נמצא הקטע האובד של שביל ישראל..

Eyal Hershtik

New member
נמצא הקטע האובד של שביל ישראל..

הקטע של שביל ישראל שעבר בצמוד ליישוב בורגתא ומזרחית ליישוב טייבה הועבר מערבה והתגלה ב............נתניה !!! כן כן עיר היהלומים . השביל כעת עובר לאורך כל הטיילת של נתניה כלומר על מצוקי החוף שבעיר. שתי בעיות חדשות נוצרו : 1.כל מי שמתכנן לעשות את שביל ישראל (אילן כן כן הכוונה אליך) כנראה יצטרך לפגוש אותי
דבר שכבר יוריד המון מערך הטיול
2.למרות שהשביל אינו טכני ואתם יודעים מה הוא אפילו על כביש מומלץ להצטייד ב : צבי צב , קסדה , ספריי נגד כלבים ,שוקר חשמלי וכל ציוד המיועד למיגון
ונסיים בברכת סוף שבוע נפלא והמון רכיבות אייל

סיסו, כל הכבוד ! ../images/Emo140.gif

אני מבין שרצו להרחיק את שביל ישראל מאזורים מסוכנים ולכן העבירו אותו דרך נתניה, עיר הפשע והרשע... עם מי מתאמים מעבר בעיר? ליווי חמוש? פרוטקשן?

YoniFranklin

New member
נתניה לא לבד!

גם בפארק הירקון נמצאו סימנים של שביל ישראל. חשבתי לתומי שמדובר בהלצה. בירקון יש אמנם סוג נדיר של פטריה שגדלה מצויין במוח, אבל זה נראה לי קריטריון מקל למדי. בדיעבד, כשגיליתי ששביל ישראל עובר גם ברחוב לוי אשכול ברמת אביב, אז הירקון פתאום נראה מוזר פחות. (לוי אשכול זה רחוב סתמי להחריד, עם בניינים גבוהים של שיכון ל' מצד אחד ושדה תעופה מהצד השני. זה מעניין בערך כמו להסתכל על תנודתיות שער מטבע הטאקא הבנגלדשי). לפחות עכשיו אני יכול לטעון שאני רוכב בשביל ישראל כל יום.

viczan1

New member
וואלה מה זה אני שמח ש....../images/Emo6.gif

שביל ישראל נמצא. תאר לעצמך ,אתה קם בבוקר ואופס, גונבים לך באמצע הלילה את שביל ישראל שלך,קורעים לך אותו מליד הבית וצובעים לך אותו בשחור,אדום,מה זה יפה!! תגיד לחברה מנתניה שישמרו עליו ,שיטפלו בו יפה,ושלא יגנבו להם אותו כמו שעשו לי,ושלא יעבירו אותו מערבה יותר (באמצע הים התיכון) ,שמע אצל החברה האלה מחברה להגנה הכל יכול לקרות, העיקר שימכרו מפות,ככה עושים ביזנס חביבי. "ונסיים בברכת סוף שבוע נפלא והמון רכיבות",כך מאחל אייל

ויקטור המלך ../images/Emo47.gif, מה קורה?

הרכיבה בנחל אלכסנדר אינה אותו דבר מאז שהחליפו את הצבעים...

viczan1

New member
שמע דרוד,יש גבול לכל תעלול..../images/Emo36.gif

היום זה הצבע,לך תדע מחר אולי יקחו לך את השביל כולו ואלי גם את הנחל
, אני אומר לך החברה האלה מסוגלים להזיז הרים וגבעות,ומה זה בשבילם שביל או נחל.

ido mazor

New member
חבל

השטע שהקיף את טייבה וכוכב יאיר אמנם נמצא ממש על הקו הירוק אבל הוא כיפי מאד לרכיבה.... יותר מעניין מהטיילת של נתניה, עם כל הכבוד.

למעלה