נמרוד לב ואיאן בראון וליאם גאלגר

SHELLBABE

New member
נמרוד לב ואיאן בראון וליאם גאלגר../images/Emo168.gif

עכשיו ברור כל נושא השירים באנגלית כמו STARLIGHT FLIES עם חברים כאלה כמו איאן בראון וליאם גאלאגר מאואזיס. וכן נראה שהוא האחד שיכול להיות בליגה של מלכים כמוהם. ואליאן לא ברור לי מה את מקשקשת על עברי לידר עם איזה הופעה בחו"ל ולמה את מקווה שנימרוד לא יהיה הראשון. לפי ההקטנה שלך את נימרוד גם בתגובתך על הכתבה (במקום להתמוגג ולהתפעל מהמקום אליו הגיע נמרוד והאנשים בעלי שם בינלאומי שהוא מסתובב איתם בלונדון את מדברת על עברי לידר וכו´ עם כל הכבוד) וגם בכל הלניקים לבקורת מרושעות וגם השאלות הטפשיות שלך אם אנשים מכירים יותר משלוש שירים של נמרוד. נראה שאת לא משהו יודעת עליו ולא נראה שבתודעה שלך ברור לך שהוא מוכר ומצליח. לא נראה שאת באמת אוהבת אותו כי את תמיד מדגישה דברים תפלים ומנסה לגמד את נמרוד. אם כל הכבוד לכל הזמרים האחרים שאת מקשקשת עליהם עוד לא ראיתי שמשהו מהם התקרב בכלל לאומנים כמו איאן ואואזיס. בכל אופן כל הכבוד לנמרוד על הכתבה המעניינת ושימו לב הוא נראה אפילו יותר טוב מליאם פשוט נראה מתאים למראה החו"לי

E l i a n

New member
בוקר טוב נעה וכולם-בבקשה תקראו...

קודם כל הבהרה: אני מאוד אוהבת ומעריכה את המוזיקה של נימרוד, שאם לא כן, לא הייתי פותחת פורום על שמו. עכשיו,נעה,בפורום הזה נהוג לשמור על רמת דיון ידידותית, ולא להשתמש במילים פוגעות,כגון "מקשקשת",או,"שאלות טיפשיות", כי כולנו בני אדם עם רגשות.. כמו שאמרתי קודם, אני מאוד אוהבת ומעריכה את המוזיקה של נימרוד, ואני לא מפקפקת בו ולא מזלזלת בו,אף לא לרגע...ויכולת לראות זאת בתחילת ההודעה המדוברת שלי. לצערי,כשדיברתי על יתר הזמרים הישראלים,שיצאו מגבולות המדינה, (וביניהם גם עברי לידר), כתבתי "יהיה" במקום "היה", ולכן,זה גרם לאי הבנה בינינו.את מבינה? אני כן שיבחתי והיללתי את הכתבה.אם היית קוראת גם את ההודעה האחרת שלי ליפתח ולרותם,היית רואה זאת,אבל בחרת לקרוא רק את זו..ולכן לא ראית את המחמאות שנתתי לכתבה. הלינקים שהבאתי,כפי שהדגשתי באותה הודעה,הם הלינקים היחידים שמצאתי לגבי האלבום. לא מצאתי עוד,וביקשתי,שמי שיש לו עוד לינקים עם ביקורות,שישרשר אותן.אבל לא עשו זאת,אז נותרנו רק עם מה שאני מצאתי. תראי,אני יודעת על נימרוד קצת יותר ממה שזה משתמע בהודעות שלי. ונעזוב את עניין האלבומים.אני טעיתי.אני מודה. ולסיום: גם לדעתי יש לו את המראה המתאים כדי להיות אומן מצליח בחו"ל!!! מקווה לתגובות. אליאן. שיהיה לכולנו יום מקסים! ו..אני מזכירה..יום שבת (היום),צ´אט תפוז,חדר "נמרוד לב",שעה 16:30. בואו בהמוניכם.

שרון 11

New member
היי לכולם....../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo168.gif

הרבה זמן לא הייתי בפורום .......... רציתי רק להגיד שהכתבה של נימרוד הייתה מעולה וממש מעניינת לא ידעתי שתהיה לו כתבה בעיתון הוא ממש כתב אותה בצורה מעניינת!!! ואיזה כבוד לפגוש את אואזיס ולהיצתלם איתם ובכלל את איאן בראון רואים שהןא ממש מתאים לשם לא כמו כל הזמרים האחרים פה בארץ..... אז אליאן תחזירי תשובה וניקבע שוב להיכנס לצ´אט! ביי שרון

למעלה