נמחקה שאלתי

נמחקה שאלתי

לגבי "עמותת קרן יד ושם" שהקים האלוף לשעבר וראש עיריית תל אביב לשעבר ב - 1955 (או ב 1995 לפי גרסה אחרת ברשת)... ואני חוששת שבגלל אי הבנה - אני מבקשת לדעת האם גורמים זרים שמטרתם היא פגיעה בניצולי השואה על מנת להשלים את המלאכה - שותפים בקרנות למען ניצולי שואה ולמען יד ושם... מי שמחק את הודעתי מסייע לגורמים כאלה....(חברות תרופות למיניהן)

גברת אהובה פלץ

ההודעות שלך הזויות. אנחנו יכולים להתבע ב"לשון הרע" או "הוצאת דיבה" ההודעות שלך לא מוסמכות, את ממציאה אותן ולא מביאה מקורות

אני מומחית בינלאומית בנושא ...

טרור גנטי..... בתוקף מגורי בברזיל בשנים 1978-1988 .... בתקופה שמנגלה עדיין היה פעיל שם. הוא נפטר ב 1993. לדעתי יש חשיבות לזהות התורמים ולהסכמי התרומות (מה הם מבקשים בתמורה)

המשטרים הצבאיים בדרום אמריקה...

במשטר הצבאי בארגנטינה 1976-1983 נעלמו עשרות אלפי בני אדם..... באותה תקופה גם בברזיל היה משטר צבאי... לגבי "פינושה" בצ"ילה.... בודאי שמעת..... לפני שבוע הורשע "גוזמן" מפרו - וקיבל מאסר עולם על קבוצת טרור שהרגה 70000 איש בפרו ב 12 השנים האחרונות ואיש לא מדבר על זה ("הנתיב הזוהר"....).. בקיצור צריך להיות עם האצבע על הדופק לגבי "דרום אמריקה" ומומחיה.... כיוון שהנאצים עברו לפעילות פינוי היבשת ...שם.

ישרון

New member
מה דעתה של המומחית לטרור ביולוגי

מעניין מה דעת המומחית הבינלאומית על החיסון כנגד מחלת השפעת ותוצאותיו העגומות השנה.

למעלה