נמרוד הראל!

adva90

New member
נמרוד הראל!

אוקי אז ככה.. ראיתי כמעט את כול התוכניות של נמרוד הראל ולדעתי בן אדם כן יכול לעשות דברים כאלה,שימו לב שהוא מגדיר את עצמו בתור אמן-חושים ולא בתור בן אדם עם כוחות על או משהוא כזה כמו אורי גלר.(לא שמשהוא אל בסדר בגלר פשוט לדעתי ההגדרה שלו קצת מוגזמת ומתנשאת). כול האנשים שחושבים שהוא עובד עליהם בעיניים וכאלה שיחשבו לרגע מה הבן אדם משיג בזה שהוא עושה תוכנית טלויזיה של אחיזת עיניים,אם אנשים לא היו באמת מאמינים בזה ובמה שהם רואים הם הרי לא היו רואים את התוכנית,הרייטינג שלה היה ממש יורד והיו מורידים אותה מהמסך. הדבר הזה,האומנות שלו,לדעתי האישית,היא דבר מדהים הלוואי ויכולתי לעשות דברים כאלה בעצמי,לבד. לדעתי אנשים שטוענים שזו אחיזת עיניים הם אנשים שפשוט לא יכולים להאמין באנשים,חלקם אפילו לא באשמתם אבל עדיין לא יכולים להאמין.אין מה לעשות תמיד יהיו 2 דעות לכול דבר השאלה היא מה יותר הגיוני,ומה התחושה שלך לגבי זה. אדווה

tuti1234

New member
אני חייבת להסכים איתך

אני הייתי בהופעה של נמרוד הראל והוא עשה זאת מול העיניים של כולנו...כולל לגרום לדברים לרחף...וכולל לכופף כפיות, לסובב אותן 360 מעלות וקריאת מחשבות. בתחילת ההופעה...הוא שאל את הקהל מי מאיתנו מאמין בכוחות על טבעיים.....ולאחר מכן הבהיר...שהוא לא מאמין. הוא הבהיר שמה שהוא עושה אלו אינם כוחות על טבעיים..אלו דברים נלמדים ונרכשים. מה שבאמת עושה זאת לבלתי יאומן ומופלא זאת לא העובדה שאלו כוחות על טבעיים אלא העובדה שזה נלמד ונרכש (זוהי דעתי =\ )

LiranTheWizard

New member
אם אתה היית כמה אנשים

ראיתי שטענו ליכולות כאלו ואחרות והכחתי להם שהכל טריקים היית מבין מהיכן אני רושם את התגובות שלי. תראה, נמרוד הוא אמן חושים - הוא מבין בפסיכולוגיה וכו' והכל טוב ויפה. בסוף אבל כדי שהקםס יצליח, כל האמצעים כשרים - תבין מזה מה שאתה רוצה. הביקורת מופנית יותר לתוכנית של אורי גלר - עם נמרוד אין בעיה. הוא עדיף על פני גלר.

נערת MTV

New member
שמעי, יש בזה פרנסה.../images/Emo77.gif

יש אנשים שלא רואים את זה והם מזלזלים בזה. מי שכן משקר, עושה בזה כסף. אם הכל לא אמיתי, זה עניין של ביזנס.

Sweet Girl7

New member
לדעתי......

מה שמבאס בתוכנית זה שבאמת הכל קסמים כי בא לי לראות באמת מישהו שיצליח לעשות דברים מדהימים בלי שום טריקים. אבל האמת הדבר היחיד שהכי מסקרן אותי זה הקריאת מחשבות. איך הם מצליחים למשל לנחש מספר שמישהו חשב עליו?????? כמו בתוכנית של נמרוד שהוא ניחש את המספרים של הכספת!

למעלה