נמרוד אם אתה קורא את זה,

realface

New member
נמרוד אם אתה קורא את זה,

תקרא עד הסוף. רציתי לדעת איך אתה מרגיש לפני כל הופעה או כל פעלול מסוכן. אתה הרי מסכן את החיים שלך ברוב המקרים, כיצד אתה מרגיש כל כך בטוח לעשות את זה ושזה יצא 100% ושום דבר לא יתפקשש ותסכן את החיים שלך. אין לך את היצרים שמתחרטים ותומכים? אתה לא מוצף במתח וחוסר ביטחון? מה גורם לך להחליט החלטות המוח או הרגש? ונורא רציתי לדעת מה גרם לך להתחיל את הקסמים והמנטליזם, קמת בבוקר וזהו החלטת שאתה תהיה אומן חושים? האם ידעת מלכתחילה שתהפוך לאומן מוצלח כל כך? כיצד אתה יודע איזה אפקט לשדר ואיזה לא. אני נורא רוצה להשתתף בתוכנית ואני מבקשת מתוך לב טהור, שתאפשר לי את זה. אני רוצה את זה בעומק נשמתי ואני מוכנה לקחת סיכונים. יצא לי אפילו לחלום על זה שאני משתפפת ואני מאמינה שחלומות מתגשמים..... אל תאכזב לי את ההזדמנות להשתתף בעונה הבאה. תגשים לי חלום, בבקשה. ולסיכום, למדתי ממך המון. אני מאוד מעריכה אותך כנרת.

BolraK

New member
מסכן את החיים שלו?

איך בדיוק? שהקסם יתפקשש והבן אדם יהרוג אותו בסטירה? נמרוד הראל הודה בראיון שרק פעמיים במהלך כל התוכנית (או משהו כזה) הוא באמת סיכן את החיים שלו. לא שאני מזלזל חס וחלילה, להפך- אפילו פעמיים זה כבר יותר מידי לפי דעתי
פשוט לא הבנתי מאיפה נבעה השאלה שלך...

realface

New member
כן, מסכן את החיים שלו

או לפחות פוגע בעצמו בצורה מחרידה:(. לדוגמה בצופית גרנט הוא כיבה את הסיגריה בפה, לא כאב? לא שרף? לא נכווה? לא נגעל? הוא פשוט עשה פרצוף חמוץ ובוף... כאילו לא היה כלום. או שזה טריק ובגלל זה לא כואב לו והוא לא הרגיש את הסיגריה נכבת, או שהוא לא יודע להרגיש כאב. מטריף אותי לחשוב שזה מה שהוא עשה, זה הדבר הכי מגעיל שיש. ואני התפלאתי בכלל שהוא מעשן, חשבתי שהוא בחור טוב. שווה להסתכן בשביל בידור? הוא בן אדם טוב, אני רוצה לראות אותו שלם ובריא.

רן המלך2

New member
כיבוי הסיגריה על הלשון...

זה אפילו לא קסם. נראה מזעזע אך מרגיש מעט לא נעים ודי מגעיל, זה הכל. לא כלול בזה שום סיכון לשוני משמעותי אם עושים את זה נכון. אין פה טריק מיוחד, צריך רק להרטיב את הלשון ברוק ( רצוי לשתות מיץ תפוזים לפני) ולכבות את הסיגריה די מהר, אך לא יותר מדי מהר, בפעם אחת , מ-ק-ס-י-מ-ו-ם פעמיים ( רצוי להתאמן קודם על מאפרה) . זה עובד אבל אני לא לוקח אחריות, מי שרוצה לנסות, שינסה על אחריותו בלבד, (אם לא עושים את זה נכון יש סיכוי שזה די יכאב...אפילו מאוד..)

מה קשור בחור טוב?

רואים שהוא בחור טוב גם ככה, חוץ מזה שיש בחורים טובים שמעשנים מה גם שהוא אמר שהוא לא מעשן אלא רק בשביל הקסם אז לא רק שהוא בחור טוב הוא גם סוג של חננה (אבל חינני)

realface

New member
חחחחח

אם ככה נראים חננות חיננים אני רוצה הרבה כאלה. הרבה הרבה

realface

New member
טוב אני כנראה מבינה שנמרוד לא יענה

וזה מצער מאוד כי אני מאוד אוהבת תשומת לב ... ובמיוחד מאנשים שאני מעריכה, אב אני אלך לבכות לי בחדרי חדרים. ואני עדיין רוצה להשתתף בעונה הבאה, ויהי מה. אז נמרוד.... קצת יחס?

למעלה