...

Vdrums

New member
נו אם אתה טוען שאתה מטומטם

אז אני מרים ידיים. ובגלל שכל החברה עברו עליה אז אתה מכיר אותה? בולשיט.

נועם ע נ

New member
קודם כל שנה ניסוח

למה להגיד תולעת?? אל תשחק משחקים תהייה מי שאתה (להיות נחש לא נחשב) ולפי מה שאתה מציג, הבעיה היא לא אותן בחורות אלא אתה אתה פשוט מחרטט אותן והן נופלות ברשת ונפגעות אז קח לתשומת ליבך ואל תיתמם. עם זיוף תשיג רק זיוף ובסוף ץבוא זאת שתעשה לך בית ספר אז קח את זה בחשבון. אם בא לך לזיין פשוט תגיד את זה (אתה תמצא את זו שבא לה, רק אל תספר סיפורים סתם).

למעלה