נמצא ברשת :)

Folklore

New member
נמצא ברשת :)

יא באבא איזה נחש גדול אה? לא הגיע כל תאור של התמונה, זה בא בצירוף הרבה תמונות משעשעות אחרות.

RandomFan

New member
זה אנקונדה.

אנקונדה יכולה להגיע לגדלים הללו. הוא נחש שיכול להגיע ל9 מטר, למרות שבתמונה הזאת הוא נראה יותר. בכל מקרה, זה חייב להיות אנקונדה ירוקה בוגר\ת.

Sprite2k

New member
היא בסביבות ה-6..

וזה נכון שהכי גדולה שמצאו הייתה... 8.5 מטר והקוטר המדהים של החלק העבה ביותר בגובה היה 106 ס"מ!!! (44 אינץ') היא שקלה סביב ה-400-500 ק"ג... ובקלות יכלה לבלוע בן אדם בוגר.

Sprite2k

New member
אני זוכר שראיתי כתבה באיזה אתר...

1000 pounds היה רשום... כן אני די מטיל את זה בספר מאמין יותר בסביבות ה-350... איפה ראית מכולה כל כך קטנה עד שהיא שוקת רק חצי טון?

Sprite2k

New member
מקור סביר...

An anaconda of 9 meter can weigh up to about 1100 lb (500 kg), thus the 11.5 could weigh in excess of 750 to 850 kg. The well-fed ones typically weigh about a hundred kilograms per meter of length. A snake this large can kill a large bull or Tapir easily; records show that female anacondas become sometimes larger than the ones captured.

הרבה יותר שטויות ממה שכתוב "במקור"

הזה לא זכור לי שראיתי בקטע כל כך קצר על נחשים. תנסה לדמיין נחש ברוחב וגובה של מטר ואז תחזור אלי...

Sprite2k

New member
diameter זה קוטר.

וזה לרוחב לא אמרתי לגובה! וכן ללא ספק זה נשמע הזוי ביותר... אבל הרבה דברים בעולם החי נשמעים הזויים ביותר... מה פיתון מרושת באורך 10.3 מטר לא נשמע קצת מוזר? נחש שיותר גבוה מהבית שלי ב-2 מטר? נשמע לי קצת לא הגיוני... ולוויתן כחול 30 מטר 120-130 טון לא נשמע קצת לא הגיוני? הרבה דברים בטבע שלנו קצת משחקים לנו בהגיון.

naja

New member
קוטר מתיחס לכל הנחש, לא לרוחב....

מה שרשום ב"מקור הסביר" שלך זה ללא ספק אוסף של המצאות. עד כמה שידוע לי, האנקונדות הכבדות ביותר שנשקלו עד היום בטבע היו באיזור המאה ק"ג. פה לעומת זאת, תוכל למצא מידע אמין על כל מה שקשור לאנקונדות.

Sprite2k

New member
איך 100 ק"ג ?

שהפיתון המרושת הכי גדול שקיים עכשיו בשבי הוא 120 ק"ג? 250 ק"ג הוא משקל שנראה כבר כמה פעמים. ה100 ק"ג ראיתי בנשיונאל ג'יאוגרפיק עם בריידי באר שמצא אחת 5.22 103 ק"ג ונמצא פרט של 28 רגל(ft) שזה 8.5 מטר אז תחשוב לבד...

naja

New member
לא נכנסת לקישור שנתתי, נכון?

תראה, זו חוכמה מאוד קטנה לשלוף מהשרוול ציטוטים מ"מקורות סבירים" ונימוקים כמו " ...250 ק"ג הוא משקל שנראה כבר כמה פעמים...", אבל להוכיח זה מעט יותר קשה ואת זה אתה לא ממש עושה פה. אם היית נכנס לקישור היית רואה שמדובר במומחה מספר אחד בעולם לאנקונדות, ולמרות שהוא ראה כמה מאות אנקונדות, הכבדה שבינהן שקלה 82 ק"ג ואורכה היה 5.3 מטר. ברור לי שיש אנקונדות גדולות יותר, אבל מספר כמו 250 ק"ג הוא לא מציאותי, אפילו לא לאנקונדה שפוטמה היטב בשבי.

Sprite2k

New member
אז אני שואל אותך מה אתה אומר על...

המרושת של bob clark שהוא ללא ספק מבין מרבי הפיתונים הטובים בעולם... שהיא שוקלת 130 ק"ג ואורכה 7.5 מטר.? וברור לנו שאנקונדות כבדות בהרבה מן המרושתים. לא יודע... גם אני דיי מפקפק במקורות בלי תמונות או אנשים מוכרים... אבל תמיד יש freak of nature ... זה כמו הבואה 420 ס"מ שיש לה תמונות דרך אגב והיא עצומה.

naja

New member
אין קשר לפיתונה של בוב קלארק.

מדובר בפיתונה שפוטמה כל ימי חייה ולכן הגיעה למשקל הזה. אנקונדות אמנם יותר כבדות ממרושתים, אבל אם תראה את הפיתונה של קלארק-מדובר בפיתונה בעלת מבנה גוף שלא אופייני למרושתים. למעשה, הוא גם לא אופייני לאנקונדות. בקשר לבואה באורך 420-שמעתי על מספר בואות שהגיעו לאורך הזה, אבל מעולם לא ראיתי תמונות. הקישור שחיפשת(בחלק אחר של האתר הוא מציין שהוא מדד מעל 900 אנקונדות).

Sprite2k

New member
תודה רבה על הקישור

למדתי ממנו הרבה... אבל זה מראה שאי אפשר להסתמך כל כך על המשקלים שלו כמקסימומים לאנקונדות.. בגלל שבריידי בר שהוא לא מומחה אנקונדות דגול כמוהו.. תפס אחת 5.2 (אותו אורך כמו של ההוא (סליחה שאני פשוט לא מזכיר את שמו ברח לי מהראש.) והיא הייתה 103 ק"ג, זה באמת, לפי דעתי עניין של מבנה גוף (כן כן כמו בבני אדם). אז יכול ליהיות אנקונדות מגודלות כמו שציינתי 250 ק"ג ה-9 מטר שנתפסה ותועדה. ואני באמת מפקפק במקורות של ה-500 ק"ג וסביבותיו אם אתה מבין אותי... אז אני לא מתכוון להמשיך להתווכח... כי אפשר לדון על זה כל החודש ולא שזה לא יסתיים. אז יום טוב לך, ותודה על המידע הרב שחלקת איתי למדי המון. גיא.

Sprite2k

New member
נכנסתי לקישור שנתת...

ולא מצאתי בכלל רישומים על גודלה האמיתי של האנקונדה... אם תפנה אותי אני אשמח!

למעלה