נמאס

ToryMaster

New member
נמאס ../images/Emo4.gif

חודרים לי לכל מקום. למקומות הכי פרטיים ומקודשים שלי אנשים מגיעים. נמאס לי. נמאס.

ToryMaster

New member
ועוד

הבטחתי שאנסה, שאנסה להתמודד ושלא אניח לעצמי לשקוע. אבל כל כך כואב לי בפנים, והגעגועים הורסים אותי ומאכלים אותי כמו חומצה. פאק, מה עושים כשכל כך מתגעגעים למישהו שכל כך רחוק ממך?

Lost Lullaby

New member
מכירה את ההרגשה../images/Emo4.gif

ואני לוידעת אם אוכל להגיד משו שיגרום לך להרגיש טוב יותר או שיעזור לך. פשוט מתמודדים על זה שיש כאלו שלא יכולים לשבת בשקט, אלא חייבים לפשפש לאחרים בחיים. אפשר לבקש, אפשר להתחנן- לפעמים זה עוזר, לפעמים לא

ToryMaster

New member
זה לא בכוונה

אבל לבלוג הם מגיעים, ולפורומים שאני משתתפת בהם, גאד, לכל מקום הם מגיעים, אני משתגעת, לא נשאר מקום (פיזי
) שאני יכולה להיות בו בלי שהם יהיו שם

Lost Lullaby

New member
מוכר לי

טוב שלא חצי מהכיתה שלי משנה שעברה קוראת לי בבלוג |: (אני בדיוק עומדת לפתוח חדש
) אפשר לבקש בעדינות שלא יקראו, שזה מפריע לך. לי זה לא עבד ברוב המקרים, אבל תנסי

ToryMaster

New member
../images/Emo10.gif

אני לא יכולה לבקש מהם לעזוב פורומים שאני בהם, אני לא יכולה לבקש מהם לא להיות חברים של חברים שלי. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוך

buffgirl

New member
מכירה את זה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

רבים וטובים עברו את זה וזה די טבעי שהם יתעניינו. אני ניסיתי כמה שיותר להפריד בין החיים הרגילים שלי לחיי הנט שלי וההשתלבות ביניהם קרתה רק כשאני הסכמתי לחברי להיכנס לפורומים ולבלוג וכד'. במקרה שלך נראה שהם לא בדיוק שואלים אותך, וזה די מבאס
. הפיתרון היחידי שאני רואה הוא שתבקשי מהם ותסבירי להם שזה מציק לך ולא נוח לך שהם קוראים לך בבלוג ובפורומים ושאם הם חברים אמיתיים ובאמת אכפת להם ממך ומאיך שאת מרגישה, הם יעזבו מרצונם את הפורומים והבלוג. אם בכל זאת את מרגישה שזה לא עזר, את יכולה לקנות מנוי פרו (לפחות לחצי שנה כדי שיבינו שהם חסום והכל), או אם אין לך כסף ו/או רצון אם אם הבלוג שלך בתפוז או באתר השלישי (my blog אולי?) אז אני מציעה לך לעבור בלוג. נכון, זהמ עצבן ולא נוח ואיכסה וממש לא כיף, אבל זה נראה לי הפיתרון היחיד. אני לא יודעת מה את יכולה לעשות בפורומים, אבל מקווה שעזרתי קצת
אוהבת אותך המון המון!

לגיד ת'אמת?

קשה לי להתחבר לתלונה הזו כלפי אנשים 'לא רצויים' או אנשים 'לא נכונים' שניכנסים לבלוג (שהוא ציבורי ופתוח לכולם). כשאתה מפורסם או מתפרסם או בגלוי שם משהו מחייך שם על לוח המודעות, האם לא לוקחים בחשבון שכל מיני אנשים עשויים לקרוא זאת? גם אנשים שחשוב לנו שיקראו וגם כאלו שלא? מישו יכול להסביר לי מה הפואנטה?

