נמצאת משני צדדי המתרס

תירתיר2

New member
נמצאת משני צדדי המתרס

טוב, אז מי שנמצא בפורום וגילה את שמי פעמיים בשתי הודעות שונות וסותרות- נא לא להתבלבל... אני גם קלינאית תקשורת, ועל כן הצעתי עזרה בפורום למי שמתעניין, וגם זכיתי בבן בכור שיש לו הפרעה בתקשורת. כך שאני יכולה להזדהות בצורה מאוד אותנטית עם הורים לילד בעל צרכים מיוחדים. המשך פורה ומעניין לכולנו... תירתיר.

נונינה

New member
מאד סקרנית .....

מתי מגלה קלינאית תקשורת את בעיית התקשורת של הבן שלה. אנחנו, שלא הבנו כלום, עלינו על הבעיה, בעזרתם של אחרים כמובן בסביבות גיל שנתיים. היום נראה לי שאני אזהה בעית תקשורת אצל תינוק בן חצי שנה..........

תירתיר2

New member
בעצם די מוקדם

אני חשדתי בערך מגיל שנתיים, אולי פחות. העניין הוא שאני זאת שעוררה את תשומת לב המעון ולחצתי לשים לב ולהרגיש, ועכשיו לצערי אנו בשלב שכל הדיוט שם לב שמשהו בילד הזה ממש מוזר. הוא לא שומע טוב? הוא לא מקשיב בכוונה? הוא לא ממושמע? הוא בעצם יותר קטן ממה שהוא? ועוד כל מיני תגובות סטריאוטיפיות שבדרך כלל אין לי כוח אפילו לענות עליהן. ליבי אליכם (אלינו) ההורים. שרק כוח יהיה לנו.

Diana M

New member
תירתיר2 ברוכה הבאה , גם כאם

וגם כקלינאית תקשרות. נשמח מאוד להעזר בך לצורך יעוץ וקבלת מידע בכל הקשור לתחום התמחותך. שמחה שאת איתנו

זה יותר ממענין

וזו לא פעם ראשונה שאני מגלה אנשי מקצוע שגם להם ילדים מיוחדים. מה שגורם לי לחשוב שאולי איזשהי יד מכוונת את הכל.

נונינה

New member
אני אולי אלך בדרך ההפוכה...

בשל הנסיון האישי שלי אני שוקלת ללמוד משהו בתחום.........

גם אני חושבת על זה לפעמים

לפנות לתחום החנ"מ למרות שבעבר הלכתי בכיוונים אחרים לגמרי. גם כאלה אנשים אני מכירה. אנשים שמתוך מצוקתם צמחו ועזרו להרבה מאד אחרים. אני מאד מעריכה אותם על כך. (למשל מנהלת ביה"ס של הילדה שלי)

למעלה