נמאס! נמאס לי!

super-cat

New member
נמאס! נמאס לי!

נמאס לי! רע לי בחיים כל כך! אין לי חיים... אין לי שום אהבה בחיים שלי, הכל מתנפץ לי בפרצוף... זה כל כך רע... אני רוצה לאהוב מישהו ושהוא גם יאהב אותי, נמאס לי מאהבה חד סיטרית!!! אני רוצה להגיע למצב שבו מישהו יאהב אותי בחזרה, ואני לא אקבל תשובות שליליות בנוגע לשאלות שאני שואלת. אני רוצה אהבה אמיתית!

m. man

New member
לא מתים מזה....

גם אני פעם הרגשתי ככה, וגם אני קיטרתי על זה.... אבל היום, אם אני מאוהב במישהי, אני פשוט ניגש אליה, ומנסה להזיז בינינו משהו.... תנסי את זה... אין לך מה להפסיד! m. man

super-cat

New member
זאת הבעיה...

ניסיתי. ארבע פעמים כאלה... ובכולן סירבו לי... ואני מנסהל הבין מה לעזאזל לא בסדר אצלי...

אני מכיר הרבה עם מצב דומה..

כלומר לי זה קורה הרבה פעמים אבל מה לעשות עם את אוהבת מישהו אז הוא גם חייב לאהוב אותך אי אפשר להכריח אנשים! ועם מישהו אוהב אותך ואת לא אותו אז<?

חיובית...

את קצת שוקעת ובחשיבה שלילית שלא עושה לך טוב, אני חושב שכדי למצוא אהבה אמיתית או אהבה בכלל את צריכה לנסות לחשוב קצת בחיוב ולהאמין והכי חשוב את צריכה סבלנות, אהבה זה לא משהוא שמגיע בהנף יד. אני מאמין שתמצאי את אביר חלומותייך בשלב זה או אחר
שלומי

lital love .E.

New member
אין לך מה לדאוג

בסופו של דבר יגיע תורך יש לי ידיד שנראה ממש טוב והיה במצב יותר נואש ממך. אז אין לך מה לדאוג ולבכות על זה בסוף יגיע תורך ותמצאי את האחד המקסים והנהדר שתודי לעצמך על זה שחיכית ולא קפצת על כל "מציאה". אוהבת ליטל

אולי את עדיין לא בשלה לאהבה

אם תפסיקי להתעסק רק עם אהבה וכו´ היא תבוא במקרה מספקת ומכירה. תתחילי למצוא לעצמך תחביבים וכו´ לא במטרה למצוא אהבה ותמצאי שתי דברים: א. סיפוק ב. אהבה בדרך אגב בהצלחה!!!

עדן*

New member
סבלנות, זה יגיע !

תראי גם לי היה קטע כמו שלך, עדדד שהכרתי את החבר שלי. ניסיתי יותר מארבע פעמים להתחיל משהו איתו ושום דבר לא עזר, בסוף אחרי שהתקרבנו הוא זה שיזם והוא זה שהתחיל איתי. אני יודעת מניסיון כמה זה מדכא לשבת ולשמוע תשובות שליליות וכמה יותר נחמד שאוהבים אותך. תדעי שמה שצריך לקרות קורה.... את בסוף תשיגי את הבן אדם מתאים ותודי לאלוהים על כל יום שחיכית לו!!! בינתיים התרופה המתאימה ביותר היא: ס-ב-ל-נ-ו-ת מקווה שעזרתי: עדן

למעלה