נמצא מומיה-דינוזאור חנוט עם שרידי עור ועוד!

אמנון כ

New member
נמצא מומיה-דינוזאור חנוט עם שרידי עור ועוד!

מעניין מאוד... לפי התיאור מדובר כנראה בשרידי הדינוזאור החשובים ביותר שנמצאו אי פעם! הדינוזאור משומר היטב עם שרידי העור כמעט בשלמותו וייתכן כי בפנים נמצאים איברים פנימיים, שרירים ועוד. הנה המאמר המלא. הוא באמת מעניין מאוד. השרידים עברו את סריקת ה- CT הגדולה בעולם כדי לראות מה יש בפנים, וכרגע מנתחים את הממצאים. כבר עכשיו יש דברים מעניינים בפנים שמשנים את ההשקפה הרווחת על דינוזאורים. שווה קריאה!

Wolverchenus

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Wolverchenus

New member
מממ בשביל ליצור דינזוארים במציאות

אנחנו נצטרך למצוא רחם מתאים כלשהו...... מישהי מתנדבת לתרום למדע?

Amalthea

New member
וגם אינקובטור מאוד גדול, ואם הניסוי לא יצליח

אז מחבת גדולה במיוחד.

אתה חושב שזה יהיה אפשרי עם

טכנולוגית ה"RESTART" החדשה של תאי גזע שמפתחים עכשיו? אני בהחלט הייתי רוצה לקחת דינוזאור מחמד (זה גם דרך מצוינת לפתור סכסוכים).

freeman123

New member
מתי כבר אפשר יהיה לשחזר רקמות

מתי נוכל לשחזר יצורים חיים ע"א הנדסה גנטית?

השאלה המרכזית היא האם ניתן למצות את ה DNA

זה שמצאו דינוזאור שהשתמר מצויין מבחינה אנטומית, זה לא אומר שה- DNA שלו השתמר מבחינה כימית. אם אתה זוכר אז ב"פארק היורה" הרעיון היה למצוא דם של דינוזאורים בקיבה של יתושים שהשתמרו בתוך ענבר. אפילו בהנחה שהצלחנו לשחזר את כל הגנום הדינוזאורי בצורה מדוייקת יחסית, עדיין צריך (כפי שעלה בדיון למעלה) למצוא תורם מספיק קרוב שבו ניתן להשתיל את ה- DNA ולצפות שיוולד משהו. במקרה שלנו ייתכן שהשתלת ה- DNA הדינוזאורי בביצה של יען או תנין היא אפשרות, אבל עדיין יש מיליון דברים שעלולים להשתבש. אגב, ידוע לי שאכן הצליחו למצות DNA משלדים של ניאנדרטלים ושל ממותות. אני מניח שהשתלת DNA ניאנדרטלי בביצית אנושית זה לא אופציה משיקולים אתיים, אבל מה בנוגע להשתלת DNA ממותי בביצית של פיל? מישהו יודע אם יש איזה התקדמות בכיוון?

למעלה