נמנמ

Just a Kid 3

New member
נמנמ

חלו
אם מישהו זוכר, לפני יותר מחודש, היה האחד באפריל ומי קורבן [כל הזכויות שמורות לאלינה] באחד באפריל? נכון, אני! ואם מישהו פה לא יודע, קוראים לי פאינה. וגם היום השם של המקורבנת יהיה פאינה faina s כולם לשאול!

faina s

New member
היי אתם מוזמנים לכתוב שאלות אבל....

אני ממש מבקשת שלא להציף אותו כי יש לי 3 מבחנים ללמוד להם השבוע ואני בקושי אהיה ליד המחשב

Just a Kid 3

New member
נמנמ

בת כמה את? תאריך לידה? מאיפה? למה ההורים שלך קראו לך פאינה? את אוהבת את השם שלנו? למה? אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? היית בחו"ל? איפה? היה כיף? למה? זמר? זמרת? להקה? שיר ששמעת הרבה השבוע? שיר שגורם לך לבכות? שיר שגורם לך לצחוק? שיר רומנטי? שיר שמזכיר לך מישהו? מי? להקה/זמר/זמרת לא מוכרים שאת רוצה להמליץ לנו עליהם? שחקן לא מהרקיע? שחקנית לא מהרקיע? שחקן מהרקיע? שחקנית מהרקיע? דמות אהובה מהרקיע? רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מאט- עם שיער ארוך או קצר? שרה/שאנה/התר/שריל? דינה/סאשה? ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל? ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? לילי/ג'ולי? ג'ורג'/ג'ולי? ג'ורג'/לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? מה את לובשת עכשיו? מה אכלת בבוקר? היה טעים? יש לך חבר/חברה? אם כן, מה השם? אילו סדרות את רואה חוץ מהרקיע? סרט אהוב? מה את הכי אוהבת בפורום? מה את חושבת עליי? ועל שאר חברות הפורום? היה כיף? רוצה שאני אפסיק? בטוחה? *נא לא להציף בשאלות (לי מותר), כי פאינה אמרה שיהיו לה הרבה מבחנים ולא יהיה לה זמן לענות. על מה שהיא תוכל היא תענה, ועל השאר בשבוע הבא.

faina s

New member
עונה

בת כמה את? עוד מעט 15 תאריך לידה? 10.09 מאיפה? אשדוד למה ההורים שלך קראו לך פאינה? על שם סבתא שלי ז"ל את אוהבת את השם שלנו? כן למה? כי זה השם שלי אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? לא יודעת היית בחו"ל? כן איפה? יוון וטורקיה היה כיף? בטח למה? כי זה חו"ל? לא יודעת זמר? טיילר הילטון, קיאן ... יש עוד זמרת? מנדי מור, הילארי דאף... להקה? BLUE שיר ששמעת הרבה השבוע? THATS WHEN I LOVE U שיר שגורם לך לבכות? אין כזה שיר שגורם לך לצחוק? כנ"ל שיר רומנטי? יש הרבה שיר שמזכיר לך מישהו? אין מי? להקה/זמר/זמרת לא מוכרים שאת רוצה להמליץ לנו עליהם? אין כאלה שחקן לא מהרקיע? צ'אד מייקל מורי שחקנית לא מהרקיע? הולי מרי קומבס שחקן מהרקיע? בארי ווטסון ודיויד גאלאגאר שחקנית מהרקיע? בוורלי מיטצ'ל דמות אהובה מהרקיע? מאט רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מתולתל מאט- עם שיער ארוך או קצר? ארוך שרה/שאנה/התר/שריל? שרה דינה/סאשה? מי זאת סאשה? (לא ראיתי מלא זמן) ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? קווין ג'וי/שריל? שריל צ'ארלס/קולונל? קולונל ג'ינג'ר/סבתא רות? סבתא רות ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? רובי לילי/ג'ולי? ג'ולי (מי זאת לילי? שכחתי) ג'ורג'/ג'ולי? ג'ולי ג'ורג'/לילי? כיוון שאני לא זוכרת מיז את לילי אז ג'ורג' סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? סבתא ג'ני מה את לובשת עכשיו? חולצה ומכנס מה אכלת בבוקר? כלום היה טעים? כן יש לך חבר/חברה? לא אם כן, מה השם? אילו סדרות את רואה חוץ מהרקיע? מכושפות מגרש ביתי סמולוויל סרט אהוב? מה שבחורה רוצה מה את הכי אוהבת בפורום? את הפינה של הקורבן השבועי מה את חושבת עליי? שאת אחלה... ועל שאר חברות הפורום? כולם סבבה היה כיף? ארוך רוצה שאני אפסיק? כן...:) בטוחה? כן

שאלות שאלות שאלות!../images/Emo29.gif

למה את חושבת ש-3 מבחנים בשבוע הם תירוץ לא לענות? במה המבחנים שלך? בת כמה את? איזה כיתה? את אוהבת את ביצפר? את המורים שלך? יש לך מורים ממין זכר? מפטרים אצלכם מישו? מה המקצוע בחירה שלך במידה ואת בתיכון? במידה ולא מה תרצי ללמוד בתור מקצוע בחירה? למה את רואה הרקיע? את רוצה להגיע לרקיע השביעי פעם? למה את חושבת שהתכוונתי בשאלה הקודמת-לסידרה או למושג? מה את לובשת עכשיו? את חושבת על בגדים בצבע חום? מה הצבע שיער שלך? איזה אורך השיער שלך? אני חמודה? את אוהבת שאלונים? את חותמת על עצומות?
מה את חושבת על תופעת השחיטות בארץ? את אוהבת את ל"ג בעומר? איזה חג את הכי אוהבת? את אוהבת קיץ או חורף? את אוהבת צעיפים? את יודעת לסרוג? היית רוצה ללמוד סריגה?(אני אישית ניסיתי אבל אני כישלון גמור בזה
) מה התוכניות שלך לסופ שבוע זה? את קוראת עיתוני סופשבוע? את אוהבת תכשיטים? את אוהבת?

