נמצא ברשת מספר 3

ש@לתי

New member
נמצא ברשת מספר 3

תודה לטלי על הקשור! הכתבה מדברת על רשת המזון המהיר הגדולה בעולם- מקדונלדס.

Kgt1

New member
אני לא רוצה להגיב בגדול על מה שכתוב

שם אבל הכתבה היא כל כך סובייקטיבית שנראה לי שהיא לא שווה יותר מדי התייחסות

EverMan

New member
I ../images/Emo23.gif McDonalds

לא אכפת לי בכמה בעלי חיים הם פוגעים לא אכפת לי שפרות תמימות מתות בשביל שאני אוכל לאכול אני אוהב את מקדונלס ! מקדולנדס אוהב אותי ! ביג מאק here i come !

.המוסד

New member
../images/Emo45.gif רק על המקוריות מגיע לך

צל"ש

ש@לתי

New member
נראה לי ששכחת מה קרה בפעם

האחרונה שהיינו במקדונלדס..באיזו הפגנה מסוימת בצומת גולני...

EverMan

New member
זה לא משנה !

אני עדיין
מקדונלדס ! אני לא יכול בלי זה ... חס וחלילה חס ושלום אני צריך להיות בבית חולים אני דורש שישימו ארוחה בבלנדר וישימו לי את זה באינפוזיה

EverMan

New member
סיפור ארוך שקיצורו :

הגענו לצומת גולני להפגנה של 1000 איש נכנסנו ל"חמש דקות" למק´דונלדס יצאנו וכל ה1000 איש נעלמו לנו .. ואביהו ראה את זה (מאושר אביהו?) והזהיר אותנו והכל בגלל צבחני ! בקיצור נתקענו בצומת גולני בלי אפשרות להגיע לשום מקום :) מסקנה ---> לאכול את הארוחה בחוץ :) -=<ענבר רובין>=-

ש@לתי

New member
עד השמיים! ../images/Emo13.gif

אבל בו נחזור לנושא(אחרי הכל זה לא פורום חוויות ופאדיחות)... ידוע לכל שאת הצעצועים האלו שמקדונלדס מחלקת מייצרים ילדים קטנים ומסכנים באסיה! ש@לתי
בקנה

metal_slug

New member
כמו גם את נעלי הנייק, ריבוק, אדידס,

או כל חברה אחרת שאתה (או כל אחד אחר) לובש. אם כבר חרם, תחרים את כולם

ש@לתי

New member
דווקא אני לא לובש אותם...

נכון, צודק! צריך לארגן חרם כלכלי על חברות שמנצלות את כח האדם שלהן!

metal_slug

New member
בעעעעע, פה אני לא מאמין לך

אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לובש שום דבר של נייק? או אדידס? או ריבוק? לא יכול להיות... בקשר לחרם: נכון, ראיון טוב, אבל, לא מעשי. אף אחת מחברות הענק לא תסכים לוותר על מפעלי יצור זולים כאלה, ואפילו אם כן, מחירי המוצר הסופי יהיו כל כך גבוהים, שאף אחד לא יקנה אותם. וכמובן שהדבר יביא גם למשבר ספורטיבי (החברות מממנות את רוב ענפי הספורט בעולם, ובלעדיהן, עולם הספורט יקרוס).

ש@לתי

New member
יכול להיות

באמת שזה ככה! זו לא שאלה אם הם יסכימו! אני חושב שזכויות אדם קצת(הרבה) יותר חשובים מענף הספורט!

Idan91

New member
אני אישית

לא אכולת במקדונלד´ס בכלל כבר די הרבה זמן. ובכל מקרה- אי אפשר להגדיר את הכתבה כטובה... היא פשוט לא ציינה את כל הסיבות, אולי הזכירה בשתי מילים, אבל לא פירטה, וחבל.

שני~!

New member
טוב, אז..

אני גדלתי על מקדונלדם- אבל צימחוני *זאת אומרת.. בלי הבשר* ואני לא מכירה אמריקאי שלא אכל אף פעם מקדונלדס ככה, שאם הכתבה הזאת באה להגיד לנו לעשות עוד חרם על מקדונלדס- לא בא בחשבון!!! אם אתם לא נהנים ממה שמביאים לכם שם- פשוט אל תיכנו ואל תיקנו ShAnY

למעלה