נמאס, נשבר, מתסכל וכו´

פוגו

New member
נמאס, נשבר, מתסכל וכו´../images/Emo5.gif

ממש נמאס לי מהמצב בארץ! זה כבר ממש לא הגיוני מה שקורה. המשק הכלכלי בקריסה, מאות אלפי מובטלים, שביתות בלי סוף... והחבר´ה בממשלה ממשיכים להעביר הצעות להעלאת שכרם האישי (שגם ככה הוא גבוה), אנחנו צועדים יותר ויותר לעבר הכיוון הליברלי ומתרחקים מהכיוון הסוציאל דמוקרטי- הממשלה מעודדת יזמות וקפיטליסטיות על חשבונם של החלשים ולמען מטרות רווח אישיות. מנהלים במשק הפרטי מרוויחים הון, בעוד עובדיהם מרוויחים (כמעט) שכר מינימום. עובדיםזרים מקבלים זכויות של (חצי) כלבים ואפשר, כמעט, לקרוא לזה עבדות. ושוב השרים החשובים שכל כך מייצגים אותנו, מעלים את שכרם. הפער בין העשירון העליון לתחתון הוא, בערך, יותר מ 40%. זה ה-מ-ו-ן!!! וזה לא צריך להיות ככה, ונמאס ונשבר לי. בעיקר מתסכל אותי שאין יותר מדי מה לעשות- וכשכבר יש- אף אחד לא עושה... בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות. אם אתם יודעים- תודיעו לי. סלאמאת עדי|

מ-ה-פ-כ-ה

הפער רק ימשיך לגדול ובמצב בו אנחנו נמצאים היום יש סיכוי ממש גדול שישראל לא תהיה קיימת בכלל מבחינה כלכלית כי היא תפשוט את הרגל. המצב דומה גם בארה"ב שפועלת בפחד ובדיכוי בתושביה מאז ה11/9. השכבות החלשות יהיו חלשות עוד יותר ושוק העבדים שלנו רק יגדל, העשירון העליון יתרחק מהן עוד יותר ויגדיל את הפער. יום אחד הפרולטרים (פועלים) יצטרכו לקחת אחריות על עצמם ויבינו שאין להם שום דבר להפסיד ויצאו להלחם. יום אחד.. אנחנו רק נשב פה ונחכה לרגע המתאים ל.. מ-ה-פ-כ-ה

פוגו

New member
אולי...

אני בעד שבוגרי התנועה ישתלטו על הממשלה. פסח האוספטר לשלטון! דווקא רעיון לא רע... תחשבו עלזה

סטיכיות

התפיסה המקרסיסטית שקבעת שהמהפכה תבוא לבד, היא לא ממש הגיונית, שיוני מתבצע על ידי מעשים, ולא ע"י כך שנחכה למשיח המרקסיסטי. חוץ מזה מהפכות זה לא דבר טב הן בדרך כלל נגמרות יותר גרוע מקודם, תלך על שינויים יותר קטנים יענו סוציאל-דמוקרטיה. צוות האתר הזמין אותנו לעכו יום שני, תבוא תבריז מיום אחד. יש ארגונים חברתים וסוציאלים באזור שלך תעזור להם. תגיס את הקן לעזור להם. תוציא את הקן שלך לרחובות להפגין. יש מה לעשות יש גם אם מי. צריך רק לעשות. ולא לחכות למשיחים דתים או מרקסיסתים כי הם לא ממש באו (תסתכל היהודים מחכים למשיח כבר 2000 שנה ועדיין לא הגיע)

צודק מאה אחוז אבל לא לזה התכוונתי

צריך לחכות לרגע המתאים לפעול.. בנתיים נשב כאן ונחכה.. כשיבוא הרגע.. מ-ה-פ-כ-ה, זה ייקרה די בקרוב.. לדעתי או אפילו בעוד 15 שנה.. בחגיגות המאה למהפכת אוקטובר.

lior05

New member
צריך לחכות...

צריך לחכות למהפכה והיא תגיע יום אחד... כאשר כל הפועלים בעולם יבינו שהם מבוזבזים על ידי השיטה הקפיטליסטית. ליאור

למעלה