נמאס!

Mrs Hetfield

New member
נמאס!

-נמאס שאי אפשר לכתוב שרשור בלי שזה יהפוך לשרשור של הודעות מפגרות בינכם ופרצופים. -נמאס שאי אפשר לעשות שלושה סימני קריאה, או קצת ציניות בלי שיגידו שתוקפים, או שעצבניים. -נמאס שכל שרשור שמתחיל על השברולט חייב להסתיים בויכוח האין סופי על מהי מהותו של השברולט, ושמי שהולך לשם הומו. -נמאס שמי שמביע את דעתו, וזה לא מוצא חן בעיני מישהו הוא כותב "סתום/סתמי תפה !!!!!!!!!!!!!" עכשיו הבנתי למה מיליון אנשים כאן עזבו. אומנם לא יחסר לאף אחד, אבל יאללה הספיק לי מהפורום. תהנו.

תראי מה שכתבת זה נכון בעיקרון

גמני עזבתי את הפורום מאותן סיבות לפני כמה חודשים וחזרתי לכתוב פה קצת בגלל שהויכוחים של אנשים פה משעשעים אותי ואיך כל אחד נפגע מכל דבר הכי קטן ושכולם רוצים להיות מאגניבים (את חייבת להודות שזה משעשע) אז אני משתדל לא לפתוח שירשורים שיביאו לי תגובות של אנשים זועמים כמו שירשורים על שברולט, ועל כל מיני דברים שיגרמו לויכוחים.. בקיצור את צריכה הפסקה מהפורום......(חודש חודשיים)

RutyTuti

New member
שני מצטערת להגיד , אבל הפעם באמת

את התחלת את זה , התפרצת על מישהו רק בגלל שהוא רשם איזה שתי מילים אומללות.

../images/Emo45.gif

צודקת.. די זה לא פורום שברולט וזה לא פורום רעיונות מטורפים אף על פי שאפשר להתשתגע אבל הפורום מוצף פה בג´אנק אמיתי כבר אין כל -כל חשק לכתוב פה נו...

Katy Cat

New member
זה מה שתמיד קורה.

תמיד מישהו פה מחליט לעזוב כי הפורום שטותי מדי, ואז עוד אנשים מסכימים איתו. איך הפורום הגיע להיות שטותי מדי? הרי זה לא קרה סתם ככה... כל פעם שניסיתי להעיר, או להגיד שמדברים פה על השברולט יותר מדי, או שמדברים פה יותר מדי שטויות היו אומרים לי שאני טועה ושככה נוח יותר לחברי הקהילה. ובסוף עוזבים...למה? כי מדברים על השברולט יותר מדי וכי יש כאן יותר מדי שטויות. מפתיע באמת. אגב, אני לא מאשימה את שתיכן באופן ספציפי... אני פשוט מעירה הערה, וכמובן שאשמח אם שני תשאר. במקום ישר להתעצבן ולעזוב את יכולה להציע הצעות לשיפור. מה לדעתך אני, את , כולנו צריכים לעשות כדי להפוך את הפורום הזה למקום שנעים יותר לשהות בו.

The WizardMan

New member
יאללה ... עזבו כבר

כולה פורום ותנו לו להתנהל איך שהוא מתנהל בצורה טבעית ... רושמים שטויות .. אז שיהנו אני באמת לא חושב שרמת הפורום זה משהו שצריך לעבוד עליו נראה לי שזה משהו שפשוט מתגבש ומי שלא נהנה ... יכול או לנסות להרים את הרמה או באמת ללכת ... אבל לא להתלונן על אחרים כי אף אחד פה ( אולי חוץ מקצת קטי ,,, ) לא קובע יותר מאחר.

גם אני הצטרפתי למעגל העוזבים.....

אני לא חושב שאני צריך לתאר למה..... הסבירו טוב לפניי.... פעם עוד היה מצחיק פה עכשיו אפילו זה לא... אני לא ידעתי שבניי אדם יכולים להגעיל אותי עד כדיי כך... כנראה שכן... אני אעשה מאמצים לפתוח פורום שבו מי שיקלל \ יריב \ יעקוץ וכ´ פשוט... יועמד לדין פורום שבו לא יהיו שחיטויות בלי פרוטקציות בלי הרבה דברים מגעילים שבגללם אנשים עוזבים את הפורום..... אגב קטי... מה צריך לעשות כדי להיכנס למקום ריאלי במפלגה שלך (נקודה למחשבה)

Katy Cat

New member
על הנקודות למחשבה תחשוב לבד.

א. הגזמתם...זה סך הכל אינטרנט. ב. לא אני בחרתי אותו (נקודה למחשבה).

R2 D2s Servant

New member
בשביל מה את מסבכת את עצמך

מה את דופקת חשבון תגידי להם בצורה הכי פשוטה: "בחרתי בו כי התחשק לי לא שמה על אף אחד דן כהן המלך" לא רואה יותר פשוט מזה

^NB^

New member
חחחחחח

king kazabubu

New member
מה יש לכם?!

רק הגעתי לתפקיד וישר כולם תוקפים אותי וטוענים שהייתי צריך להשתמש בקומבינות כדי להגיע לפה... מה קרה לכם השתגעתם? אני לא ביקשתי בכלל מקטי למנות אותי למנהל. היא דיברה עם המנהלת הראשית ונתנה לה רשימה של מנהלי פורומים שגולשים בפורום הזה. המנהלת הראשית שבמקרה מכירה אותי ובמקרה מודעת לכישוריי כמנהל אמרה שהיא רוצה שאני אכנס לתפקיד של מנהל נוסף זה הכל. אף אחד לא לחץ עליה ואף אחד לא ביקש ממנה יפה להכניס אותי. אז מה הקטע שלכם? לא טוב לכם? תעזבו אני לא אכריח אף אחד להשאר. אבל אתם סופר מגזימים.

The WizardMan

New member
אהם .. ממש לא במקום ... אהם

הוא לא כתב שום דבר שקשור למינוי של המנהל.

Katy Cat

New member
הוא כתב על פרוטקציות...

והפנה משפט אחד אחרון שלו אליי (לגבי המפלגה). תקרא ותבין.

Darakan

New member
הוא התכוון "לפרוטקציות"

הדבר היחידי שדפור בכל העסק זה שמתלוננים על פרוטקציות לכאורה, ונגיד ששלומי התמנה בגלל פרוקטציות, למי זה אכפת בכלל? במיוחד לכל המפגרים שעוזבים... ולאלו שלא מתכוונים לעזוב, מה זה משנה בכלל מי מנהל, לא רציתם הרי פורום נקי משטויות ודברים כאלו. הנה בן אדם שיכול לעזור לקטי לעשות זאת...

למעלה