נמצא אלבום ציורים מדכאו

נמצא אלבום ציורים מדכאו

חדשות תפוז: נמצא אלבום ציורים מדכאו (17/09/2007 09:10) אלבום ובו 30 רישומים וציורים המתארים את הזוועות במחנה ההשמדה דכאו נמצאו בגרמניה.

והיכן נמצאו?

הכרתי פעם צייר בצפת, שהיה במחנה ריכוז, צייר שם והביא משם תמונות איומות. היה לו אטליה בצפת. אינני זוכר את שמו או את שם המחנה שהיה בו. רציתי לרכוש תמונה, אבל הגענו למסקנה שתמונות כאלה אי אפשר לתלות בבית. עד היום אני מצטער שלא עשיתי זאת. אגב, הוא התנה את רכישת התמונות בכך, שהרוכש יאפשר לו להציג אותן בתערוכה.

שלום לך גרשון ,לגבי הציירים

בעבר פרסמתי מספר תמונות של ציירים לא יהודים וגם היודים אשמח שוב לחפס עבורה אולי אתה יכול להזכר קמצוץ של מידע בכול אופן אשתדל לעביר רימה כי יש הרבה . קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה לדוגמה של הצייר צרפתי GAYOT

שלום סבא אריה

אין לי כל אפשרות להזכר, פרט לכך שהאטליה שלו היה בקרית הציירים בצפת ואולי אחד הוותיקים שם יוכל לענות על שאלתך. זה היה לפני שנים רבות.

גרשון מצאתי הפתרון

כנס לגוגל תעבור לשפה צרפתי ב PREFERNCE תכתוב כך DACHAU DESSIN אתה תקבל ישר האתר ודאי בשפה FRENCH תפנה עלי כול עת שתרצה לעזרה סבא אריה זה המקןר שלי

7575 שלום רב לך !

נראה שיש לך הרבה יותר ממה שהנך מראה לנו. אשמח - ואני בטוח שאחרים גם כן - אם תוסיף ותוסיף. אל תתבייש ! ובהזדמנות זו: גמר חתימה טובה. גרשון.

למעלה