נמלטים

נמלטים

כמו שכבר רשמתי פה כמה פעמים אני רואה את הסדרה נמלטים, העוסקת באדם המופלל ברצח אח סגן הנשיא ובאחיו הנכנס לכלא על מנת לנסות להבריחו.
( מי שבמקרה רואה את הסדרה אז שלא ימשיך לקרא כי מדובר בספויילר ) במשך כל הסדרה אנו רואים את האח המופלל כאדם שבחר בכל הדרכים הלא נכונות, מסתובב בחברה מפוקפקת, חייב כספים, מסתבך עם החוק ואת האח השני כאדם טוב, ארכיטקטק חכם, מוצלח שלמד באוניברסיטה , תמיד היה בינהם קרע על רקע השוני הזה אבל באחד הפרקים אנחנו מגלים כי האח המופלל (שהוא האח הגדול) הסתבך בכל צרותיו כי כשאמם מתה בילדותם הוא הבטיח לעצמו לגדל את אחיו הקטן ולווה כספים כדי לתת לאחיו הצעיר שכר לימוד, הלוואה זו היא זאת שהחלה לסבך אותו ולדרדר אותו. האם גם לכם זה קרה? כעסתם על אחיכם ' אחותכם על משהו שעשו שפגע בכם ובדיעבד התברר שזה היה רק לטובתכם? האם גם אתם מגינים על אחיכם או הם מגינים עליכם לעיתים מבלי שהצד השני יידע? מה אתם חושבים על מעשה כזה?

הממ...

אחותי בנאדם מאוד ביקורתי, וסה"כ אני מבינה שזה מתוך רצון של אחות גדולה להגן על האחות הקטנה, אבל לא תמיד יכולה לראות בזה רצון לעזור, כי לפעמים זה בא בצורה מוגזמת. אני אעשה הכל, חוץ מלפגוע באנשים אחרים ולעבור על העקרונות שלי, למען האחים שלי.

h e n y

New member
אהמממ

את האמת שיש הרבה דברים ביני לבין אחים שלי שאז הייתי בטוחה שהם לרעתי והיום אחרי הרבה שינויים ושהתחלנו לדבר על הנושא הבנתי שזה לטובתי. האחים שלי מאוד מגוננים עליי ומנסים לשמור עליי מלהיפגע אבל לפעמים זה באמת בצורה מוגזמת אני טיפוס כזה ששומר על האנשים שהוא אוהב ומסוגל לרצוח בשבילם...עם החברים שלי אני מגנה עליהם תמיד, על האחים שלי עוד לא יצא לי להגן אבל אם יקרה מצב כזה אז אני הראשונה שירוץ להגן עליהם..

למעלה