נמאס מ"פסטיבל רבין".

blackbomber

New member
נמאס מ"פסטיבל רבין".

שימו לב לדוברת:
יחימוביץ': "מורשת רבין – רדיפת השלום וההיבט החברתי"
מאת: מיכל רשף, כתבתנו לענייני חינוך, מערכת וואלה! חדשות
יום שבת, 27 באוקטובר 2012, 21:05
תגיות: שלי יחימוביץ',עצרת זיכרון,רצח רבין
יו"ר מפלגת העבודה, חברת הכנסת שלי יחימוביץ', התבטאה הערב (שבת) בעצרת השנתית לזכר ראש הממשלה המנוח, יצחק רבין, הנערכת בכיכר רבין שבתל אביב. לדברי יחימוביץ', "זהו אירוע מלא ערכים שיוצק תוכן ושמעות. אני שמחה להיות כאן, כהמשך ישיר, עז ונוקב של המורשת הפוליטית של רבין – רדיפת השלום, הציונות, ההיבט החברתי והניסיון לגשר בין הקבוצות השונות בעם". עוד אמרה יחימוביץ' כי מדובר ב"עצרת יוצאת דופן, בעומס ובמשמעות שלה".

כולנו זוכרים את מצבו של רבין בסקרים לפני הירצחו, הוא פיגד מול נתניהו ביותר מ 20%, מפלגת העבודה פיגרה אחרי הליכוד ב כ 30%.
משמע: העם לא אהב אז את ה"מורשת" הזאת שהציגה יחימוביץ'! או... שיחימוביץ משקרת בהתייחס ל"מורשת" הזאת שבעצם לא היתה.

האמת היא שרבין רדף "הסכם שלום" ולא "שלום".
רבין לא התייחס בכלל לתחום החברתי.
רבין רק הסית ופילג את העם.

מדי שנה השמאל התבוסני/קומוניסטי/ערביסטי הישראלי ממש מזנה!!!! מזנה את רצח רבין, מזנה את זכרו של רבין, כל זאת בניסיון נואש למנף את עצמו בקרב הציבור.
כך, כאשר הופך השמאל את האירוע ל"פרטי", יותר ויותר אזרחים קמים ואומרים: "נמאס".

blackbomber

New member
אין בכלל "מורשת רבין".

יש "רבין א " - הלוחם, הרמטכ"ל, זה שאמר "אלימות תיענה בכוח" והורא "לשבור להם ידיים ורגליים".
יש "רבין ב " - הפוליטיקאי, זה שהביא לידי מימוש את אידיאולוגיית התבוסנות תוך כניעה לטרור ופגיעה משמעותית במדינה.
יש "רבין ג " - זה שהשמאל התבוסני/קומוניסטי/ערביסטי מנסה לשווק לנו כי כזה היה וזאת מורשתו.

לאIנרד

New member
ברור שנמאס לך

אני מבין שקשה לחיות עם רגשות אשמה ובטח לא נעים שמזכירים לך שראש ממשלה נרצח בידי איש ימין בגלל דעותיו הפוליטיות.
לא נעים להיזכר בהסתה שנעשתה ברובה מתוך טיפשות ולא בכוונה לרצוח, אבל עדיין הייתה הטריגר לרצח.
זו ההיסטוריה ולא ניתן לשנות או למחוק אותה מהזיכרון. תתמודד!

לאIנרד

New member
מסכים איתך

בפעם האחרונה שהלכתי, חזרתי כלעומת שבאתי ולא חזרתי על הטעות.
מפה ועד להגיד שנמאס שמזכירים את הרצח זה מרחק שנות אור.

RonspotNL

New member
איזו חגיגה פוליטית על מה את מדברת?

RonspotNL

New member
נו ומה הבעיה עם זה?

הרי מדובר ברצח פוליטי אז למה שההעצרת לא תהיה פוליטית?

blackbomber

New member
כולנו זוכרים מי התחיל בהסתה, היה זה רבין

כולנו יודעים מה בדיוק קרה.
הסכם אוסלו קרס, הגיעו הפיגועים, נתניהו הוביל על רבין ביותר מ 20% עפ"י כל הסקרים, הליכוד הוביל על העבודה ביותר מ 25% עפ"י כל הסקרים.
רבין היה במצוקה!!! ואז החליט שהדרך היחידה שנותרה לו כסיכוי להשתקם, היא דרך הפצת לכלוך על הימין.

