נמחקו בפורום מספר הודעות ע"י הנהלת הפורומים

נמחקו בפורום מספר הודעות ע"י הנהלת הפורומים

לתשומת לבכם, נמחקו מספר הודעות מהפורום אשר השמיצו והתסיסו את הפורום. חשוב לנו להבהיר, פורום 'תפוז למען הקהילה' הוא בית לאלו המבקשים ולאלו הרוצים לתת, מכל הלב. אנו קוראים לכם לחדול מהעיסוק בהשמצות, הפורום אינו המקום הראוי לכך. הערות והארות ניתן להפנות להנהלת הפורומים במסרים או במייל([email protected])
. הנהלת הפורומים

cial 1

New member
כך צריך עדיף מחיקה על חסימה ללא צדק?

להבדיל מקומונה זה מעשה של אדם אחד המתחסד בשלושה שמות ? וממש ברגעים אלו הבנתי לתומי שזה אדם אחת. ואני האשמתי עוד אחרים? מבלי לדעת? אמת היום אני יודעת הרגע אני יודעת קומונה לאדם אחד. והוא בשלושה שמות וגם. לא בתאור הנכון שלו. זה כואב ודוחה. חבל שזה כך. ואתו אדם מבולבל אמר לי ובילבל אותי השניים האחרים לא רוצים שידעו? מי הם מה מתבהר זה רק תרמית אחת גדולה. היה טוב להגיד את האמת לא זה עוד ועוד. כי אני חשבתי שחת שפגעה בי. אישית היא גם מנהלת את הקומונה.. וממך אותה אחת שהיא מימי יש רק אחת מבקשת סליחה רק בנושה החסימה. גם אם יש לך יד בזה את לא אשמה. וגם אם לא רוצה את הסליחה שלי יכולה את לזרוק אותה אדם לאדם יהיה ויחיה את חרותו. זה כואב זה נורא. להיות בקומונה. יש לכם כאן במה שמרו עליה ועל הצדק החברתי. מבקשת סליחה על זה שאני פונה אל כול אחד כאן להבין מה זה קומונה? חבל לי גם על אנשים שמתנים. תודה וסליחה לכול אדם יקר גם מהקומונה. ANN7 של פעם ושל היום. למי שחושב שאני לא צודקת יגיב לי רק בנימוס אין בי כוח להערים רק לכבד זה את זה ? עוד משפט חשוב כתבתי לשלושה אנשים למה חסמתם אותי. ותמימות פשוט הרגה אותי. אף אחד לא ענה. מודה לאיש יקר מנהל הקומונות נתן לי הסבר ונימוק טוב. וגם העיר את התמימות שלי? חני בשבילך.....

סוזי10

New member
cil1 - כנסי בבקשה

אני מנסה להבין איזה משחק את משחקת כאן, ובעיני מי את מנסה למצוא חן, כאן או בקומונה. הדברים נכתבו כאן לכן אענה לך כאן, בלי משוא פנים, תתחלילי להבין ולהפנים שאף אחד לא חייב לאף אחד כלום מכאן נתחיל, את לא צריכה ולא חייבת להתחנף למישהו לא כאן ולא בקומונה, לא יודעת מה הולך הן בקומונה הן בפורם וזה לא מענים אותי כלל, כך גם את צריכה להתייחס. לא כדאי להשמיץ את האחד למען האחר ולהיפך. תהיי בריאה זה הכי חשוב. תכנסי לאן שבא לך ואיך שבא לך, ואל תעשי חשבון לאף אחד.

cial 1

New member
סוזי10 ערב טוב לך. אני של עצמי?

