נמאס

נמאס

אולי אחת ולתמיד מה אתן רוצות בנות יקרות מה אתן מחפשות אולי סוף סוף נצא מהבדידות הזאת אחת ולתמיד

אני יודעת מה בנות רוצות...

כי אחרי הכול אני בת... אז ככה -רומנטיקה מאוד חשוב למרות שרק קצת בנים עושים את זה בנות אוהבות שנותנים להם פרחים {אפילו רק פרח אחד} אפילו בלי סיבה... -גם חשוב לא לישכוח את השבוע שלכם או את החודש {או מה שאתם חוגגים} -לחבק הרבה לתת מחמאות וזהו אני מקווה שהעצות שימושיות....

את יודעת מה א ת רוצה, וזהו

את בת, אבל את לא יכולה לדבר בשם כל הבנות. אני בגובה מטר וחצי. אז אולי אני אביע דעה בשם כל הנמוכות, כי אחרי הכול אני נמוכה, אני יודעת מה אנחנו רוצות? אני לא אוהבת פרחים, אני שונאת לחגוג ימי חודש ושבוע ושנה ואפילו ימי הולדת - לדעתי זה הדבר הכי מייגע וטרחני ולא אמיתי שיש. אני לא מחפשת שייתנו לי מחמאות, ולהיפך - עקיצות וטיזינג יעבדו איתי הרבה יותר טוב. את לא יודעת מה בנות רוצות, ואת לא יכולה לדעת. בנות זה לא עם עם חשיבה אחת בקו אחד, והגיע הזמן שתבינו את זה כבר.

נשואה1

New member
אז ככה,

א. טבעת ב. ילדים ג. בית קטן עם גינה קטנה וכלב קטן ד. ואם אתה בודד, זו הבעיה שלך , לא שלנו. דרך אגב, הסדר לא הכרחי. וכמובן אנחנו גם רוצות שתהיה לנו האפשרות לסטוץ פה ושם, כדי שנרגיש שוות ושעוד מישהו אוהב אותנו. אל תיקח אותי כל כך ברצינות, העולם מצחיק אז צוחקים.......

ילדונט

New member
ואני, מוזרה שכמותי,

חשבתי שלכל אחת מאיתנו יש רצונות משלה...

No name5

New member
שלא תבגדו! ואם כבר אז שזה יהייה

חמור באותה מידה שזה חמור כשאישה בוגדת-מה לעשות עדיין הסלחנות היא לזכותכם...

מה אנחנו רוצות ?

אז ככה, שתיהיה אוהב, נאמן, מתחשב, סלחן, מצחיק, חתיך, אם לא חתיך אז לפחות נאה, מוצק, גבוה,(ככה זה כשאת 1.74) ג'נטלמן אבל לא במידה מטורפת, שתידע להחמיא כשצריך, שתמיד תגיד את האמת, וכשתיהיה שם בשבילנו כשנצטרך אותך. אם אתה עונה על כל הציפיות = כל הכבוד ! הינך הגבר המושלם בעבור כל אישה !

עידופש

New member
תגובה מאישה (חברה של עידופש)

מתוקה שלי את כל כך חיה באשליות ברגע שבן אדם ניראה טוב מוצק גבוה עם גוף פצצה והולך לו עם בנות אז אין לו שו סיבה לשמור אמונים לאישה אחת כי יש מספיק פרחות בחוץ שמספקות אותו גם בלי שישמור להם אמונים ומה שאמרת בקשר להגיד את האמת ולהחמיא זה לא תמיד דבר שהולך ביחד ממי גבר מושלם זה בעיני המיסתכל אם תדעי להתפשר אני לא אומרת יותר מדי אבל גם לדעת להבליג על כמה מגרעות תאמני לי שהוא יעריך את זה ואותך יותר ואת תלמדי להעריך את עצמך אז מה שאני אומרת תרדי מהר מעץ הפנטזיות שגדלת לעצמך כי אני בטוחה שאת לא מיס עולם וחכמה ועשירה ונחמדה מתוקה מהממת כלה שכל חמה חולמת עליה אז אם את רוצה ש"יסבלו " את צריכה ללמוד "לסבול "אחרים

רוני 2112

New member
לכל הנשים../images/Emo6.gif

קראתי את כל התגובות נכון לעכשיו, הלוואי וכל מה שרציתם זה מה שכתבתם, הבעיה שעם השנים יש שיגעונות חדשים גם לנו אני מודה, ואז מתחילים הויכוחים הקטנים שלפעמים לצערי מגיעים לבלאגן כזה, הוא לא היה כזה היא לא היתה כזו וכו... וכו... אז תדעו שאחרי שמצאתם את הגבר \ האישה האידיאלים צפו לסטיות מהסטטוס קווה לפעמים קצת אחרי החתונה בסך הכל רובם ככולם זה ככה וצריך לקחת את זה בפרופורציות המתאימות ולשדרג רת עצמכם כל הזמן אני אישית נשוי 10 שנים והיו עליות ומורדות וממשיכים באותו הקו למרות הזיגזג

