נמעס כבר מהבננות האלה!!!

סרגוס

New member
נמעס כבר מהבננות האלה!!!

אהלן היום הייתי במרינת הרצליה והיו רק בננות פשוט רק בננות ועם לא היו אז היו בטח רק ארסים קטנים בכל מקרה היה היום משעמם וגם מבעס בעיקר מתי שצוללן אחד יצא עם 2 לוקוסים על קילו וסרגוס על חצי קילו אז באמת כבר לא היה לי כח לדוג אז מחר אני ילך לגן צ´ארלס או לדולפי אולי שם אני ימצא סרגוסים
כי אתמול הייתי שם עם חבר שלי (סתם טיילנו) אז ראינו שהרבה דייגים מוציאים סרגוסים אז מחר אני נוסע לנסות את מזלי שבוע טוב

היום בגן...

היום אני ולייזר וניר ברנר ביינו בגן. תפסנו קרסים ולוקוסים וניר לבסוף תפס קרס יפה ובהתחלה אני דגתי גם בורי. תילך ותעמוד בגן עם בולונז ועם בצק מסטיק או קשה (פיתה)ותרסס הרבה .... בהצלחה ותדווח...

סרגוס

New member
תודה!!!

קודם כל תודה! לצערי אין לי בולנז אבל אני כבר התכוננתי אני עשיתי חוט עם מצוף על רולר (מקל 3 מטר) ואני חושב שזה גם יעבוד ואני לוקח בזק רגיל (מסטיק) וגם את הפיתיון שלי מהאפונה מחר אני יביא את הדיווח

סרגוס

New member
היום בת"א וביפו

היום הייתי בגן בדולפי וגם בנמל של יפו ופשוט כלום לא היה שום דבר אבל מה ביפו קניתי 3 קילו גמברי קריסטל גדולים ב40 שקל שווה!!! אז בשבוע הבאה אני הולך להרצליה לדוג בדייג בבורות כי יש שם סיכוי טוב להוציא כמה סרגוסים וגם אולי לוקוס נחמד שבוע טוב!

למעלה