נמצאה חתולת אנגורה אפורה....

קורין1

New member
נמצאה חתולת אנגורה אפורה....

באזור ראשל"צ, לפני כשבוע וחצי, כל מי ששמע על מישהו שנאבדה או נגנבה לו חתולה מוזמן לפנות אליי במסר.... במקביל אני מחפשת לה בית חם, אז כל מי שמעוניין בחתולה יכול גם הוא לפנות אליי במסר או לאימייל שלי [email protected] תודה מראש

זה שייך לך ?

הציצים האלה שבתמונה סתם אבל אי אפשר למצוא חתולה לפי תמונה .. כולם נראים אותו הדבר.

חןשסק

New member
חה.

בטח שאפשר למצוא חתולה לפי תמונה. מי שמצא חתול וראה את המודעה הזו יקשר את זה ישר.

קורין1

New member
מיכוון שלא נימצאו הבעלים...

של החתולה, לאחר שפניתי למספר וטרינרים באזור ולשרות הוטרינרי של ראשון ולעמותת ראשון אוהבת חיות, ולאחר שפרסמתי בכל הפורומים האפשריים שקשורים לחתולים בכל מיני אתרים, ואף אחד לא חיפש אותה (באיזור ראשון ובכלל) החלטתי למצוא לה בית חם, לקחתי אותה ונסעתי לראשון אוהבת חיות, בכניסה לשם עבר על פני זוג מקסים, פנתה אליה הבחורה וביקשה לדעת מה יש לי במנשא, סיפרתי לה, וכמובן הראתי לה את החתולה, ואמרתי שאני מחפשת לה בית חם, היא כלכך התרגשה וכמעט עמדה לבכות, כלכך התלהבה מהחתולה סיפרה שהחתולה שלה מתה אתמול והיא בדיוק יצאה מראשון אוהבת חיות, שם לא מצאה חתולה מתאימה, והחתולה הנ"ל כלכך דומה לחתולה שלה, הסכמתי לתת אותה, נראה לי שהחתולה תהיה מאושרת איתה, ואוכל לבקר מתי שאני רוצה, (התברר שהם גרים באותו רחוב שלי)

cobainos

New member
איך אני אוהב סיפורי חיות עם סוף טוב

כל הכבוד

למעלה