נמחק פה איזה ת'רד על ואנונו???

Mיקי_

New member
להנהלת הפורומים פיטרונים

הם מוחקים כל הודעה של ורדה כהן סילבר (לי אישית לא ברור למה) אבל ככה זה.

../images/Emo5.gif שני דברים לי:

1) שישאירו סימן אחרי שהם עוקרים הודעות! שנדע לא לחפש סתם. (במיוחד כשהם מוחקים שרשור שלם עם הודעות של אחרים) 2) את יכולה לשלוח לי במסר את ההודעה שלי שנמחקה?... תודה....

Alexco

New member
הצפה

אם מישהו/י כותב/ת אותה הודעה במספר מסויים של פורומים בכמות זמן מסויימת, אז כל העותקים של ההודעה נמחקים בצורה אוטומטית.

Mיקי_

New member
אני חושבת שבתור מנהלת אני

יודעת את זה. אבל התרענו כמה פעמים, שהיא איננה מציפנית. לא משנה לא נכנס לזה... אורי אני אחפש לך

Mיקי_

New member
הנה אורי, ההודעה שלך שנמחקה:

מזל שיש לנו את ואנונו... / אוֹריארד אחרת אף-אחד בעולם לא היה מנחש שלמדינת-ישראל יש נשק גרעיני. ל"חשיפה" של ואנונו לא היה שום-ערך במלחמה נגד נשק להשמדה המונית. הדבר היחיד שההדלפה של ואנונו עשתה - זה לסייע למדינת-ישראל לאושש את יכולת ההרתעה שלה אל מול מדינות ערב!!! אחרי שתי מלחמות כושלות למדי (יום-כיפור ומלחמת לבנון) ואנונו בא לישראל בול בזמן, כדי להזכיר למדינות ערב עם מי יש להם עסק... עם מדינה קטנה אמנם - אבל מעצמה גרעינית. כך שלפעולה של ואנונו לא הייתה שום חשיבות במלחמה נגד נשק גרעיני, ובטח שהיא היוותה תרומה כלשהי לשלום. להיפך. כל מה שהיא עשתה הייתה להזכיר למדינות-ערב שהם מפגרים אחרינו במירוץ החימוש, והיוותה טריגר לפיתוח מואץ של נשק בלתי-קונבנציונלי וטילים ארוכי-טווח - כדי שיוכלו להשתוות לאיומים שואנונו דאג לחשוף בפניהם. "גיבור השלום, מתריע האטום" הצחקתם אותי.

התכוונתי במסר אישי...

היא די חסרת-טעם בלי ההודעות עליהן היא מגיבה... (עוד מישהו יכול לחשוב שאני לא ציני רחמנא ליצלן
)

למעלה