רבין גייס את התקשורת, רבין גייס מוסד ממלכתי - השב"כ כדי לסייע לו, רבין החל את ה"ג'וקים מסוממים" ו"פלופלורים", הוא ידע שתבוא התגובה!!! והיא באה.
בוא נגיד את האמת, "הסתה" היתה מ 2 הצדדים! וזה שהחל בה היה דווקא רבין בצר לו פוליטית, הוא זה שפילג את העם.
למרות שהוא היה צריך לשלם מחיר על מעשהו הנפשע, הרצח לא היה מחיר הולם, רצח הוא אסור.

בפורום שאתה מנהל, אתה מאפשר למשתתפים לטעון כי "הימין רצח את רבין".
מדובר בהסתה!!!!!!!! אז כעת פתאום אתה מגלה רגישות ל"הסתה"? זה מה שלמדת מרצח רבין?
תתמודד עם זה, בעצם תתבייש עם זה.

blackbomber

New member
התייחסתי, בהחלט התייחסתי. ואתה?

האם הגיוני שאחד שמאפשר בפורום שבניהולו הסתה ועבריינות, פתאום יציג את עצמו כאחד שרגיש להסתה?
לא הגיוני.
יש לך מה להגיד בנושא?

אני יכול להגיד את מה שאני חושב עליך, תגיד אם אני טועה או צודק.
מה שמותר לשמאל לייחס לימין, אסור לימין לייחס לשמאל.
במילים אחרות:
כששמאל מסית נגד הימין ונבחריו זה "טבעי", כשימין מסית זה גרוע מאוד...
כך אני מתרשם לאחר שנים של כתיבה בפורום שבניהולך, כל אחד שייכנס לפורום הזה לבטח יסכים איתי.
מדובר בביקורת בונה, יש לך עדיין את האפשרות לתקן.
אבל בבקשה, אל תדבר על "הסתה" כל עוד אתה מאפשר ואפילו מעודד הסתה.
הגיוני, לא?

aviel931

New member
הדבר הכי עצוב ברצח הפוליטי הזה

שהוא הפך את השמאל ל"קדוש מעונה" כשבפועל מקום הציונות מי שהשתמשו באלימות פוליטית הם דוקא אנשי המשאל, החל מימי הפלוגות של ההסתדרות שמנעו את שבירת מונופול ההסתדרות בדרכי אלימות, כלה בהצקות והרבצות לקבוצות של תנועות נוער המזוהות עם הימין [הם היו גיבורים בעיקר על שכבות הגיל הצעירות של תטעה], בהמשך שכבר לא יכלו לימין לבד הלשינו עליו לבריטים [הסזונים], ולא היססו להוציא "תותחים קדושים"...

אחרי קום המדינה הם המשיכו במדיניות "הפנקס האדום" וההתנכלות לכל מי שלא היה חלק מאנ"ש-איש שמאל, ועד היום במעוזי הכוח שלהם הם מנסים להשיב את שלטונם כשאינם בוחלים בדרכים בזויות... כגון הפצת שקרים על מועמדי ימין, ואתרוג אנשים שסרחו ומקיימים את מצע השמאל.. אחד מהם אפילו הציע ברוב טמטומו "להחליף את העם".. נו שוין.

כל ילד יכול למצוא באינטרנט קריקטורות קשות לצפייה של מנהיגי ימין, מהיום ומהעבר, וציטוטים מבחילים של אישי שמאל כנגד מתנחלים ועוד ועוד...הסתה פרועה פי כמה ממה שהיה נגד רבין.

אבל העיקר שהימין צריך להרגיש רגשות אשמה על אלימות פוליטית.

