נמאס נמאס נמאס

נמאס נמאס נמאס

נמאס לי מהבורות של אנשים בכל מה שקשור להודו.
שוב ושוב אני שומע כמה שהודו היא רק מסריחה וכמה שיש בה רק זבל ובחיים לא יסעו לבקר בה וכמובן שיש בה רק סמים וכו' וכו' .
ואני חושב לעצמי כמה שטויות אנשים פולטים וכמה בורים הם.
אבל באמת חלאס, העצבים והוויכוחים לא שווים את זה.
אני אמנם לא מייצג את משרד התיירות של הודו אבל די מכעיס לשמוע גיבוב של שטויות בכמות גדולה.
סתם שופך את הלב

T o m c o

Member
מנהל
אפשר להגיד דברים דומים על שלל מדינות..
אני מסכים שזה לא נכון, אני מסכים שזו טעות להסתמך על אמירות מטופשות כאלה.
אני מאמין גם שהרוב המוחץ של מי שאומר את הדברים לא ביקר בהודו ולכן אומר על סמך סטיגמות או סיפורים שעברו דרך עשרות אנשים בדרך וטיפה שינו פרופורציות.
אישית אני לא רואה את עצמי נוסע להודו בארבע השנים הקרובות (לא בגלל האמור לעיל כמובן, בעיקר כי לא יהיה לי זמן - בכל זאת סטודנט החל מהחודש), אבל אני על אף האמירות מהסוג הזה ששמעתי בעבר לא מעט, רוצה ומתכנן מתישהו בחיי לבקר בהודו.
&nbsp
ספציפית כלפי הסמים - אפשר להגיד את אותו הדבר גם על בנגקוק, או לחילופין ואנג ויאנג בלאוס, או שלל מקומות אחרים ברחבי הכדור הקטן שלנו. מי שלא מחפש את זה, לא יראה את זה, או יתעלם מזה שראה את זה.
כלפי זבל ולכלוך - אפשר להגיד את אותו הדבר על עיר תחתית בחיפה או דרום תל אביב.
&nbsp

שמוצקין

New member
שישארו בבורות שלהם

אם הם יתחילו להתלהב לי מהודו , המחירים שם יעלו ולחלק מאיתנו הודו תהיה יקרה מדי ;)

שמוצקין

New member
בוא נעבור לסודנים ולאריטראים

הם סובלים יותר מדעות קדומות . מי שהודו לא טובה לו שישתה מהים של עזה

לגבי תל אביב אתה צודק מאוד

גם בה כמו בכל מקום יש איזורים טובים ופחות טובים.
בדיוק כמו בהודו. להגיד שכל תל אביב מסריחה ויש בה רק זבל
זה בדיוק אותו הדבר
&nbsp

kfktj

New member
מסכים, ועדיין אני יכול להבין

כי גם אני חשבתי כך על הודו לפני שהגעתי אליה (והתאהבתי). כמו שבאירופה חושבים שאנחנו רוכבים פה על גמלים ושיש מלחמה כל הזמן.

בדיוק

וזה תמיד מזכיר לי את הבחור שפגשתי באוסטרליה והוא היה בשוק שיש בישראל פאבים ובתי קולנוע. הוא היה בטוח שהכל כאן חולות ואנחנו רוכבים על גמלים ורק מלחמות ואסונות בדיוק כפי שאמרת

למעלה