נמצאת במבוי סתום :\

נמצאת במבוי סתום :\

התגייסתי לפני 5 חודשים בערך ואני משרתת בקיריה וממש ממש רע לי.. יש לי רק חברה אחת וחוץ מזה אנילא מדברת עם אף אחד..אז כשהיא לא נמצאת אני לבד כל הזמן.. אני מרגישה כל הזמן מוזרה ושונה מכולם ואני ממש מדוכאת.. במיוחד בסופי שבוע כשאני כמעט ולא יוצאת.. הפסיכולוגית שלי המליצה לי על כדורים נגד דיכאון אבל כשהלכתי לקיריה לקב"ן שם אמרו לי שהקב"ן של החיל שלי הוא בהרצליה והם לא ידעו להגיד לי מה המספר שם או איך קובעים תור.. חיפשתי באינטרנט, התקשרתילמרפאה ולא מצאתי כלום.. לא ממש הבנתי מה הקטע שאף אחד שם לא יודע מה המספר שלהם.. חוץ מזה אני רוצה לעבור יחידה אבל אני לא בטוחה שבמקום חר יהיה טוב יותר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..

donigox21

New member
אני ממליץ לך לפנות לחרפ בטל השומר

אני ממליץ לך לפנות לחפ בתל השומר את משפר הטךפון תוכלי להסיג בטלפון מתכל במודעין הצבאי ולבקש את משרדו של איגור ברש איגור ברש הוא הקבן הראשי בצהל כמובן שאת יכולה לפנות אילו באופן פרטי את פרטו תוכלי לחפס בגוגל

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לאתר את הקב"ן

עדינה היקרה, רוצה למצוא פתרון לבעייה ונתקלת במבוי סתום אכן פניה לקב"ן תוכל לעזור לך לקבל טיפול מתאים ואולי תנסי לכתוב גם בפורום סדירים בתפוז אולי מישהו יוכל להפנות אותך לקב"ן בהרצליה

למעלה