נמרוד הראל VS אורי גלר

דודי פ

New member
נמרוד הראל VS אורי גלר שניהם אמני חושים מהשורה הראשונה. שניהם יודעים לקרוא ולהשתיל מחשבות. שניהם מבצעים קסמים שמהממים את החושים. אז איפה בעצם טמון ההבדל? התשובה ברורה - בשגעון הגדלות. אורי גלר טוען שיש לו כוחות על טבעיים. אורי גלר טוען שהוא יכול לחולל ניסים. אורי גלר טוען שהוא יותר מאדם רגיל. אורי גלר טען את הדברים האלו כל כך הרבה זמן עד שהוא כבר מאמין בהם בעצמו! וזו, רבותי, היא כבר בעיה נפשית. בניגוד אליו, נמרוד טען מאז ומתמיד שאין דבר כזה 'כוח על טבעי'. למעשה, לאורך כל שנותיו כפרפורמר, נמרוד יצא חוצץ כנגד השרלטנים למיניהן שטענו שהם בעלי כוחות, והוא סקפיסט מוצהר. כל ה'קסמים' שהוא (וכל קוסם אחר) מבצע, הינם אשליות וטריקים המבוססים על כוחות אנושיים לחלוטין, וזאת הוא הצהיר תמיד. כבר על כך הוא רכש את כבודי. ואורי גלר? שימצא קודם את בני סלע כמו שהוא לכאורה מצא את הנפט ואת היהלומים כמו שהוא דואג להזכיר כל תכנית, ואז נדבר.

דחפור

New member
פחחח דבע אורי גלר נחשף ראשון והיה הראשון שטען שיש לו כוחות כאלה נמרוד הראל נחשף ממש ממש ממש מאוחר בערוץ 10 ונמרוד הראל עושה את אותם הדברים שאורי גלר עושה בדיוק! נמרוד הראל אומר שאין כח על טבעי אלא יש שיטות שכל בנאדם מסוגל לעשות כמו ללמוד שפת גוף. יש גם דברים פסיכולוגיים שהם סתם בראש וזה לא אומר שלמישהו יש כח על טבעי כמו שאורי גלר טוען אז בקיצור אורי גלר היה הראשון שעשה זאת ובגלל זה הוא הופיע בהמון תכניות ומופעים וקיבל על זה המון כסף

sharonLOVEadi

New member
omggg אז איך תסבירו את זה שהוא עבר מיליונים של בדיקות מדעיות על הגוף שלו, ולא מצאו שוםם הסבר הגיוני??.. מדענים הם לא מטומטמים!!.., אול בישראל חח אבל הוא עבר את זה בחו"ל!! ואנשים במאה ה-21 לא דפוקים אי אפשר לעבוד עליהם בכזאת קלות!

sharonLOVEadi

New member
אוי'ש לא הבנת בכלל.. .., התגובה שרשמתי למעלה לאנשים שלוקחים את התכנית יותר מדי קשה.., ופה רשמתי תגובה לשרשור אחר אם אתה לא שמת לב.., אז כל תגובה מיועדת לשררשור הודעה אחר.. סתם שתדע..

Wolverchenus

New member
או לפחות ככה הוא טוען זה פירסום סלקטיבי. יכול מאוד להיות שהם שאלו אותו כך "המומחים שלנו מראים שפה יהיה נפט. זה נכון?" ואורי גלר אמר "כן" שזה 50-50. יכול להיות שהוא דרש תשלום מראש. העובדה ששכרו אותו מראה שהם כבר היו מוטים מחשבתית מדי בשביל לחשוב על זה ביקורתית.

libe3

New member
נמרוד הראל פשוט מקסים לכל אדם ואדם יש את האפשרות לעשות זאת. זה הכל עניין של הרבה והמון אימון, התמדה, ולהיות בפוקוס. והמחשבות ככל שיהיו יותר ויותר חיוביות, ואותו אדם יהיה עסוק פחות ופחות בלבקר ולשפוט אחרים האמינו לי שזה יצליח לו. ככל שהאדם יותר ויותר דבק במטרה, כך הוא ישיג אותה. אלא שישנם אנשים שפשוט לא מאמינים בעצמם. ועסוקים בטרדות היום יום. משכנתא, ילדים וכו'... על כן האדם לא יכול להתפקס. העניין של הפוקס, מוסבר בסרט בליפ. ובעוד ספר התקדשות של אליזבט הייך, שם מוסבר בסוף הספר איך כל אחד ואחת מאיתנו יכולים לעשות זאת. אם תרצו אין זו אגדה. חבל, פשוט שהתוכנית החדשה של אורי גלר מחפש יורש, עוסקת בהמון שואו. ולא יותר מזה.

Snake Plissken

New member
זה כי אורי גלר התחיל בשנות ה-70 או משהו כזה ששם לא היו סקפטים כמו היום. http://youtube.com/watch?v=iAp46IsKTr0

LEATHER REBEL

New member
לא ממש מדוייק היו סקפטיים ועוד איך, אבל אז עדין לא היה מצב שכל פלוץ יוכל להגיע להנחות תכנית ברדיו או בטלויזיה.

system רולז

New member
אורי גלר משעממם לי..... תחשבו כמה אפשר הבנו את הכפיות המכופפות לא נמאס..?! ../images/Emo3.gifטוב פעם זה היה ממש לא יאמן...! וכולם נדהמו אבל חלאס כמה אפשר?! הבנו ת'קטע תראו אורי גלר בא פשוט שכבר כולם שמים אליו זין... אז פשוט שיעמם לו הוא בא לארץ לצומת ../images/Emo23.gif פשוט! למרות שאם אני הייתי גרה בווילה לא הייתי משתעממת ממש חעחעחעחע.. אבל הבנאדם הזה צריך צומת ../images/Emo23.gif פשוט.. ותאמינו לי ה - כ - ל ט - ר - י -ק - י- ם אתם יכולים לשבת שעות מול כפית ולא תצליחו! תבינו אתם מבזבזים זמן ! והחיים יפים...

Wolverchenus

New member
ג'יימס רנדי הפריך אותו (לינק) עוד ב70' ג'יימס רנדי הקוסם הספקן הפריך את אורי גלר די בפשטות ונתבע על ידיו מספר פעמים. הנה לינק ליוטיוב שמראה את רנדי מדבר על גלר ועל עוד תופעות שהן כאילו על טבעיות.

למעלה