אני נכנסתי לקומונה רק להשיב לך על החום שנתת לי ואני לך מחזירה ורוצה גם לעזור. בכול נושא גם במעט? שלי. עכשיו האם לא הבנת שנחסמתי שם נכון לא בשם משתמש החדש שלי בשם הקודם. האם לא הבנת גם למסרים נחסמתי . וזה אבל?. רע גם בשאלתי על דבר שלי? לאן זה הלך? ואם לא נמסר יש מי שרוצה אותו אז בום גם במסרים חסמה אותי אניהואוהיא שזה יול2 החמודה. של אז? ורק בגללה לא הייתי כאן היא אישית ביקשה ממני לא להיות כאן ראי נירה63 מנהלת כאן את הפורום עם נעמי פסי. ורק לשם הצדק לא הייתי גם בגגל שנירה לא הבינה אותי אז מקווה שהיום כן אני לא חנפנית אני לעצמי וכולם יחד איתך נבנה לבנה ועוד לבנה. אני כואבת את כל הסיפור של אותה מסכנה כי על בשרי אני עוברת את יסורי הגיהנום מחברת החשמל. ולא עצה ולא מילים- הכיס של כול אחד? כמובן אם יכול זאת התרומה ואת עושה הרבה למען כול אחד כאן וראיתי זאת אז מהראוי שתקבלי גם .עזרה הדדית. עכשיו איך את רוצה שאני אהיה בקומונה למשל? אם אניהואוהיא זה רק אחת יובל2 שהיא לא רוצה אותי רק ראי יש דברים שביקשתי. האם ראית מאז שהיא חסמה אתANN7 הודעה או מילה? טוב היא מקבלת את הדברים למסירה בדרך כלל איך אני אמורה להעביר לה או לבקש? כך או כך אני לא רק חסומה אני פסולה פסולה פסולה. זה כואב והיה שם חום טוב חבל שכך קרה. ועוד ירדה עלי במסרים וזה רק היה ביני לינה. לא על הפורום לעני כול ונתנה שיעליבו ויפגעו בי ללא רחמים אנה בדקי ול מילה שלי אם אני טועה או סתם מעלילה עלילות עלי בבא? לא סוזי כאן יש לך טעות? קיבלתי את גזר הדים שם ודי כאן נפתח לי חלון גם כדי לראות את סוזי10 ולכבד אותה כמו את כולם.. קשה לי סוזי. אין לי כול נשבעת לך איך שהיא טרקה לי גם את הטל. עמד לי בגרון האוכל ורעדתי מאוד מתוך העצבות אני אהבתי את יובל2 והיא לא. היא לא יכולה להגיד לאף אחד שהוא לא בסדר על שרשור זה או אחר וגם להגיד אני כותבת מגילות ושטות ובדיחות. מה זה ושלא נדבר על ההתנשאות והכול להגן על מי שלא צריך? דבר רע לא כתבתי לעני כול. היה בי כעס רה על החסימה גם הראשונה והגבתי כי חשבתי מה שחשבתי. די סוזי אני היחידה שקיבלתי את כול העלבונות. חמודה אני כאן מתוך רצון שלי התרגלתי לכול הטוב שלך של כולם גם ממני יש טוב. כך אני סליחה על המגילה הזאת. חני

נירה63

New member
סוזי חני וכולם יקרים יש מקום לכולםםםםםםם

בפורום ובקומונה ובכל מקום שתבחר. מבלי לפגוע באף אחד, ערב חורפי ונעים לכולם.

33 אבי

New member
דייייייייייייייייייייייייייי כבר

איזה נודניקים אתם!!! שכל אחד יהיה איפה שבא לו . כמה אגו יכול להיות במקום שכולו אמור לעשות טוב. די כבר. כל פעם אני נכנסת ,חוטפת כאב ראש מהויכוחים והמריבות ומתייאשת. קצת אהבת חינם קצת אהבת ישראל יש לנו מספיק שונאים.

נירה בטח יש מקום לכולם עכשיו ?????????????

אם היית אדם באמת ישר היית מוחקת לחני את ההודעה אבל בגלל שזה לא נוגע לך או לנעמי את לא מוחקת היום כולנו יד אחת לא רוצים אותכם בניהול רוצים חזרה את הבית שלנו ספגנו המון מהלומות צביעות איומים ניקים שונים של המנהלות חסימות שלא בצדק ועוד ועוד ועוד................ לא נוותר רק הבית הישן שלנו יחזיר את כול הפעילים חזרה עם ניהול חדש ולא בניהול כזה גרמתם לפילוג וכול מי שהיה חבר קרוב שלכם לא בא לו היום להיות בקשר איתכם רק תראו איזה מין טיפוסים אתם בישביל ניהול אתם מוכנים להפסיד הכול

cial 1

New member
ריקי של תמיר ערב רב לך.

מאוד מבינה אותך ואם ניתן לתת רק גישור בריא אחד ממני? אני מאמינה שזה כואב כול מחיקה. אבל המרחק הוא רב כאשר פוגעים וגם חוסמים. ואת היא הצודקת. מה את עושה במקרה הזה? לי נגרם עוול אבל. ממש שם? ראית. את כתבת לי לא לבכות ואיך אפשר שלא. אם זה בא מתוך כאב . ראי כמה כאב לך מחיקה. ואני חושבת. שתמיד ניתן גשר לשלום ולא למלחמות אני את כאן למטרה אחת לעשות טוב . נדע לסלוח . זו נקודה שהיא החשובה. יש בכול אחד כעס. ואוי לנו לשפוט אדם בשעת הכעס. זה המסר שלי. נכון אני לא וויתרתי והגבתי אבל לא הגבתי עד שלא נשאלתי ולא מבנים אותי על מה אני מתלוננת. וזה גרר אותי להגיב. כמו כולם. מאחלת לך את כול הטוב ואני כאן ובכלל בחיים לגישור של שלום. וזה במובן למי שמושיט יד כמובן. הכול יעבור הזעם הכעס -הוא לא ישלוט לא בך ולא בי ולא באף אחד הכעס נזרוק די. חני מאוד רואה בך את הצד היפה שבך. סליחה ממך.

