blackbomber
New member
נמאס מ"פסטיבל רבין".
שימו לב לדוברת:
יחימוביץ': "מורשת רבין – רדיפת השלום וההיבט החברתי"
מאת: מיכל רשף, כתבתנו לענייני חינוך, מערכת וואלה! חדשות
יום שבת, 27 באוקטובר 2012, 21:05
תגיות: שלי יחימוביץ',עצרת זיכרון,רצח רבין
יו"ר מפלגת העבודה, חברת הכנסת שלי יחימוביץ', התבטאה הערב (שבת) בעצרת השנתית לזכר ראש הממשלה המנוח, יצחק רבין, הנערכת בכיכר רבין שבתל אביב. לדברי יחימוביץ', "זהו אירוע מלא ערכים שיוצק תוכן ושמעות. אני שמחה להיות כאן, כהמשך ישיר, עז ונוקב של המורשת הפוליטית של רבין – רדיפת השלום, הציונות, ההיבט החברתי והניסיון לגשר בין הקבוצות השונות בעם". עוד אמרה יחימוביץ' כי מדובר ב"עצרת יוצאת דופן, בעומס ובמשמעות שלה".
כולנו זוכרים את מצבו של רבין בסקרים לפני הירצחו, הוא פיגד מול נתניהו ביותר מ 20%, מפלגת העבודה פיגרה אחרי הליכוד ב כ 30%.
משמע: העם לא אהב אז את ה"מורשת" הזאת שהציגה יחימוביץ'! או... שיחימוביץ משקרת בהתייחס ל"מורשת" הזאת שבעצם לא היתה.
האמת היא שרבין רדף "הסכם שלום" ולא "שלום".
רבין לא התייחס בכלל לתחום החברתי.
רבין רק הסית ופילג את העם.
מדי שנה השמאל התבוסני/קומוניסטי/ערביסטי הישראלי ממש מזנה!!!! מזנה את רצח רבין, מזנה את זכרו של רבין, כל זאת בניסיון נואש למנף את עצמו בקרב הציבור.
כך, כאשר הופך השמאל את האירוע ל"פרטי", יותר ויותר אזרחים קמים ואומרים: "נמאס".
שימו לב לדוברת:
יחימוביץ': "מורשת רבין – רדיפת השלום וההיבט החברתי"
מאת: מיכל רשף, כתבתנו לענייני חינוך, מערכת וואלה! חדשות
יום שבת, 27 באוקטובר 2012, 21:05
תגיות: שלי יחימוביץ',עצרת זיכרון,רצח רבין
יו"ר מפלגת העבודה, חברת הכנסת שלי יחימוביץ', התבטאה הערב (שבת) בעצרת השנתית לזכר ראש הממשלה המנוח, יצחק רבין, הנערכת בכיכר רבין שבתל אביב. לדברי יחימוביץ', "זהו אירוע מלא ערכים שיוצק תוכן ושמעות. אני שמחה להיות כאן, כהמשך ישיר, עז ונוקב של המורשת הפוליטית של רבין – רדיפת השלום, הציונות, ההיבט החברתי והניסיון לגשר בין הקבוצות השונות בעם". עוד אמרה יחימוביץ' כי מדובר ב"עצרת יוצאת דופן, בעומס ובמשמעות שלה".
כולנו זוכרים את מצבו של רבין בסקרים לפני הירצחו, הוא פיגד מול נתניהו ביותר מ 20%, מפלגת העבודה פיגרה אחרי הליכוד ב כ 30%.
משמע: העם לא אהב אז את ה"מורשת" הזאת שהציגה יחימוביץ'! או... שיחימוביץ משקרת בהתייחס ל"מורשת" הזאת שבעצם לא היתה.
האמת היא שרבין רדף "הסכם שלום" ולא "שלום".
רבין לא התייחס בכלל לתחום החברתי.
רבין רק הסית ופילג את העם.
מדי שנה השמאל התבוסני/קומוניסטי/ערביסטי הישראלי ממש מזנה!!!! מזנה את רצח רבין, מזנה את זכרו של רבין, כל זאת בניסיון נואש למנף את עצמו בקרב הציבור.
כך, כאשר הופך השמאל את האירוע ל"פרטי", יותר ויותר אזרחים קמים ואומרים: "נמאס".