נמשיך הלאה

מתלוצץ

New member
נמשיך הלאה ../images/Emo127.gif

לפנינו שיר השלישי של אשלי מאלבומה הראשון autobiography
שנקרא SHADOW .
מה שעליכם לעשות זה רק לענות על שאלות מעניינות ופשוטות.
1. עד כמה אתם אוהבים את השיר
2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה
4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה
5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי
8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר
וגם לא לשכוח לכתוב את השיר האהוב בין autobiography, pieces of me, shadow .
בלי התחמקויות
אני מבקש מכל אחד ואחד. אפילו מתחנן. כל משנכנס שיכתוב. ככה יותר מעניין לכולם.

CoolBoy16

New member
עונה../images/Emo98.gif

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר? אוהב אבל לא מאהובים עלי שלה 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו? אפס
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה? כן נראה לי 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה? לא.. 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם? טובה כי זה שיר של אשלי...אבל גם טיפה רעה בגלל המילים 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה? אממ אין מצברוח מיוחד...בהתחלה שמעתי אותו די הרבה אבל עכשיו כבר בכלל לא 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי? רוק 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר? הוא שיר טוב אבל לעומת שאר השירים שלה הוא די בתחתית מבחינתי
וכמובן- PIECES OF ME

מתלוצץ

New member
תורי

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר. אוהב אבל יש יותר אהובים 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו. פעם בשלוש ימים
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה. בערך 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה. כשלבד לפעמים
5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם. כלום 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה. בכל 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי. רוק 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר. גם טוב השיר האהוב הוא pieces of me

אני לא עונה לגבי השיר הזה

כי אי בכלל לא אוהבת אותו ... אז אני תמיד מעבירה לשיר הבא וזהו
אני רק יענה לגבי שיר מס' 4 - LALA

מתלוצץ

New member
התחמקת

אז תחכי עד שבוע הבא. שם תוכלי לענות על lala. אבל מה הסיבה שאת לא אוהבת את השיר הזה?

סתם זה שיר שאני ממש לא אוהבת אותו

כבר מהתחלה , כאשר היה ההקליפ כבר אז. לא יודעת , אני פשוא שונאת את השיר
ניסיתי לתת לו הזדמנות , אבל אין הצלחה .ולגבי PIECES OF ME אני אכתוב ... כי את השיר הזה אני
מאוד

מתלוצץ

New member
דרך אגב

את מוזמנת לשרשר את השירשורים הקודמים של שתי שירים הראשונים מאלבום הראשון. מאוד אשמח אם תעשי זאת.

עונה

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר אני מהת עליווווו 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו 100000 3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה כן! 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה לפעמים! 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם ממ...כל מיני 6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה תמיד 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי רוקי 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר אם מ 1-10 אז 10 והוא האהוב עליי מבין 3 השירים

•silly•

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. עד כמה אתם אוהבים את השיר- מאוד 2. כמה פעמים ביום אתם שומעים אותו- 0
3. האם אתם יודעים את המילים בעל פה- את רוב המילים 4. האם אתם שרים ביחד עם אשלי שיר הזה- לא 5. איזה הרגשה מעורר שיר בכם- אממ.. הזדהות
6. באיזה מצב רוח אתם שומעים את השיר הזה- לא במצברוח מסויים 7. לפי דעתכם שיר הזה יותר רוקי או פופי- אממ פופי 8. ומה בכללי אתם חושבים על השיר- שיר טוב
בכלל, זה הצליל זיהוי שלי ושל אחותי בפלאפון
ממש סיפור חיי
ומבין שלושת השירים, פיסס לוקח
תודה בוריס

למעלה