נמחקו כל ההודעות של הקרציה

y a ® d e n

New member
נמחקו כל ההודעות של הקרציה../images/Emo8.gif

LOL שרשרו לפה את כל ה-
לילה טוב

Meitar Rojas

New member
../images/Emo32.gifכנסו..

אני עכשיו במחשב של אח שלי..המחשב שלי נדפק!! אז יש מצב שאני לא ארשום הרבה בפורום ולמסנג'ר אני לא אתחבר בכללל.... כבר מתגעגעת,מיתרר

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה
אומר
שאין
עידכון
שבועי
מחר
?

פלוריסיינטה-הידעתם ש..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב אז זה כן קשור לפלורי..ותכתבו אם ידעם או לא..מהאתר לאאוחה ומרו.. קישור לאתר 1. הידעתם שמשפחת פרינצוולדן גרה בשדרות דנט 17, בואנוס איירס
2. הידעתם שהתפאורה של פלוריסיינטה היא בעצם התפאורה של המורדים רק ששינו את זה כך שזה יראה כמו בית של משפחה עשירה ולא בית ספר תיכון
3. הידעתם ששחקני פלוריסיינטה ממש משתוקקים להגיע לארץ שלנו!! הם מאמינים שפה אפשר לעשות הרבה כסף..
[מידע מתוך כתבה בעיתון 7 ימים] 4. יאיר דורי טוען שפלור מתנהגת ממש טוב יחסית למישהי מפורסמת, והיא לא מסוג האנשים שברגע שהם נהיים מפורסמים מתחילים לדרוש כל מיני דברים.. 5. הידעתם שלמריאנה יש סוכן אישי
6. הידעתם שלמריאנה ואאוחניה יש חדר לבוש ביחד
7. הידעתם שהמדרגות המרכזיות בבית הספר של המורדים הם המדרגות בבית של משפחת פרינצוולדן
8. הידעתם שפלוריסיינטה היא אחת מהסדרות הפופולריות בארנטינה והיא שומרת על רייטינג גבוה קבוע
9. שמתם לב שהכורסה האדומה בחדר של הבנים בבית פרינצוולדן היא כורסה מהסט של פינת אור!!
10. חשבתם על זה שזה בטח ממש קשה לתרגם את הטעויות בספרדית של גרטה לטעויות בעברית
11. שמתם לב שבמקום לכתוב "בם בם בם" בשיר של פלוריסיינטה כתבו המתרגמים "דן דן דן"?? למה?? בם בם זה צליל מוכר אפילו בעברית!! מכירים את הסיפור תירס חם בים בם בם?? וזה סיפור מקורי בעברית!! 12. שמתם לב שמקטינים את מריאנה מסידרה לסידרה?? במיוחד ביחס לאגוס!! ותחשבו יש ביניהם שנה הפרש או פחות.. בפינת אור היא הייתה ילדה מאוהבת בת 11 ובפלוריסיינטה היא צוציקית בת 10! שמתחברת עם תומאס.. שבמציאות קטן ממנה בשלוש שנים לפחות!!
היו פה חלק מהדברים שידעתי וששמתי לב אלייהם..אבל היו כמה שחדשים לי
אז מה לכם היה חדש
ולא ידעתם

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif בבקשה לשנייכם..ו..

כנראה שכן.. גם ברינקון היה כזה את הבית ובלילה הראו אותו ככה ובפלוריסיינטה גם..
וגם השיר מצ'יקי-לוחמים של האור..אז גם בפלורי יש שיר כזה נראה לי שזה זה שהם שרו במחסן זה כזה על אותה מגינה וקצב..

LemonLimeLilach

New member
נכוןן השיר ממש מזכיר את השיר ההוא

כל פעם שאני שומעת אותו ישר יש לי נוסטלגיה מקטנטנות

B a Z u K a

New member
האמת שאת הרוב לא ידעתי...

ובקשר לזה שקטינים את את מריאנה...הם מרשים לעצמם להקטין אותה בגלל שהיא ממש לא מפותחת...היא גם נמוכה וגם אין לה בכלל חזה..תאמיני לי שאת היא היה לא חזה או שהיא לפחות היה גבוה הם לא היו עושים את זה...וגם הפנים שלה כאלה ילדותיות (מתוקות
)

לא ידעתי את הרוב../images/Emo70.gifטנקסס ברו'שש../images/Emo23.gif

היה חדש לי הרבההה
ותגידו שמתם לב שמתי שיש בוקר אז השמש כזה עולה כמו בפינת אור
סיון

ככה זה היה ב..../images/Emo185.gif

קטנטנות גם..ואולי אפילו במורדים..פשוט מראים את הרקע של הבית והשמים מתחלפים..

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif בבקשה..וסיוון..../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

זה המ שכתבתי..כאילו בערך..יש את הקטעים האלה למשל בלילה שיש ירח כזה כמו בפינת אור..ואת כתבת על השמש חח..

LemonLimeLilach

New member
הם לא סתם חושבים שעושים פה כסף

באמת בישראל הם מרוויחים הכי הרבה. או ירוויחו, כי הם עוד לא היו פה. אבל המורדים למשל, הכי הרבה שהם עשו זה פה בארץ. כי אנחנו אובססיבים בצורה מפחידההה לא ידעתי שהמדרגות הן המדרגות מאליט ווי... מגניב

dolevshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif אני לא ידעתי כלום

אני לא ידעתי כמעט כלום

למעלה