נמנמנמלים בכל פינה....

נמנמנמלים בכל פינה....

דייייי ממש נמאס לי !!! כמה שאני מרססת, ואני ממש מפחדת לרסס במטבח, הן כל הזמן חוזרים. מצאתי אתמול את חבילת ה- RFM שקניתי מותקפת מכל עבר. בעסה ! מה עושים כדי לחסל אותן סופית ????

ד 2003

New member
את מגינה על חיות הבר ומפחדת

לרסס אבל ברצינות רק ריסוס יעזור.אם את גרה בבית עם גינה צמודה,חפשי קיני נמלים בגינה ופזרי גרגרי דזיקטול ואחר הרטיבי אותם,הנמלים מיד יחוסלו.ובבית רססי עם k 300 לדוגמא.במטבח כסי היטב את כלים החשופים והמזון הגלוי ורססי. בהצלחה

מוצרלה

New member
את יכולה לשטוף את איזור המטבח

עם דלי מים מהול בנפט, ואז יהיה לך אושר, והשמחה תחדור לביתך ולליבך. (אני רצינית ולא צוחקת)

liat ליאת

New member
כאן האגודה למען הנמלים בישראל

אין להשמיד את הנמלים בשום אופן. מדובר בצער בעלי חיים וחיות! קנס גבוה יוטל על המחסלים הסידרתיים!

ששק

New member
פתרון מומלץ...

דויטש הדברה.... הם באים לרסס- את לא צריכה להזיז שום דבר (גם לא במטבח). את יוצאת לשעה מהבית...חוזרת...מאווררת...ו..יש לך אחריות לחצי שנה שלא יהיו נמלים ולשנה שלא יהיו ג'וקים.... (אם את מוצאת ג'וק חי...באים לרסס לך שוב!) הריסוס נגד ג'וקים מחזיק יותר משנה...אבל האחריות היא לשנה.... מבחינתי הריסוס הזה MUST בגלל שאני וג'וקים לא הולכים ביחד..... דויטש ובניו 8990671 - 09 (יש להם סניפים בכל הארץ אם איני טועה) אם לא רוצה לרסס....עלי דפנה מבריחים נמלים....

זושי1

New member
בנוסף שמעתי שציפורן שן ציפורן

מרתיעה בריחה את הנמלים פזרי קצת ציפורן מסביב גם ריח נעים וגם מרתיע נמלים.

למעלה