נמצא "הגורד האובד"-מגדל הטיל בחיפה

א.א.אפל

New member
נמצא "הגורד האובד"-מגדל הטיל בחיפה

מתוך האתר "ישראל-ישראל-ישראל" של יוליס רונן.

wakshlak

New member
כל הכבוד על העירנות. תגובות?

סוף סוף יש תמונה וכולנו התאפסנו על איזה מגדל אנחנו מדברים כל הזמן. זהו באמת מגדל שנראה מעניין וראיתי אותי מזווית אחרת פעם שעברה שבה הוא נראה אף יותר מעניין. תגובות על המגדל? פרטים? אסף.

oren*

New member
גדול, גדול מהחיים אתה ../images/Emo106.gif

מהזווית הזו איבדו את כל האימפקט של המגדל - הכנפיים הכחולות בולטות לצדדים ונותנות לו נפח. בצילום הוא נראה סתם כמו עמוד שחצי ממנו מצופה זכוכית - אני מקווה לצלם אותו מהזווית התחתונה ולהראות אותו במלוא הדרו. שוב, המון תודה על התמונה - עונה על המון סימני שאלה שהיו כאן במשך חודשיים

wakshlak

New member
אני מסכים...

המגדל הוא אחד מהמעניינים והיוצאי דופן בארץ. חבל שלא רואים זאת בתמונה, אני מקווה לראות תמונה של המגדל מהזווית הנכונה... אסף.

TheIllustrator

New member
"הגורד האובד"! LOL ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על היוזמה ותשומת הלב(כפי שכבר נאמר), ועל הבאת התמונה לפורום אחרי שנים של תהיה ומריטת שיער מן הראש!
הבניין באמת חביב, אבל זכור לי כיותר יפה כשראיתי אותו במציאות. בכל מקרה, כיף לראות תמונה שלו בפורום. אתם אוהבים אותו?

oren*

New member
כן ../images/Emo70.gif בדיוק - תוכל להביא תמונה

גדולה יותר? האם אתה מצלם אותן או שהן סרוקות מתוך ספר? שים לב איך כבר קיבלנו מושג על המבנה של המפרש והעובדה שהוא יוצר "בטן" עגולה מצידו האחד של המבנה
כמובן שעם תמונה גדולה יותר נוכל לאמוד את מספר הקומות, ובכלל להעביר ביקורת על המבנה בזווית האיכותית שלו
לדבריו של אסף מדובר במבנה של 113 מטר, כך שהוא נכנס הישר לעשיריה של גורדי השחקים הגבוהים בישראל.

reshef

New member
אני רואה את הבניין הזה כל יום

אני לא יודע בדיוק כמה קומות הוא, אבל הוא נראה ממש טוב מהזוית הטובה שלו.. ועוד משהו, הבניין הוא של המדינה, ויש בו רק משרדים ממשלתיים.

TheIllustrator

New member
פעם ראשונה שמגדל ממשלתי

בישראל הוא גם מגדל מרהיב - לא?
אחלה תמונה, קצת קטנה, אבל מאוד כיפי לראות את המגדל הזה בפורום שלנו. רשף, התוכל לצלם אותו למעננו?
ואגב... ברוך הבא לפורום! אם אנני טועה(ואני אף פעם אינני טועה!
), אתה חדש בקרבנו.
שבת שלום

reshef

New member
שבת שלום../images/Emo104.gif

אני יכול לצלם את המגדל, אבל אין לי סורק כך שזה לא יעזור. תודה על קבלת הפנים, אני אשתדל להמשיך להשתתף בפורום מתי שיהיה לי זמן (בדר"כ בסופי שבוע)!

TheIllustrator

New member
שלום רשף...

ראשית, הרשה לי לעודד אותך לכתוב בפורום שלנו כמה שיותר, מתי שרק אפשר - זה יהיה העונג של כולנו.
בנוגע לבניין. אני מבין שאתה מחיפה, אם כן, התוכל למצוא לנו עוד פרטים עסיסיים על המגדל החביב? שם מלא, ארכיטקט, כתובת, גובה, מספק קומות, וכן... תמונות.
(אם אתה יכול) אני סבור כי תוכל לסרוק את התמונות באחת מאוניברסיטות העיר, או אולי באחת הספריות הגדולות... ואולי גם יש לאחד מחבריך סורק!? על כל פנים, כל מידע הוא מבורך.

reshef

New member
אין לי כרגע זמן לזה

בכל אופן, כאשר יהיה לי מידע או תמונה, אפרסם זאת בפורום.

danezeq

Member
שתי התמונות של מגדל הטיל נלקחו מ

http://www.israel-israel-israel.com האתר של יולס רונן אולי ישנם עוד תמונות שלו (מגדל הטיל), עוד לא חרשתי את כל האתר אבל בהחלט שווה ביקור :)

א.א.אפל

New member
אין...

כן חרשתי, לא בדיוק על כל האתר אבל על חיפה כן. מה שכן, הורדתי את התמונה הקטנה שבאתר, שעליה אפשר להקליק לקבלת תמונה גדולה יותר. עוד מספר מצומצם של דקות אני מקווה להעלות את התמונה הגדולה.

fireman

New member
אם אינני טועה

מסילת הרכבת עוברת ממש מתחת לבניין הזה...יצא לי לראות אותו בשלבי הבנייה מראשוניים שלו בימים הטובים שהייתי מבקר הרבה בצפון

אושר מ

New member
בניין ענק. אחד מהיפים שיצא לי לראות

בארץ. ובאשר לתמונות, אין תמונה שיכולה להראות אותו כמות שהוא. אלא אם כן זו אנימציה.יעני 360 מעלות...באסה. אבל הבניין מרהיב. בלי ספק. תגידו לי מזה קורה פה? סופ"ש אחד אני לא פה וכבר לוקח לי שעה להשלים חסרים...ורק התחלתי...

למעלה