נמרודי

אלוני.

New member
נמרודי

מישהו הקדיש מחשבה לאפשרות שהאיש יצא זכאי . אם החליט בית המשפט לשחרר אותו בניגוד להמלצת המשטרה/פרקליטות , האם לא ניתן היה לעשות זאת קודם?? תנסו להקדיש מחשבה לאיש ולמשפחה במנותק מהעוצמה והכסף המצוי בידיו.

היה ניתן לעשות זאת קודם.

זהו אחד מהמקרים האומללים בו אדם נשפט וקיבל פסק דין עוד לפני שהועמד למשפט, עצם החזקתו במעצר זמן ממושך, שעפ``י דין הוא משולל כל יסוד סביר, הינה מראה של המשטרה והפרקליטות, שבכל הזדמנות, ובמיוחד כשמדובר באיש שהונו כסדין אדום, תמצא עוד ראיונת ע``מ להחזיק בטענה כי ישנו סיכוי גבוה לשיבוש הליכי משפט, וכך נעשה במקרה של נמרודי. עוד עיוות שאין עליו עדיין פסק דין, יש בו תמונה של סירבול המערכת המשטרתית, באמתלות שונות ובשם החוק והצדק. צדק אין.

sanlee

New member
כסף קונה הכל!!!

אני לא קובע זכאי או לא . אבל הסיפור ניראה מסריח מאוד. יש אימרה ידועה .שגנב זה מי שניתפס ולא זה שגונב.וזה נכון,אבל לא ניראה לי שאדם ``מסכן`` כנימרודי ניטפלים אליו סתם. אני מאמין שהמשטרה עושה את עבודתה כראוי . ואין להלין עליה זו עבודתה.

ariegur

New member
נמרודי

לפי מה שהבנתי, נמרודי שהה במעצר לפי החלטה קודמת של בית המשפט העליון לפיה יהיה במעצר עד שיחקר עד המדינה האחרון שנחקר ביום ראשון האחרון. הפרקליטות והמשטרה רצו להמשיך את מעצרו - אך השופט קבע שהחלהלטה הקודמת של בית המשפט העליון תישאר בתוקף ואין סיבה להמשיך את המעצר. אבל השורה התחתונה היא שהוא שהה במעצר עד יום ראשון האחרון גם לפי החלטה של בית המשפט העליון. אריה

למעלה