נמלים - קצת מסובך
היי, ערכתי חריש עמוק בארכיון פורום לגבי דרכים להפטר מנמלים, ויש לי כמה שאלות אם אפשר. יש אצלנו מכת נמלים קטנות בכל הבית (קומה גבוהה) והתייאשנו כבר מלאתר את המקור. כנראה שהן מגיעות מסדקים בגוף הבניין עצמו. ליד שולחן העבודה אי אפשר לשבת בשקט כי מטיילים עליך, ולאחרונה הן מתחילות לשוטט לי גם על הקיר ליד המיטה ומדי פעם לבקר אותי במיטה עצמה.
אני לא יכולה להשתמש בחומרים כימיים כי יש לי כלבה סקרנית ובנוסף, יש לי רגישות עזה לריחות, ואני נטרפת גם מניחוחות עדינים בהרבה מחומרי ההדברה השונים. אני אפילו לא מסוגלת להשתמש בקרם גוף עם ריח דומיננטי. כך שבעצם נראה לי שהפתרון היחיד הוא טבעי. אלו השאלות, אני מקווה שלמישהו תהיה הסבלנות לענות: הבנתי מהפורום שכדאי לנסות דפנה, קינמון או ציפורן. האם דברים כמו קינמון או ציפורן לא מושכים חרקים אחרים (מקקים למשל) שניזונים מדברים כאלה? או ציפורים (שיש בשכונה שלי בשפע)? - לפני תקופת מה נשפך אצלי אוכל (נוזלי) בחדר ולמרות שטיפה וקרצוף, עושה רושם שמשהו מזה -- או שרידי ריח -- נותר בסדקים שבין המרצפות. כמובן שזה רק תרם לבעיה. אני לא יכולה לשטוף עם חומר כימי, כי הכלבה נוהגת ללקק את הרצפה מדי פעם. אולי יש לכם עצה מה יעזור? חשבתי על חומץ, אבל הריח ישגע אותי (כן, עד כדי כך, בחיי). זו גם דירה שכורה, ואני קצת חוששת לפגוע במרצפות. - קראתי גם שגיר מרתיע אותן, וחשבתי לסמן חלק מהמקומות בבית בגיר, אבל האם זה לא מסוכן לבריאות? שמעתי שמאוד לא בריא לנשום גיר... (לא לצחוק מההיפוכונדרית בבקשה
). תודה רבה!
היי, ערכתי חריש עמוק בארכיון פורום לגבי דרכים להפטר מנמלים, ויש לי כמה שאלות אם אפשר. יש אצלנו מכת נמלים קטנות בכל הבית (קומה גבוהה) והתייאשנו כבר מלאתר את המקור. כנראה שהן מגיעות מסדקים בגוף הבניין עצמו. ליד שולחן העבודה אי אפשר לשבת בשקט כי מטיילים עליך, ולאחרונה הן מתחילות לשוטט לי גם על הקיר ליד המיטה ומדי פעם לבקר אותי במיטה עצמה.