נמחק כאן שרשור בריאתני

נמחק כאן שרשור בריאתני ../images/Emo18.gif

הסיבה שמחקתי את השרשור בלב שלם היא הקישור להידברות, שזה אתר מסיונרי ידוע ובבירור כל שרשור שיעסוק בטיעונים שהוא מכיל יהיה קרקס בריאתני מהסוג הישן, הרע, והלעוס-לעייפה. אני מתנצל על כך שנאלצתי למחוק גם את הודעתיהם של אלה שהגיבו לכותב, ואני מקווה שאם תהיה לו אכן כוונה תמה לדעת עוד על אבולוציה (או כל נושא מדעי חופף אחר) אז הוא ינצל את הפורום כדי לעשות זאת.

אני נגד אדיוטים ומחב"תים אבל

לא בעד שכתוב הסטוריה וסתימת פיות. מעדיף שרשורים נעולים ולא מחוקים. אני יודע שפורום זו לא דמוקרטיה, אבל יש לתת כבוד לזכות הדיבור, אפילו אם הדובר מדבר שטויות.

Wolverchenus

New member
תגובה

ראשית, שרשורים נעולים אינם קיימים בתפוז לכן האלטרנטיבה היא בין שרשורים רגילים לבין מחוקים. הסוג הראשון הוא נטול אכיפה בכלל והשני הוא דרך אכיפה לגיטימית לאור העובדה, וזו הנקודה השניה, שזה נוגד את תקנון הפורום. ראה הקישור בצד שמאל.

לא.

אתה יודע למה לא? כי דיונים עם בריאתנים הם עקרים והם הורסים לי את הפורום. אני וחברי לניהול מנהלים פורום שעוסק במדע האבולוציה - ולא בשטויות - אנחנו לא ניתן לפורום להרס על ידי קבוצות אינטרס חסרי רלוונטיות לפורום למלא אותו בהבלים שקיבלו מענה סבלני לפני שנולדתי. יש להם (והם מנצלים את זה טוב מאוד) מספיק אפיקים ציבוריים בהם הם יכולים לפרסם את מרכולתם ואני בטח שלא עומד בצמתים ומוחא על כך (או מונע מהם לעשות את זה) אבל כמו שאני לא אפתח שרשורים על תורת היחסות בפורום תוכים, כך גם לא יפתחו שרשורים בריאתניים בפורום אבולוציה. אני ממש לא ידוע בתור כותב (ובזמן הקצר שבו אני מנהל, מנהל) תקיף - אבל על זה אני לא מוכן ולא אהיה מוכן להתפשר.

אוקי, מקובל...

אז למה לתת לשירשור לגדול לעץ ואז ליער לפני שחותכים אותו? למה לא לעקור שתילים, לפני שאנשים רבים (כולל אותך) מוסיפים לו רוב מלל?

א. זה היה שרשור ממש קטנטן

ב. אני לא מבלה 24 שעות ביממה בפורום (וגם לא המנהל השני) וג. בשנייה שראיתי את העבירה על התקנון השרשור נמחק ופרסמתי את ההודעה עם ההתנצלות על כך שהודעות של כותבים תמימים נמחקים (הסיבה היחידה שהרגשתי צורך לפרסם הודעה בפורום על כך)

Ice Age

New member
../images/Emo45.gif בתור משתתף דומם

מעניין אותי לקרוא את הדיונים המעניינים ולא התנצחויות עקרות. אני בעד המדיניות הזו.

למעלה