RonspotNL

New member
קודם כל אם הייתי המנהל

הייתי מוריד את ההודעה הזו ומוחק אותה ומבקש ממך לכתוב את ההודעה הזו שוב ועם טיפה כבוד כמו שהתלוננתי על זמבוש על הודעה דומה באקטואליה שבה הוא קרה לזכרון רבין הילולה ככה גם אתה

זה לא פסטיבל אלא אזכרה לראש הממשלה שנרצח ע"י אחד ממכם ימני וגם דתי חולני לא נשכח את ההסתות שבאו ממכם לפני ושביבי האדיוט שלכם היה בהפגנה עם ארון קבורה כל אלה הם דברים שאתם צריכים לחיות איתם בין אם אתם רוצים בזה או לא

אגב עובדה שרבין הוא זה שחתם על הסכמי שלום בתקופתו ביבי אפילו לא קרוב לזה אז כן לרבין יש מורשת לביבי השקרן אין

הוא צודק, יש הילולת רבין

יש לך חתיכת חוצפה כשאתה אומר "נרצח על ידי אחד מכם".

גם הסתה וגם שקר גס.
לרבין הפוליטיקאי אין שום מורשת, לרבין הלוחם יש מורשת רבה שצריך לספר. לטעויות הפוליטיות שלו זה סיפור עצוב מאוד שעלה ליהודים בישראל בהרבה מאוד דם.

RonspotNL

New member
תגיד אם היו קוראים

לאזכרת קרוב משפחה שלך הילולה היית מקבל את זה? הדתי החולני זה שרצח אותו יצא ממכם ביבי השקרן היה זה שהיה בהפגנה עם ארון קבורה בזמן ההסתות שלפני הרצח
אז איפה השקרים בדיוק? כן לרבין יש מורשת הוא לא עשה שום טעות פוליטית בשנים האחרונות לכהונתו הוא היחיד שהגיע לשיחות ולהסכמי שלום מלבד בגין ועם ביבי העלוב אף אחד לא רוצה לדבר אפילו לא מדינות שהן בקשרים עם ישראל או נחשבות לחברות שלה מה לעשות זו המציאות

קרובי המשפחה שלי הם אנשים פרטיים

ואנחנו לא מארגנים הילולות ופסטיבלים כשיש אזכרה.
אני חושב שהגיע הזמן שלך לקבל פה חסימה, תלמד לדבר כמו בן אדם.

הסכמי ה"שלום" של רבין הובילו לאלפי הרוגים חפים מפשע מתוך אזרחי ישראל. זה המורשת הפוליטית של רבין.

RonspotNL

New member
אז מה אם קרובי המשפחה שלך הם אנשים פרטיים?

למה אני לא יכול להגיד שאזכרה של קרוב משפחה שלך היא הילולה? כמו שאתה אומר את זה על אזכרה של ראש ממשלה שנרצח אפשר גם להגיד את אותו הדבר על קרובי המשפחה שלך זה הולך לשני הכיוונים

אזכרת רבין היא לא הילולה זה יום הזכרון לראש הממשלה שנרצח ע"י אחד מכם דתי חולני רצח אותו אחרי תקופה של הסתות
ראש הממשלה האדיוט המכהן היה בהפגנה עם ארון קבורה אתם האשמים הישירים ברצח

הסכמי השלום הובילו לאלפי הרוגים? על מה אתה מקשקש בדיוק?

ההילולה של קרובי משפחתי היא פרטית

ולא כוללת תעמולה של שאהיד בתקשורת ההמונית.
הסכם אוסלו הוביל לגל הפיגועים בשנות ה90, ואחרי זה הוביל לאינטיפאדת אל אקצה. אני נלחמתי בטרור הזה, נהרגו אנשים שאני מכיר בגלל הסכמי אוסלו. מה איתך? אתה נלחמת בשביל להגן על יקירך מהמחבלים שבזכות הסכמי אוסלו יכלו להכנס בחופשיות לישראל ולחסל את מי שבא להם. זה בזכות אידיוטים שימושיים שנכנעו לטרור ולשקרים הערביים.

אם לא תשמור על השפה הדוחה שלך, אתה תעוף גם מהפורום הזה. אני בטוח בזה.

למעלה