buffgirl

New member
תראי, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

באינטרנט את מרגישה הרבה יותר חופשייה מאשר ב'חיים האמיתיים'. הרשת נותנת לך חופש שרוב היסכויים לא יהיה לך לעולם מחוץ לה, לכן אנשים נפתחים יותר ולכן גם פגיעים יותר ברשת, בפורומים ובלוגים. הרבה אנשים לא אומרים מי הם בבלוג, כי הם לא רוצים שנאשים שמכירים אותם יקראו את מה שהם כותבים. אנשים זרים זה בסדר, כי יש בזה מן החופש שאני לאמ כיר אותו, אז הוא יתן לי את הדעה הכי אובייקטיבית שהוא יכול לתת, הוא לא ממש יכול לפגוע בי (כמו אדם שמכיר אותי9 כי הוא לא יודע מי אני, אני סתם עוד יוזר. אדם שמכיר אותי יכול לנצל את מה שאני כותבת לרעתי, ובכך עושה אותי יותר פגיעה. מובן?

האמת?

לא זה לא מובן. כי כשאת אומרת את מה שיש לך להגיד בתחפושת, קורים כמה דברים: 1) את מתרחקת המאותנטיות שלך 2) את כל הזמן נשארת בפוזה של אחת שבודקת את המים בלי ממש להיכנס ולשחות. 3) את מפספסת הזדמנויות להתגלות מול מי שהיית רוצה 4) את מבזבזת אנרגיה מיותרת בתמרוני שליטה מדומה ומתרוקנת מתוכן. בגדול כשחיים את החיים בתמרונים מקבלים רק אשלייה של שליטה, ולא שליטה אמיתית. למה הכוונה? אם כל מה שמניע את ההתנהגות שלי הוא הצורך לשלוט בתגובות של האחרים - אני מתרחקת ממי שאני והופכת להיות בובה - קליפה שחיה בשביל אחרים. מה זאת אומרת לשלוט בתגובות של אחרים? או! למשל, להגיד משהו כדי שיחשבו עלי ככה ולא לגלות את שמי כדי שלא יחשבו עלי אחרת... מתישהו צריך להבין שאי אפשר לשלוט במחשבות של אחרים. את יכולה להתנהג באופן מסויים ותמיד יהיו אלו שיחשבו X ואחרים שיחשבו Y ועוד קבוצה ענקית שלא יחשבו כלום. וזה בכלל לא משנה אם עשית זאת בשמך או בשם בדוי. ומהניסיון שלי קליפות הן הרבה יותר פגיעות ושבירות מאדם אותנטי שנאמן לעצמו ולמי שהוא.

ToryMaster

New member
המממ

מכירה את זה שאת מרגישה מיוחדת באיזשהו מקום? בפורום כלשהו, לדוגמה? ואז פתאום בא מישהו, חבר טוב שלך, ואיכשהו, הוא הופך להיות דמות הרבה יותר מרכזית ממך, בלי סיבה נראית לעין? זו התלונה שלי. עזבי הבלוג, זה לא רציני

ToryMaster

New member
בצורה מסוימת

חוויתי את זה באופן הכי בולט בעולם בבית הספר הקודם שלי. אני לא רגילה להרגיש מיוחדת וחשובה
בנוגע לבלוגים - עד היום כתבתי בבלוג תחת השם ויקי, בלי פרטים מזהים, רק מי שהכיר אותי ידע. לפני שבועיים פתחתי בלוג חדש, תחת השם האמיתי. זה סוג של התחברות לעצמי, אני חושבת.

יכולה להתחבר

לזה
לקטע של השם האמיתי זותומרת. מתישהו זה עייף אותי להיות מזוהה בשם אחר. ובקשר לחלק הראשון - יכול להיות שהבנתי הפוך? אני הבנתי כאילו לא מוצא חן בעינייך הקטע של 'החלפת המלוכה' ושלחוות מישהו אחר שבא ותופס את מקומך היה לא נעים... ואחר כך אמרת שאת בכל מקרה לא רגילה להיות במרכז... והתבלבלתי. נו-שוין.

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאת יכולה להתחבר, בעיקר כי יש לנו אותו שם
אני לא רגילה להרגיש במרכז, כך שעד שקורה שאני במרכז (או מרגישה במרכז לפחות) במקום כלשהו, אני לא מצליחה להתמודד עם "מלך חדש"

למעלה