מה נשים ב*א*מ*ת רוצות?../images/Emo68.gif
א' אוהבת בחורים רגישים ושקטים. ב' אוהבת בחורים כיפיים, ספונטניים ומלאי ביטחון עצמי. ג' אוהבת גברים דומיננטיים, גבוהים ושריריים. ד' אוהבת בחורים שמצחיקים אותה, והיא נמוכה ושמנמנה אז רוצה שבן זוגה יהיה בעל מבנה גוף דומה. ואני? אני אוהבת "חמודים".. מה זה אומר? בחורים רגישים, רומנטיים, אכפתיים, עם "בייבי פייס" שכזה, שלא מתלהבים מעצמם יותר מדי (נרקיסיזם זה turn off רציני). פעם חשבתי שאני חייבת מישהו גבוה, אבל כנראה שלאהבה אין גובה כי החבר שלי נמוך ממני ב-8 ס"מ. וכמובן שצריכים להיות לנו תחומי עניין משותפים.. שיהיה לנו כיף ביחד... בלה בלה בלה... בקיצור, מה המסקנה מהדברים הנ"ל? קודם כל, שאתה לא יכול פשוט לבוא ולשאול "מה נשים רוצות", כמו שאתה לא שואל "מה האשכנזים/בני 40/רואי חשבון/ETC. רוצים". כל אדם זה משהו אחר, לכל אחד יש רצונות, דעות ומחשבות משלו... כמו שלא תגיד "כל הגברים רוצים להיות כדורגלנים" או "כל הנשים רוצות להיות עובדות סוציאליות". שנית, אני לא חושבת שבן אדם באמת יכול להגיד "מה הוא רוצה" בענייני אהבה.. בנאדם זה דבר מורכב.. אני יכולה לחשוב שאני חייבת שבן-זוגי יהיה X, אולם אז יבוא מישהו שהוא Y ויכבוש את ליבי.. לאהבה אין כללים.