נמשיך ברטרוספקטיב: השיר האהוב. והיום: H&F

StewieG

New member
נמשיך ברטרוספקטיב: השיר האהוב. והיום: H&F

מהו השיר האהוב עליכם באלבום הבכורה של הבריטיש הקיניים? הגלגל"צי? Somewhere only we know היצרי? This is the last time הרגשי? Bend and Break האלמוני? We Might as well be strangers הקלאסי? Everybody's changing האלטרנטיבי? Your Eyes open השקט? She has no time השיר בו אנו שמים לב להתפרעותו של *מישהו* על הפסנתר? Can't stop now ההרמוני? Sunshine ההרמוני 2? Untitled I חביב קליפי המעריצים? Bedshaped הצביעו והשפיעו! (בחיי, התאהבתי מחדש עכשיו כששמעתי את האלבום שוב)

mojoit

New member
אמממ

מH&F תמיד הכי אהבתי את Bend&Break. אין לי מושג למה,פשוט התאהבתי בו.
.זה השיר השני שלהם ששמעתי (הראשון היה IAW) וזה היה ממש במקרה.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את התווים של Allemande? חיפשתי המון ואני לא מוצאת.ממש בא לי ללמוד אותו

StewieG

New member
אוקיי, האמת היא שזה מאוד השתנה לאחרונה

ישנם שלושה שירים שיתאימו לקטגוריה, פשוט כי אני מחפש שקט לאחרונה. אז השיר הראשון הוא Sunshine, השני הוא Untitled I, והשלישי, שהוא בעצם הנבחר שלי - Your eyes open. באופן מפתיע, לשיר הזה בכלל לא שמתי לב בעבר. הוא פשוט היה בפלייליסט אבל מעולם לא ראיתי אותו כשיר אינדיבידואלי. יש בו משהו שמעביר לי הרגשה טובה כל כך.

sunshine הוא השני האהוב עלי ../images/Emo99.gif

והתאהבתי בו עוד יותר בהופעה שנה שעברה... גיתית לו הסכימה להגיד לי את הפלייליסט, ואז פתאום הם התחילו לשיר את סאנשיין!!!!! זה היה פשוט רגע שיא של ההופעה מבחינתי!. הם ביצעו אותו כ"כ נקי ופשוט עצמתי עיניים והתרגשתי
האמת משה, אני די בשוק מהבחירה שלך! YEO! זה ממש חדש, אף אחד בכל תולדות הפורום הזה (וכנראה שגם הקומונה ז"ל) לא ציין את השיר הזה לשבח בכלל... לכולנו היו תקופות של התאהבויות בשירים מהאלבום, אבל זה אף פעם לא היה YEO... אולי יום אחד
מה היה הפייבוריט שלך קודם?

StewieG

New member
מממ.. הקודם היה Sunshine.

לפני כן היו תקופות של SOWK. אבל אז גלגל"צ חירבו אותו ונמאס.

../images/Emo45.gif זה מה שתמיד אמרנו! התביישי לך שרי!

וזה משעשע איך SOWK אינו הפייבוריט של אף אחד ועם זאת בחוליה החלשה הוא תמיד יזכה!

נו, אז מה אם אני לא פוליטיקלי קורקט!

הרי ברור שתצליחי לתת רשימה של 3 שירים אהובים מH&F. וכל תקופה אחד מתוך השלושה האלו הוא הפייבוריט. מה לעשות
ואיך זה שSOWK זכה באמת?!

למעלה