נמנמ ראיתי משהו מוזר ורציתי לשתף אתכם.

הזויה13

New member
נמנמ ראיתי משהו מוזר ורציתי לשתף אתכם.../images/Emo175.gif

למי שלא יודע אני בניו יורק בימים אלה, והלכתי לחנות ענקית של דיסקים בשם Virgin. נכנסתי וקלטתי בעיני את האגף של דה יוזד. (טוב לא קלטתי, די חיפשתי בהתלהבות;;) ראיתי את הגרסה היפה הזאת של לייז פור דה ליירז (נו אל הדיסק הרגיל הגרסה המיוחדת עם הדיוידי על המייקינג של הדיסק). קיצור פתחתי בשקט שאפחד לא יראה וגיליתי... שאין שם שום דיסק! אז זאת אומרת, שאם אנשים קונים את הדיסק, ואז פותחים את העטיפה (בשלב זה כבר אי אפשר להחזיר/להחליף), אז הם נדפקו?
זה מבאסססס ברמות ורציתי לקנות ;; והיתה איזה אחת לידי שהלכה לקנות. אוי הרחמיםXD טוב נו><.

חחחחחחחחחחח XDDDDDDD

חחחחחחחח הרגת אותי XD הרבה חנויות דיסקים עושות את זה. גם אצלי בעיר זה ככה. הם פשוט שומרים את הדיסקים עצמם מאחורי הדלפק של הקבלה, ובחנות עצמה הם מסדרים רק את העטיפות של הדיסק. את באה לקופה עם העטיפה והמוכר מכניס לשם את הדיסק. הם עושים את זה כדי שלא יגנבו דיסקים חח ככה אנשים לא יכולים לגנוב, כי הדיסקים נמצאים מאחורי הקופה, והם יכולים לגנוב רק את העטיפה של הדיסק.

הזויה13

New member
יש מצב שזאת הסיבה../images/Emo175.gif

אבל שראיתי אותה קונה את הדיסק לא הביאו לה שום דיסק O: להכניס שמה זתומרת וקניתי משם דיסק אחר של דה יוזד, הראשון.. מזל שהיה בו את הדיסקXDDDD הסתכנתי בלא לבדוק.

furfur23

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifXDXDXDXD

באמת?XD איזה באסה זה
><"

SainTonix

New member
אני ממש רוצה להיות שם, היית במגה-סטור?

בדיוק שאלתי את חבר שלי איפה החנות בדיוק. יש כל כך הרבה דברים שאני מתכנן לקנות משם.

Pooki Looki

New member
לא קשורה כל כך

גמאני הייתי שם....זה בטיימס סקוור וממש קשה לפספס...D:

למעלה