נמחקה כאן הודעה בקשר לפרשת הזמר

נמחקה כאן הודעה בקשר לפרשת הזמר

אני מבקשת מהחברים להתאפק ולא להכניס לפורום פרטים מזהים עליו ובודאי שלא את שמו (כפי שזה נעשה בהודעה) מכיוון שיש צו איסור פרסום על זה.

צורי 8

New member
תודה רבה אריאלה...

ראית את השרשור שלי לאותה הודעה, אבל כמה לקח לך למחוק אותה שלש שעות...? בעצם אני מאמין שישנת, אבל למה איש הרוח לא יכל למחוק? זה ממש ממש הרגיז אותי, שמפלילים בן אדם בשעה שהוא רק חשוד, ועוד עוברים על צו איסור פרסום של ביהמ"ש ומפרסמים קבל עם ועדה את שמו, אני מאד מקוה שהדבר הזה לא ישנה!! תודה רבה ושנה טובה ומתוקה לכולנו!!!

צורי

מנהלי הפורום יש להם את המנהג המגונה ללכת לפעמים לישון בלילה ולא לשרוץ באינטרנט. כן כן, תתפלא, גם לאיש הרוח יש את המנהג הזה לפעמים
בכל אופן, ברגע שאיש הרוח או אני נראה הודעות כאלה - אנו נמחק אותם מיד. גם אני מקווה שהדבר לא ישנה, ואם זה ישנה זה ימחק ברגע שמנהלי הפורום יראו את זה. בכל אופן, אין צורך להודות לנו אנחנו רק עושים את עבודתנו
ושתהיה לך ולכל גולשי הפורום כתיבה וחתימה טובה.

ומכיון

שיש סיכו לא קטן , שמדובר בעלילה שהעלילו עליו , אז טוב מאוד שמחקו את זה .

sarav55

New member
אבל אם זה זמר חרדי שכן עשה את זה

צריך לפרסם שמו ברבים בשביל שאנשים ידעו לא לקנות קלטות שלו אין לי מושג מי זה

א77

New member
יש 'צו איסור פרסום'

שמי שמזהיר אותנו שוב ושוב על אותו צו. זה רבי ישראל מאיר הכהן מראדין, בעל ה'חפץ חיים' זצ"ל ובעל מחבר שמירת הלשון, שיום ההילולא שלו חל ביום ראשון האחרון. הוא שוב ושוב מתריע ומעורר על הצו של איסור הפרסום, אותו צו שניתן לנו כיהודים. בלשונו זה נקרא 'לשון הרע'. בקשר לקלטות שלו, אני ממליץ בפנייך לקנות קלטות שעושים לך טוב על הנשמה. אני לא קונה קלטות, בשביל לפרנס זמר זה או אחר. והיה אם סוף דבר יתברר שאכן זה נכון, יתברר ויוחלט שאפשר להוקיעו עפ"י דין תורה, אז אוליי יהיה עניין לפרסם, בכדי ש'חלילה' לא יקנו את הקלטות שלו, ואולי אף להוציאן מהבית ולקיים מצוות ובערת הרע מקרבך. אך כיום, ובנתייפ, מי אסר קלטות של זמר זה או אחר... נראה לי שהוצאת דיבה, איסור לשון הרע ואיסור רכילות, הינם בעלי משקל כבד יותר מאשר 'חלילה וחס' אם תחזיקי קלטת שלו בביתך מפאת הספק. שנה טובה ומבורכת.

בונבון1

New member
כולם יודעים!

כולם יודעים את שמו של הזמר! חוצמזה, אם אינני טועה צו איסור פרסום אינו חל על פורום באינטרנט, כל הרכילויות מהסוג הזה רצות תמיד באינטרנט! בכל מקרה אתרים פחות רשמיים מתפוז מפרסמים את שמו. אם כבר הבעיה היא של לשה"ר.

אם כך, אתה מוזמן ללכת לאותם פורומים

שמתירים לפרסם את השם בניגוד לצו האיסור פרסום ושם לחגוג על פרסום שמו כאוות נפשם. בפורום הזה - לא!

ביקשתי לא לפרסם בפורום את השם

וישנם אנשים שפשוט מתעלמים לחלוטין מהבקשה שלי. אז הפתרון זה להודיע את זה באופן נחרץ יותר: חברים יקרים, מי שיפר את צו איסור הפרסום ויכניס לפורום את שם הזמר או שם אביו וכל פרט מזהה אחר - יחסם זמנית מהפורום עד שהוא/היא יואילו בטובם להירגע.

isackris

New member
לחשוב שהבן (אדם?!) הזה ריגש אותי ..

אותי בזמנו עם השירים שלו ... כל התדמית של המוזיקה החסידית מתנפצת מול העיניים שלי... אם כל הרגש וההשתפכויות האלה הם עוד איזה משחק שמכניס כסף את זה יש לי גם בלועזי...

אולי

תפסיק לרמוז דברים . עוד לא הוכח שום דבר , ותאמין לי שעוד תצטרך להתנצל על מה שכתבת , ובפרט שאתה ניזון ממשמיצים אינטרסנטים , וד"ל .

קרוקדיל

New member
שגגה היוצאת מפי השליט

אריאלה כשאת אומרת לא להזכיר את שמו של הזמר ולא את שם אביו הרי את רומזת בצורה ברורה מאוד מי הוא הזמר שהרי מיהו אותו זמר שגם אביו מוכר לציבור?

metal18b

New member
לאחראי על השרשורים

אין לי מושג על מי מדובר, לדעתי כדאי למחוק את כל השרשורים האלה, כי יש בהם הרבה פרטים וד"ל זה מה שנקרא אבק לשון הרע. אי אפשר להסתמך על זה שכולם יודעים. אני לא יודעת. יש לי חשד בעקבות מה שקראתי במי מדובר, אבל אין לי מושג מה קרה. אם הם לא היו פה, לא הייתי יודעת כלום, אז עדיף לצנזר ומהר תודה

למעלה