נמלטתי מהעיר המופגזת..

estersh

New member
נמלטתי מהעיר המופגזת..

ישלי עוד צלצולים באוזניים ולא רק מההמנים. בקיצור, טובי, רק רציתי לבקש שתעדכן: היה/לא היה מנין לזכור? השגת מגילה? קראת?

ברוך השם

היה מנין ערבית, שחרית, קריאה, זכור, מוסף, מנחה, ערבית ומגילה. הקורא הגרוע הכין רק שלושה פרקים אבל ויתרתי לו (טוב, אני הייתי הקורא..) ואפילו יש שתי תמונות שמישהו לא צילם במצלמה שלי.

פארפרזה

New member
ודווקא אני...

בישיבה הק` לא שמעתי זכור (טוב כי הם קראו לפנות בוקר ב11:00) ולא שמעתי מגילה (וזה כי אני בכלל לא מחויב או בגלל שאני שיכור)

estersh

New member
תסביר לי אתה..

איך זה שבקושי נכנס פורים וכבר אתה שיכור. אה??? ושתדע לך כמה דברים לפורים זה: 1) אני לא אהיה בשטח כדי לכבות שריפות. 2) הצהרות נרגשות ובוכיות על זה שמצאת דרך השם וכל ההצהרות על הדרך הזו התבררו כבולשיט. תהיה זהיר יותר השנה 3) אתה יכול להתקשר לבכות לי בטלפון על הבולשיט הזה. 4) ברכות שיכורים לזיווג הגון לא יתקבלו בברכה. 5) אל תבוא להתרים אותי לישיבה שלך. הלכתי לישון ואוי לך אם תעיר אותי!

estersh

New member
אה, שכחתי שגם "זרים" קוראים ת'דושיח

ובכן.. זה רק "נשמע".

פארפרזה

New member
בולשיט זה לא

וכנראה שהעולם מורכב מעוד כמה צבעים חוץ משחור ולבן ובקשר לזיווג הגון כבר קלטתי שאת דואגת לעצמך

estersh

New member
אם אתה מתייחס לזה ככה, אז אני שמחה

וגם נותנת לך את אישורי הרחוק להשתכר כאוות נפשך. אהה, עוד התראה אחת, ומדהים ששכחתי: כשאתה נואם עליך ועל החיים ועל כל מה ששיכור יכול לדבר, אל תכניס אותי לנאום הזה בשום צורה בסדר? וזה כבר לא צווי, אלא בקשה ותחנונים. שיהיה לך יום טוב ואל תבזבז יותר מידי ממנו על הפורום הזה.

estersh

New member
אתה יודע מה עוד?

עכשיו, כשכתבתי את זה, התחלתי להצטער. נדמה לי שבאמת אפסיד שלא אשמע אותך השנה.

estersh

New member
שאנדי לא יתערב בשיטות החינוכיות שלי

ועכשיו אני הולכת לחנך גם ת'צמי.

פארפרזה

New member
אולי....

תדברו על מישהו שאני מכיר? ובכלל במה יש למישהי מושלמת כמוך לחנך את עצמה?

estersh

New member
אז תכיר:

אנדי ריכטר. והשלמות? לא סתם קרובים פסולים לעדות. ואני רואה שאתה קולט היטב את הפרנציפ שלא מדברים עליו- שתי נקודות או ארבע נקודות. אבל אפפ'ם לא שלוש.

estersh

New member
ובהמשך לסדרת החינוך שלך-

אני חייבת להכין אותך למפגש עם המשפחה ואל תהיה בשוק: השיר שתשמע כל הערב יהיה "למה למה מה נקרא מוריה..". זה הלהיט עכשיו. שלא תגיד שלא הזהרתי אותך.

למעלה