faina s

New member
עונה

למה את חושבת ש-3 מבחנים בשבוע הם תירוץ לא לענות? כי אני גם צריכה ללמוד אליהם במה המבחנים שלך? צרפתית ספרות ותנ"ך בת כמה את? כמעט 15 איזה כיתה? ט את אוהבת את ביצפר? ככה ככה את המורים שלך? לא את כולם יש לך מורים ממין זכר? כן מפטרים אצלכם מישו? לא שאני יודעת מה המקצוע בחירה שלך במידה ואת בתיכון? במידה ולא מה תרצי ללמוד בתור מקצוע בחירה? ביולוגיה וכימיה למה את רואה הרקיע? כי זאת סדרה יפה את רוצה להגיע לרקיע השביעי פעם? תלוי למה את מתכוונת למה את חושבת שהתכוונתי בשאלה הקודמת-לסידרה או למושג? מה את לובשת עכשיו? חולצה ומכנס את חושבת על בגדים בצבע חום? לא מה הצבע שיער שלך? חום כהה איזה אורך השיער שלך? בינוני אני חמודה? כן את אוהבת שאלונים? ככה ככה את חותמת על עצומות? תלוי מה את חושבת על תופעת השחיטות בארץ? את אוהבת את ל"ג בעומר? כן איזה חג את הכי אוהבת? יום העצמאות ופסח כי החופש ארוך את אוהבת קיץ או חורף? חורף את אוהבת צעיפים? כן את יודעת לסרוג? לא היית רוצה ללמוד סריגה?(אני אישית ניסיתי אבל אני כישלון גמור בזה) לא יודעת אולי מה התוכניות שלך לסופ שבוע זה? ללמוד את קוראת עיתוני סופשבוע? לפעמים את אוהבת תכשיטים? כן

להלהלה

מה עניינים? את אוהבת לשיר? נגיד שאמרת לא, למה לא?!?! איזה שיר שמעת פעם אחרונה? את שמה כובעים? איך בצפר עד עכשיו? מאיפה את? איזה סרט את הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת? ואיזה לא? איזה סדרות אוהבת? ראית אירוויזיון? למה? איזה אייקון את אוהבת? איזה יום בשבוע את הכי אוהבת? אאיזה דמות מהרקיע הכי ההכי הכי הכי אוהבת? למה? איזה צבע? ואיזה צבע הכי לא אוהבת? תני תכונה שמאפיינת אותך מאוד ממה את הכי מפחדת? טוב, שאני לא אציק לך יותר מדי (קיבלת הנחה בגלל המבחנים
) וכמובן... בהצלחה!!!!!!!

faina s

New member
../images/Emo26.gif

מה עניינים? הכל אחלה את אוהבת לשיר? כן נגיד שאמרת לא, למה לא?!?! איזה שיר שמעת פעם אחרונה? BADSHAPED של KEANE את שמה כובעים? לא איך בצפר עד עכשיו? משעמם מאיפה את? אשדוד איזה סרט את הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת? מה שבחורה רוצה ואיזה לא? אין כזה איזה סדרות אוהבת? מכושפות, מגרש ביתי, הרקיע השביעי אי.אר ראית אירוויזיון?לא למה? כי ראיתי ER איזה אייקון את אוהבת?
איזה יום בשבוע את הכי אוהבת? שלישי אאיזה דמות מהרקיע הכי ההכי הכי הכי אוהבת? מאט למה? כי הדמות ממש חמודה איזה צבע? כחול ואיזה צבע הכי לא אוהבת? ורוד תני תכונה שמאפיינת אותך מאוד? אני סובלנית ואני מקשיבה ושומרת סודות ממה את הכי מפחדת? נחשים עכבישים

Crazzzzzy Girl

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה המצב אחותי ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
במבה או ביסלי?
יש לך מישהו?..
אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת?
מה החיה האהובה עליך?
את אלרגית למשהו?
איזה סוג סלולרי יש לך?
את עובדת ?
את עייפה ? עוד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חושבת על חברי הפורום ? ואחרונה .....
נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? ושיהיה בהצלה במבחן מאמי.

faina s

New member
../images/Emo26.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? לא יודעת מה המצב אחותי ? סבבה מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? מתקלחת תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ? כן אם לא מה ההבדל ? כדורסל או כדורגל ? כדורסל לא נמאס לך לענות על שאלות? קצת את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? לא מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? רופאה איזה צבע את הכי אוהבת? כחול במבה או ביסלי? לא זה ולא זה יש לך מישהו?..לא אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת? לא יודעת בנתיים אני אחשוב על זה מה החיה האהובה עליך? דולפין את אלרגית למשהו? כן איזה סוג סלולרי יש לך? נוקיה? את עובדת ? לא את עייפה ? עוד קצת כן מה השעה ? 21:47 מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות) שומעת מוזיקה מה את חושבת על חברי הפורום ? כולכם סבבה ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? כן :)

faina s

New member
אתם מוזמנים להמשיך לכתוב

ממחר אני אוכל לענות בלי בעיה

למעלה