אני יודעת שאני רוצה ש

תהיו עצמכם. אם אתה (מילים בנאליות:) "אינטליגנטי בעל חוש הומור", אז זה מה שאתה, וסבבה לך תעשה עם זה מה בא לך. אבל אם לא, למה לנסות להיות דווקא ולהכריח את עצמך להיות בשביל בחורה? לא.. לא נראה לי שזה עובד ככה , למרות שהרבה בחורים חושבים שכן. לא משנה מה אתה, גבר יקר שלי, תמיד, מתישהו, תמצא בחורה שאוהבת את זה. בהצלחה בחיפושים! ~אגב. גם אחרי שמצאתם (כאן אני מדברת לבנים בנות כאחד) אל תחשבו שזהו זה ואתם מסודרים להמשך החיים. כמה שהקשר יראה מושלם, פתאום באתמול בהיר אחד הוא מחליט שנמאס לו אחרי 9 חודשים ואת נשארת לבד עם הרבה סימני שאלה. אף אחד לא מובן, לא גברים ולא נשים.~

augusta

New member
קצת רגישות

אין מה לעשות גברים ונשים חושבים שונה לחלוטין מכיוון שבחיים בד"כ אנחנו נאלצות בגלל החברה הגברית להתאים את עצמינו אליכם, אז אתם במערכת יחסים הזוגית צריכים להתאים עצמכם אלינו. הצרה היא שבעולמנו כולם מושווים לגברים, אין אוטונמיה נשית, רגישות, חמימות, עדינות זה כביכול לא טוב או נשי או טוב רק שאשה מתנהגת באופן הזה, אבל זה לא נכון ואם הגברים יאמצו לעצמם כמה תכונות "נשיות" העולם בכלל ומערכות היחסים הזוגיות בפרט יראו אחרת- הרבה יותר טוב בהצלחה לכולנו

Sמית

New member
תשובה

נאמנות, כנות, היכולת להתפשר ולחלוק, היכולת להקשיב ולדבר, בעל עמוד שידרה, אוהב ורומנטי, קליל ושיהיה כיף להיות עימו.

תשובה פשוטה:

גברים - נמשכים לנשים. נשים - נמשכות לכסף (של הגברים)... זוהי כל התורה על רגל אחת!!!

נשואה1

New member
כל התורה?

אותי לימדו פעם שכל התורה על רגל אחת היא "ואהבת לרעך כמוך" אם הגברים יאהבו אותנו כמו שהם אוהבים את עצמם, ובא לציון גואל. האמת? אם אתה ספונטני - חצי מהעבודה כבר נעשתה. השאר יגיע בספונטניות. שמור תמיד על גורם ההפתעה.

rzz

New member
מה אנחנו רוצות

קצת חום ואהבה. קצת רגש. הבנה. וכנות. זה מאוד פשוט.

כסף

הם רוצות את הכסף אחרי זה להרעיל אותך ולא יהיו הוכחות לכך כמובן ואז כל הרכוש יהיה שלה!!!!!!!!!!!! ואז לגדל איזה חתול פרסי עלוב

basket case

New member
מה נשים ב*א*מ*ת רוצות?../images/Emo68.gif

א' אוהבת בחורים רגישים ושקטים. ב' אוהבת בחורים כיפיים, ספונטניים ומלאי ביטחון עצמי. ג' אוהבת גברים דומיננטיים, גבוהים ושריריים. ד' אוהבת בחורים שמצחיקים אותה, והיא נמוכה ושמנמנה אז רוצה שבן זוגה יהיה בעל מבנה גוף דומה. ואני? אני אוהבת "חמודים".. מה זה אומר? בחורים רגישים, רומנטיים, אכפתיים, עם "בייבי פייס" שכזה, שלא מתלהבים מעצמם יותר מדי (נרקיסיזם זה turn off רציני). פעם חשבתי שאני חייבת מישהו גבוה, אבל כנראה שלאהבה אין גובה כי החבר שלי נמוך ממני ב-8 ס"מ. וכמובן שצריכים להיות לנו תחומי עניין משותפים.. שיהיה לנו כיף ביחד... בלה בלה בלה... בקיצור, מה המסקנה מהדברים הנ"ל? קודם כל, שאתה לא יכול פשוט לבוא ולשאול "מה נשים רוצות", כמו שאתה לא שואל "מה האשכנזים/בני 40/רואי חשבון/ETC. רוצים". כל אדם זה משהו אחר, לכל אחד יש רצונות, דעות ומחשבות משלו... כמו שלא תגיד "כל הגברים רוצים להיות כדורגלנים" או "כל הנשים רוצות להיות עובדות סוציאליות". שנית, אני לא חושבת שבן אדם באמת יכול להגיד "מה הוא רוצה" בענייני אהבה.. בנאדם זה דבר מורכב.. אני יכולה לחשוב שאני חייבת שבן-זוגי יהיה X, אולם אז יבוא מישהו שהוא Y ויכבוש את ליבי.. לאהבה אין כללים.

למעלה