נמחקה לי ידיעה חשובה מהיום>>

gt-master

New member
נמחקה לי ידיעה חשובה מהיום>>

ב CNET עשו סוף סוף השוואת איכות סאונד במכשירים מובילים. הבדיקה היתה עיוורת(כמו מבחני טעימה של קולה) והתוצאות מפתיעות(לא אותי): אני כותב את רשימת המכשירים מהטוב לפחות טוב על פי הבחינה: סוני NW-H5 החדש ראשון Iaudio X5 Iriver H320 תוצאות מאוד דומות בין 2 ל 3 כנראה בגלל שהחומרה מאוד דומה. Toshiba's Gigabeat F20 Zen Touch ואחרון : Ipod Photo 30g אז לכל חסידי אפל:האיפוד מציע מעט מאוד וגם בתחום שכביכול הוא הטוב מסוגו, הוא דיי חלש. אז כנראה שזה באמת עיניין גדול של פוזה עם שילוב של תוכנה טובה(ITONES) והרבה יחסי ציבור ושיווק אגרסבי.

TheRealDeal

New member
מעניין..

במיוחד לאור העובדה שנשמע לי כאילו הסאונד של האייפוד יותר ניטרלי מהאייריבר... אבל זה CNET, אז מה אני יכול להגיד... אבל לא הבנתי את הקטע, הם השתמשו בGRADO SR125, בלי מגבר כלשהו, וזה דיי ידוע שהאייפוד לא טוב בלהריץ אוזניות כאלה בלי מגבר חיצוני, למרות ההתנגדות הנמוכה שלהם... חבל שלא הוסיפו עוד כמה נגנים לבדיקה, כמו הריו קארמה, אייפוד שאפל, ויש עוד הרבה נגנים שהיו צריכים להיות בבדיקה.

TheRealDeal

New member
חוץ מזה..

מבחני שמיעה הם לא תמיד מדוייקים.. כל אחד אוהב משהו אחר... אבל כשזה בא מהאתר האמריקאי CNET, ברוב המקרים הם יתנו לאייפוד את הציון הכי גבוה, ואם זה הכי גבוה.. אז כנראה שטעיתי בנוגע לאייפוד. עד שאפל לא יעבדו על הנושא אני לא אקנה אייפוד חדש, אבל יש לי עוד לא מעט זמן לבלות עם האייפוד הנוכחי.

למעלה