חני אומר לך כמה דברים אבל לא בכדי לפגוע אלא

בכדי שתביני גם את הצד האחר למה כשאת יורדת על הנהלת הקומונה למה את לא מספרת כמה שעות ביום היא היתה מקדישה בכדי להקשיב לך ולנסות לעזור מאחר ולא התיחסו אלייך בפורום אז לא יפה לירוק מהבאר מימנו את שותה ומעולם היא לא אמרה לך איפה לגלוש זה שאת העדפת את הקומונה ,זו את דבר שני חני לפעמים את כותבת המון ובכייף מותק תכתבי כמה שרק תרצי זו זכותך המלאה אבל לא לכולם יש סבלנות לקרוא ולא תמיד עונים ובאמת שלא מרוע כולם אוהבים ומעריכים אותך בתור בן אדם מאוד נחמד אשה שמנסה ומשתדלת לתת מכול הלב למרות שאת גם זקוקה את המון מוותרת

cial 1

New member
ריקי חמודה לילה טוב. לך.

אשמח ללמוד את צודקת אני כותבת הרבה כי אני לא משופשפת די . כך נאמר לי גם מי החמודה שלי??? שלא רצתה אותי.מאסתי לה.? כבדה מדי אני. אני מאמינה שעל הפורום הודעות כול אחד כותב בקצרה. ואם כך גם במסרים. לא חושבת הטם יש שיטה של קודים א ללמוד. . ואם קיבלתי דבר הכפלתי את החזרת הדבר .ורק מתוך אהבתי לללללללללללאותה חמודה וגם לאחרים ואני לא יורקת לשום באר אני היחדה שמודה ומשבחת וגם מתארת את הטוב לללכול העולם. האם ידעת שאנחנו על המפה.גוגל קולט הכול ורושם לעני כול העולם החסוף. א ביקשתי גם מי תורמת ל7 ילדים באהבה איך אני יכולה לגמול לה על הביגוד ששלחה לילדים של גיל 4 היא היא מגיבה אם הם יהו מאושרים גם אני. וזאת אהבה בנתינה אבל רוצה אני לתת מעצמי. ואתן. עכשיו מה שקיבלתי מאותה החמודה? ציינתי הכפלתי את מה שקיבלתי. ואני מוכנה לתת עוד.. נשארה לי רק צריפינה היקרה על הברים שהיא נתנה לי . עד לאמריקה מספרת אני מי זו צריפינה. האם אני יכולה להגיד למלאך הזה שמו צריפנה. אני רוצה עכשיו לפצות אותך. זה קשה אבל אמרתי לה אם הייתה לי מכונת תפירה לה שמלה מזהב הייתי תופרת. עם דגם של טובהלה .המעצבת והיא תעיד על כך. די ריקי זו מילה מאוד כבדה לרוק מהבאר . ואם לא הייתה צריפינה אצלי אף אחד לא היה מכיר אותי עד לרגע זה.. ענת האצילה עם הזמן הכירה אותי ואיך ששמעה עלה7 ילדים מיד פנתה אלי. מעל זה אף אחד כאן או שם לא נתן לי דבר. ריקי אני לא אשמה שהיא החמודה חסמה אותי וירקה עלי וגם פגעה בי במסרים זה הכאב. לא מחיקה כי היא מחקה גם לא כאב לי על המחיקות היה שגם אני ביקשתי למחוק לטובת השקט. מבקשת ממך ריקי בכיתי די על מה שנעשה בי שם. זה לינץ' אף אחד לא כאב לא עלי .והגיב. מאוד מכבדת אותך גם אני ורק כאב לי שאת כאן כתבת כך. מבקשת סליחה מי הגב' צריפינה מאוד בשם בני בשמי חני. וגם ממך ריקי. לא אגיב יותר.

cial 1

New member
די ריקי......ודי...

אני לא ראיתי שכתבת את שמי.. מה יש למחוק לי אני הגבתי להנהלת הפורום ונימוק נכון עדיף פורום עם שם למעלה ולא שלושה שהם אחד. ולא כול אחד יודע מי זה מאוד מפחיד זה כוח קומונה בשם אחת מתאימה לנושאים אחרים כמו לאקטואליה אחד נלחם בשני דענה נגד דעה. תסלחי? זה מאוד מפחיד. להסתתר מאחורי שם. לפחות היה מהראוי שהחברים ידעו. מי שטוב ימשיך להיות טוב וכך רואה בך אני. רק בריאות מאחלת לך אני כמו את לי.

למעלה