נמשיך בחידון הציטוט והפעם

dragoran

New member
נמשיך בחידון הציטוט והפעם

ציטוט מספר ידוע (למדי): ``האדם`` אמר טרל, ``הוא מין נכחד.`` כפותיהם השעירות של האחים צ`אמקו נותרו תלויות מעל קלידי משחק הלייזר. מצוקי עצמות-העיינים של צ`אר נמתחו מעל גלגלי-עיניו התהובים. והוא נשא את מבטו המשתאה. אפילו המלצרית, שהסתובבה חרש בחדר ואספה את הכלים, נעצרה בבת אחד ובהתה. טרל לא היה משיג תוצאה מרשימה יותר גם אילו היה משליך נערת-בשר עירומה לאמצע החדר.

dragoran

New member
יש לכם עוד יום ואני מתחיל להתיאש מכם !!!

זה אמור להיות ציטוט קל !!! p-: על כולכם

Funeral Drum

New member
הנה הנה

זה שדה קרב ארץ כמובן של איזה הריסון אחד, לא? ספר ארוך מדי וקצת מזכיר לי בסגנון שלו ז`אנרים יותר.... ממוסחרים. אבל מאוד קריא ונחמד למרות זאת. overhead the albatross....

dragoran

New member
סוף סוף (כבר התחלתי להתיאש (-:

הסופר הוא רון ל. האברד. מייסד הסייטולוגיה.

Funeral Drum

New member
גאד איז אן אמריקן

הכותרת לא קשורה לכלום, אנשים.. המממ וזכיתי ב``לראות`` של הארלאן אליסון? סתם.... פשוט זה חלום ילדות שלי לשים עליו יד.. shine

dragoran

New member
איבדת אותי לגמרי!!

מה הקשר ? וחלום ילדות שלך לשים יד על ?

Funeral Drum

New member
סקוטיות מעצבנת

אין שום קשר! לא היה לי מה לרשום כנושא אז רשמתי את מה שרזנור טראנט או דייויד בואי (כנראה שניהם ביחד) שרו לי ברקע- god is an american. וחלום ילדות שלי הוא לשים יד על ``לראות`` של הארלאן אליסון. shine

trillian

New member
פעם ראשונה שאני מזהה ציטוט :) :cool:

אפילו שכבר ציינו מה הוא המקור בכל זאת זיהיתי! אני ממש מאושרת :) ולמה אני כל כך מאושרת? כי יש לי הרגשת נחיתות כאן מהדיונים האיטיליגנטים שאנשים מקיימים כאן על ספרים שמעולם לא שמעתי עליהם, או שאולי רק על חלק כן שמעתי וקראתי, והנה סוף סוף זיהיתי לגמרי לבד ציטוט :) זה עשה לי את היום :) (כן בטח... :)) B-)

Funeral Drum

New member
גו בייבי!

בחיי... דברים כדורבנות רק עכשיו התחלתי להרגיש כמו בן אדם חח shine

למעלה