נמחק ללא הצדקה מפורום מסוים כי מישהו מסוים לא היה מספיק גבר בשביל להתמודד עם האמת הקשה והכואבת המוטחת בפרצופו ללא רחם, ולכן מועתק לפה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
במקרה זה, אני חייב להוסיף תגובה.
האמת שהוספתי אותה על דף המקור, אבל מי שהעיף לך את כל השרשור, מחק בחוצפתו גם את תגובתי במחיקה נפרדת, ולכן לא יכולת לצרפה לכאן
[או שמא אתה היית זה שהסיר את תגובתי, לפני שהעתקת את שאר התגובות לכאן? והרי עליך אאמין גם את זה]!

אז בוא ונדייק. אתה לא עשית מאום למען האנשים, משום שאתה סילפת עובדות שהצגת בעזרת הפירושים שנתת.
יש לך יכולת מיוחדת לאסוף אינספור תגובות לאורך תקופה, ואז אתה גם מפרש אותן ככל שנראה לך נכון לפרש, וכשמטרת הפירוש לוקחת אותך לאן ש"נוח לך" ללכת.
אז לא אכחיש, שבחלק מהמקרים זה היה "בסדר" אבל בחלק אחר? ממש לא. לכן, אם וכאשר אצטרך להוכיח זאת, זה לא יהיה לי קשה להוכיח.

וגם כאן, אתה מכנה משתמשים בכינוי "טפשים". אינך מתייחס חלילה לטיפש יחיד אלא לרבים. אז כשאתה מתנפל כך, ראוי מאד שתשפוט קודם כל את עצמך = דבר שאינך טורח כלל לעשותו, כי אתה הרי החכם באדם.

והיה גם מי שהגיב לך, שהספר שראוי שתקרא הוא "חשוב שגברים ישרתו בצבא". ואתה יודע מה? הוא בהחלט צודק.
כי אם אתה בריא בגופך ובנפשך, אין שום סיבה הגיונית, אנושית וישראלית שתשתמט.

טענת שאתה מלך? אז ברור שמלכים שונים מבין מלכי ישראל שירתו בצבא וגם מלכים מארצות אחרות שירתו. אז הנה: זה לא תירוץ.
וברוב חוצפתך, טענת טענות רבות נגד כותב כלשהו, שהוא "נפולת נמושות", כי הוא ירד מהארץ.
האם טרחת לבדוק, האם או מה הוא תרם למדינה לפני שהחליט לרדת? האם בדקת מה היה חלקו בכוח כשהיה חייל? האם בדקת, במה הוא עסק כדי לכלכל את עצמו ואת משפחתו (ואת המדינה) כשעבד בארץ, פרנס משפחה ושילם מסים?

ולא. לא אגיד לך שאני יודע, כי איני יודע עליו דבר, וגם לא מעניין אותי לדעת. אבל סביר שגם אתה לא יודע ולכן, כל מה שתגיד עליו, אתה תגיד רק מתוך הזיותיך.
אבל מעבר לכך: באיזו חוצפה, אתה כמשתמט שאינו מתבייש גם בימים אלה להסתובב כציפור דרור בקרב ציבור רב של אנשים שסיכנו ומסכנים את חייהם למען ביטחון המדינה, ופרנסתם נהרסה, אינך הולך ללשכת הגיוס ואומר: "או קיי. שיחררתם אותי, אבל איני יכול להיות שלם עם עצמי כשאני רואה ששנה שלמה פלוס, אנו נמצאים במהלך מלחמה בלתי נגמרת, ואני איני פועל בשיט למען המדינה. אז בואו ותנו לי תפקיד, שגם אם לא יהיה קרבי ואהיה פטור מללכת אל לב שטח הלחימה, יימצא עבורי תפקיד, שבו אוכל לחוש, כי גם אני תורם את תרומתי לגוף הגדול שנקרא צה"ל"!

ואו קיי. לא בא לך ללבוש מדים? אולי אתה גם פציפיסט שאינו מגלה לנו שהוא כזה? אז יאללה. לך ותרום כאזרח מתנדב. גם אזרחים ערבים וגם אזרחים נכים תורמים. אז במה אתה שונה מהם? מה? נגמרה לך הבושה? ? ?

ובוא וספר לנו, מה אתה תרמת לעצמך ולהוריך? כמה מאות אלפי שקלים הרווחת בעמל כפיך, כגבר שמלאו לו זה מכבר 26 שנים? כי בוא. בוא ונגיד שבתור תיכוניסט לא תכננת לעבוד (לפחות בחופשים) ולהרוויח קצת דמי כיס. אבל דחילק! מה עשית ב-8 השנים, מגיל הבגרות עד היום? שירות? לא שירת. התנדבות? לא נתת. ללמוד? נו. הציונים שלך לא היו משהו. אז למה לא עבדת ועשית לעצמך, קצת להוריך, שעד היום לא רק שהם מפרנסים אותך, הם גם תומכים בך בדמי כיס נדיבים והרבה יותר מזה? ולמה בכל ה-8 שנים הללו לא שילמת ולו שקל אחד של מס, כי מאפס הכנסה הרי לא משלמים מסים?

אז בוא. אם אתה מוגבל? בסדר. זו לא בושה. יש מוגבלים, שלא די בכך שאינם עובדים, אינם מתפרנסים ואינם משלמים מס. להפך. הם אפילו מקבלים קצבאות שונות, כי לצער כולם, מצבם הביאם לידי כך ואנו הלוא מדינה סוציאלית.

אבל אם אינך שייך לקטגוריה זו? מה? מה הקטע שלך? האם כל הקטע שלך הוא להתגורר בפורומי תפוז, להעתיק לעצמך אינספור תגובות ושרשורים, שכן או לא שייכים לענייניך, ולהפיץ עוד ועוד סיפורים ארוכים כאורך הגלות?

תתבייש!

למעלה