נמממ...חדש? .__.

AbaraiRenji

New member
נמממ...חדש? .__.

שלום O: קוראים לי עומר ואני חדש O: פרק 110 מגניב *-* שינג'י *-* אבל אני כבר רוצה הולואיצ'י << נעים להכיר D:

Tiger Eye16

New member
ברוך הבא ^^

וחחח גם אני רוצה כבר הולואיצ'י.. >.< יורושקו ^____^

Hinamori

New member
בארוך! O=

יא, עכשיו שרק טארו והשקדיות יצטרפו וכל הראשל"צים ישרצו פה. XDDD

TaIu

New member
איכס ראשל"צ

._.; אני גרה שם ואני שונאת את העיר. וברוך בואך עומר. XD; למרות שאני בכלל לא רואה בליץ' ואין לי מושג מה אני עושה פה. ם_ם (חנ 333>) *בורחת*

Hinamori

New member
תראי בליץ'~!

ראשל"צ הייתה יכולה להיות בסדר גמור אם ראש העיר שלנו לא היה כזה בן זונה

Tiger Eye16

New member
מתי הספיקו להיות כל השאלות האלו?..

מגיחה מהספר"תנ"ך לקראת בגרות" של פלורה XD (נכון שלכולם מתעוררים רגשות אהבה כשאני אומרת את זה???) נממ למה את קוראת מרכז?...אני גרה בסוף רוטשילד,פינת רמז ^^ ונכון... מאיר ניצן.. באמת *** (השינאה שלי אליו היא בגלל החוק שהוא ניסה להעביר נגד החתולים... ->מגדלת שישה חתולים XD)

AbaraiRenji

New member
המ...למקרה שדיברו אליי,אני זכר OO

אני באברמוביץ',רחוב טרכטנברג.^^

AbaraiRenji

New member
אהה לא שמתי לב @\\\@

אם כבר הכרות,אני גם מטומטם @.@ אל תשימו לב להודעה מעליי T___T

Tiger Eye16

New member
חח חלילה מטומטם ^^

ואברמוביץ' זה ממש קרוב אליי ^_^ בן כמה אתה??...

Hinamori

New member
זה מרכז~

אני במערב. XD גם אני שונאת אותו בגלל החוק נגד חתולים \= אבל הוא נרקיסיסט מסריח גם בלי זה. :X ועומר אתה אומו.

Goggle Girl

New member
נרקיסיט ומגלומן

אין לי דרך אחרת לכנות מישהו שקרא להיכל תרבות שבנה על שמו בעודו בחיים (וכמה חבל שהוא קרוי על שם כזה מנוול, זה היכל תרבות כזה מושימושלם עם אקוסטיקה 100ממת 3> כשעובד במה מפליץ ביציע העליון ושומעים את זה על הבמה באמצע שהתזמורת מנגנת בפול ווליום, אז אני יכולה להתרווח בכיסא שלי אחרי ההופעה ולהגיד שהייתי באחלה היכל תרבות)

Hinamori

New member
בידיוקקק. @_@

וגם יש את מה שעשו עליו בכלבוטק ואז הוא כזה, כמו ילדים בכיתה ג' שהמורה מענישה אותם על איחור ולא מענישה ילד אחר שאיחר, "גם נתניה עשתה את זה!!!!!11" >__>;;;

keep smiling

New member
באמת? x_x

אני מאשרת את כולם חוץ ממישהו ספציפי שהוא לא אתה. מצטערת. XD;

למעלה