נמנמ...

noa131

New member
נמנמ...

קיצר אז היו דיבורים על מפגש אז פרטים סופיים אז לדעתי סיכמנו שעזריאלי זה מקום טוב וצריכים תאריך ושעה.. אז שעה חשבתי על סביבות שתיים ותאריך לדעתי בשבוע של ה 20-27 אז שכל אחד ישרשר אם מתאים לו בשעה ותאריך מתאים. וחוצמזה אנשים- זה פורום להנות לא לריב, גם אם יש לכם חילוקי דעות וקוראים לנו קטינות וכל מיני כאלה אז מראש לא צריכים להעליב ואם מעליבים אפשר להגיד שנעלבתם בדרך יפה ולא להתחיל לקלל... וואי אני נשמעת כמו אמא שחי.. =\.. קיצר.. שרשרו...!

דם דם

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוקיי אז בקשר למפגש שאת אומרת עליו...דיברתי עם חלק מהאנשים שבפורום באייסי...וממה שהבנתי הרבה מתאים להם יום שני שיהיה מפגש כי חלקם לומדים/עובדים וכו'...וחשבתי לי גם על רעיון אולי שהמפגש יהיה בתאריך 1.8 ככה זה יוצא יום שני וזה מתאים לדיי הרבה כאן ימי שני, חוצמזה זה יוצא בראשון לאוגוסט וזה זמן דיי נורמלי שיהיה כאן לאנשים זמן פנוי לאלו שלא יכולים החודש לבוא יוכלו לבוא בתאריך הזה. בקיצור דברתי עם כמה אנשים כאן באייסי וממה שהבנתי זה רעיון לא רע שיהיה ב1.8 המפגש. דעתכם על זה אנשים?...יואוו איזה מגילה כתבתי.

יש מפגש של שייגעצ..

אבל כנראה שזה יהיה באותו מקום.. בעזריאלי.. אז סבבה, 2 מפגשים במכה אחת

דם דם

New member
יואו קשה איתכם

מתי אז כן אתן תוכלו לבוא...לכול מקרה שנדע,אולי נעשה תוכנית ב'

דם דם

New member
15 וזה מחיר אחרון

חחחח...לא אבל באמת כי אחרי ה15 לאוגוסט אני כבר לא יהיה כאן וחסר לכם שתעשו מפגש בלעדיי...אז סיכמנו 15 וזהו...לא סתם צריך לברר עם כולם

../images/Emo66.gifלא יכולה...

אבל לא משנה... תעשו מתי אתם רוצים... אני בטוח אגיע למפגש הבא אז לא חייבים לשנות תאריכים וכאלה...

דם דם

New member
חח...טוב לא נורא

קודם כול שיהיה מפגש ראשון אחר כך אם יהיה מפגש שני אני מקווה שהרבה יותר יוכלו לבוא. בהצלחה לך עם הסמינר

liavsayegh

New member
חחח לא מה פתאום?!

כבר שכחתי.. רבנו בכלל? חחחחח לא שונאים אותך...תבוא!

דם דם

New member
בקשר למפגש ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

חשבתי על זה, ונראה שדיי קשה איתכם לתכנן דברים, אז רגע לפני שאני מתייאש ממכם ומתאבד. אני חשבתי לנסות דבר אחרון כדי לקבוע זמן נוח לרובנו בשביל מפגש. אז ככה שכול אחד יכתוב את הזמנים שהם לא נוחים לו, ומתי הוא לא יכול לבוא למפגש, כי הוא לומד/עובד/נוסע או כול דבר אחר. אז ככה אני יתחיל לי טוב כול יום חוץ מימי חמישי שיש לי בהם רופא וצריך שהמפגש יהיה לפני התאריך 16.8 כי אני אחרי זה כבר טס לחו"ל. עכשיו אתם תודיעו מתי אתם לא יכולים ולפי זה אני יצמצם אפשרויות עד שיהיה תאריך נוח לנו למחפגש.

noa131

New member
אני יכולה כמעט כל הזמן..

אין לי שום דבר מיוחד.. חוץ מביום רביעי ה27.7.. אני גם מתנדבת בעמותה ואני לא יודעת ימים מסויימים אבל אני יכולה לדחות מקסימום.. אז חוץ מיום רביעי אני יכולה כל הזמן..

דם דם

New member
אה אוקיי ../images/Emo9.gif

בכול מקרה נראה לי שהמפגש כבר נעשה אותו באוגוסט מתישהו ככה שהחודש זה לא ממש יפריע לך כשתתנדבי...גם מישהי אמרה שהיא הולכת לפסטיבל גולדסטאר והוא מסתיים נדמה לי ב26 או 28 לחודש אז עדיף ככה כבר באוגוסט לעשות את המפגש אחרי כול התיכנונים. אגב סתם לסקרנות, מותר לשאול איזה עמותה את מתנדבת, של מה היא?

noa131

New member
עמותת "אור הטוב"

הם מחלקים אוכל לנזקקים, למשפחות בסיכון.

דם דם

New member
אה נחמד מאוד ../images/Emo45.gif

כול הכבוד לך...זה באמת דבר אצילי מה שאת עושה

למעלה