אבי בן 1231
Well-known member
כישלון
?!כישלון
ניסיתי להעלות פה סירטון מעניין ולא הצלחתי לכן מחקתי גם את הכותרת.
היופי שבדבר כל אחד לקח את הפוסט למקום שלו.ניסיתי להעלות פה סירטון מעניין ולא הצלחתי לכן מחקתי גם את הכותרת.
כן, גם אני צחקתי איזה תגובות היו פה.היופי שבדבר כל אחד לקח את הפוסט למקום שלו.
זה פשוט התאים ככפפה ליד, כי לא היה נכון לפתוח שרשור בנושא והכותרת שלך בדיוק התאימה לתגובה שכתבתיכן, גם אני צחקתי איזה תגובות היו פה.
מעניין - איך הצלחת למחוק.ניסיתי להעלות פה סירטון מעניין ולא הצלחתי לכן מחקתי גם את הכותרת.
זה פשוט, את יכולה למחוק כל תגובה שלך כאשר היא לא תגובה שפתחה את השרשור.מעניין - איך הצלחת למחוק.
אני פרסמתי הודעה, ואחרי זמן קצר הבנתי שהיא לא רלבנטית. ניסיתי למחוק אותה ולא הצלחתי.
זכור לי שבעבר יכולתי למחוק הודעה שלי.
תודה! זה מה שקרה.... פתחתי שרשור ולא יכולתי למחוק.זה פשוט, את יכולה למחוק כל תגובה שלך כאשר היא לא תגובה שפתחה את השרשור.
ברגע שפתחת שרשור, את לא יכולה למחוק את תגובתך הראשונה אלא רק לערוך אותה כפי שאבי עשה הן בכותרת השרשור והן בתוכן התגובה הראשונה.
יכולת לערוך כפי שאבי ערך או לחלופין לדרוס ע"י נושא אחר.תודה! זה מה שקרה.... פתחתי שרשור ולא יכולתי למחוק.
יכולת לערוך כפי שאבי ערך או לחלופין לדרוס ע"י נושא אככ
ככל הזכור - ערכתי.יכולת לערוך כפי שאבי ערך או לחלופין לדרוס ע"י נושא אחר.
רק הצלחה!כישלון
תודה!רק הצלחה!
הערה ניהולית:נמחק
לא ברור לי מה הקשר בין דבריך לשרשור (שבכללותו לא ברור), או על מה ומי אתה מדבר בדיוק. אולם ככל שהדברים מכוונים לגולש אחר, במקרה מנהל באחד הפורומים, גם אם אינו גולש כאן, נבקשך למחקם. כידוע לך בפורום זה אנו נמנעים מלכתוב כך על גולשים אחרים, לא כל שכן מנהלים שעושים את תפקידם.כמו התגובות שלי ע"י השפוט של הערסית, שקשה לו ששמים לו מראה מול הפרצוף, בלי עקומת למידה, פשוט עיוור מידיי, כך שאני, אפילו, לא טוען שזה מטעמי חוסר יושרה, כי זה גדול ממנו, מחזיקה אותו ביד קשה.
לזה אין לי שם אחר מאשר אפיסותלא פלא שהוא רל"בניק, הומו כמוהם, תרתי משמע
![]()
הסבר בבקשה, "השפוט של הערסית"כמו התגובות שלי ע"י השפוט של הערסית, שקשה לו ששמים לו מראה מול הפרצוף, בלי עקומת למידה, פשוט עיוור מידיי, כך שאני, אפילו, לא טוען שזה מטעמי חוסר יושרה, כי זה גדול ממנו, מחזיקה אותו ביד קשה.
לזה אין לי שם אחר מאשר אפיסותלא פלא שהוא רל"בניק, הומו כמוהם, תרתי משמע
![]()
ובאותו עניין:הסבר בבקשה, "השפוט של הערסית"
|בבבקשה| יש לך דוגמה כאן לאחד כזהובאותו עניין:
הסבר בבקשה "לא פלא שהוא רל"בניק, הומו כמוהם, תרתי משמע"
מקווה שתגיע תביעה ותשלם פיצויים,
הסבר בבקשה, "השפוט של הערסית"
רק אותי משעשע שנערך פוסט שמצוטט במלואו אצל שני מנהלי הפורום.הערה ניהולית:
לאחר שהבקשה מהכותב למחוק את דבריו (על גולשים אחרים ומנהלי פורומים אחרים) לא נענתה, אין מנוס אלא לסייע לו במשימה קשה זו. הודעה זו אם כן נערכה על-ידי הנהלת הפורום.
נודה אם להבא בקשות כאלו יטופלו על-ידי כותביהם מבלי שיחייבו התערבות ניהולית נוספת (וסליחה על האיום, אבל לא כל פעם נסתפק בעריכה במקום בו הכותב לא הבין שעליו לעשות זאת לבד).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.