נממ' .. מקפליי פיפול ? :)

LioritaGirl

New member
נממ' .. מקפליי פיפול ? :)

הלו : ) אני ליאור , מקפאנית גאה D ; וחדשה ^^ אני מאוד מקווה שלא הגעתי לפורום נטוש , זה הפורום היחיד שיש למקפליי בישראל >< אז שלום לכם :) החלפת נושא - עאעאעא האלבום החדש יוצא בקרוב *.* איזהריגושאיזהריגושאיזהריגוש ! ונממ' ישלי שאלה , יש למישו מושג איפה אני מוצאת פוסטר גדול של מקפליי ?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifהאלוהאלו וולקאם לפורומנו ../images/Emo24.gif XD

רות, 15 בקרוב, חיפה, טומי
יש בסנטר בתל אביב חנות ''תומר'' - יש שם את הפוסטר היפה והגדול שאני כל כך חושקת בו אבל אין לי מקום *ך*

../images/Emo34.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אל תדאגי , לא הגעת לפורום נטוש D: הפורום מאז ומתמיד היה מפוצץ , אבל בגלל ההפוגה הקצרה של הבנים קורה שטיפה מתרוקן D: אבל לא מתרוקן כמו שאת חושבת XD פשוט ... פחות :) ותראי שהאלבום יצא איך הפורום יתפוצץ :) אז .. ברוכה הבאה , שני , 15 , חיפה , דאגייייייי הסקעס D:
פוסטר גדול ? האמ אני יכולה להביא לך במפגש אם תבואי ישלי פוסטר ענק שנתנו במעריב לנוערוישלי אותו פעמיים D: אבל ממש ענק P: [ רואהרואה מומלץ לבוא למפגששלנו D: ] חחחחחחח האמ.השתלבות נעימה
וסורי על החפירה המייאשת XD

LioritaGirl

New member
דונט וורי ,

אני אוהבת חפירות , אני עושה כאלה בעצמי ! : D ולגבי הפוסטר , הוווו כן אני רוצה ! אני מאוד מקווה שאני יוכל להגיע למפגש המדובר *.*

../images/Emo34.gifהנחת נכון D:

חחחח D: בעזריאלי בשעה 11-12 אנחנו עוד נדבר על השעה חח D: והאמ זה בגג. אנחנו אולי נצלם סרטון ליומולדת של טום XD נראה נחשוב על משהו XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוולקאם. D:

אני קרן בת 14 וחצי. :) האמ, לגבי הפוסטר, כמו שאמרו יש בסנטר בחנות שקוראים לה "תומר" אבל יש פה ילדה (א א אלפחורס - אריאלה ) שבידיוק מוכרת את הפוסטרים הגדולים שלה... XD ~היא פרסמה הודעה בשרשור של הנצל"ש והאוף.[:~ שאחד מהם זה מה שאפשר להשיג בסנטר, והשני כבר לא נראלי מביאים לארץ... ><" אז את יכולה לדבר איתה. ^-^" השתלבות מהירה ונעימה שתיהיה לך.

McLife135

New member
../images/Emo135.gifשאלווםםםם לך :)

איי אם לילך
בת 15 מקרני שומרון :) מסן אם תרצי - [email protected] תוסיפי בכיף ואוי שכחתי בכלל מהאלבום החדש :O שובל אמרה לי שיש שיר חדש אז אני אשמח ללינק :) וכמו שענו לך כבר , אפשר להשיג בתומר בסנטר ^^

../images/Emo34.gifאני אעדכן אותך בובה.

אין שיר חדש יש כמה דמואים אבל טום לא ממליץ להקשיב להם XD הוא כתב עלזה משהו בטוויטר. אבל הדמואים מושלמים לפי לדעתי OO" דברי איתי במסן שאני ישלח לך D:

LioritaGirl

New member
שמעתי אחד ואני בהחלט לא רוצה להקשיב

לאחרים : O שמעתי את "היר קאמס דה סטורמ" ו - ווואו , אני מעדיפה לחכות לאלבום ><

למעלה