נמשים ונקודות חן

• פותח הנושא And7
  • פורסם בתאריך

And7

New member
נמשים ונקודות חן

האם ניתן להסיר לחולוטין אותם מן הפנים? שמעתי על מקרה של השתלת עור.... תנו פרטים תודה.

And7

New member
והאם מקרינת השמש

נוצרים על העור נמשים או נקודות חן אני חייב לדעת פעם אחת ולתמיד?

נמשים ונקודות חן

היי מה שנקרא נקודות חן בפי העם נקרא שומות בשפה המקצועית. חלקן מולדות וחלקן האחר נוצר במהלך השנים כתוצאה משינויים שעובר העור. את השומות הבולטות מעל פני העור ניתן להסיר. החשיפה לשמש יוצרת גם שומות וגם נמשים ולכן יש להיזהר מחשיפה מוגברת. להעלמת כתמים כמו אלה ניתן להשתמש בטכניקת הלייזר היעילה לטיפול בכך.

מעניין מה שאתם אומרים

כי אצלכם נאמר לי מספר פעמים שנקודות חן ושומות זה לא אותו הדבר, ואף שהובטח לי טיפול בהסרת נקודת חן, אחרי שהרופא אמר לי שלא בא לו לטפל בי, מנהל שירות הלקוחות שלכם טען שזה בגלל שיש לי נקודות חן ולא שומות (בסתירה למה שאמר הרופא ולמרות שאותו מנהל מעולם לא ראה אותי). אולי כדאי שתהיו מתואמים ביניכם.

הסרת שומות

היי נשמע קצת מוזר. מה זאת אומרת "לא בא לו לטפל בך"? נשמע יותר כמו פרשנות שלך למצב. אם תעבירי את הפרטים שלך נוכל לבדוק את העניין לעומק. בכל מקרה, השומות (או נקודות החן אם תרצי) ניתנות להסרה רק אם הן בולטות מעל פני העור.

זו ממש לא פרשנות שלי

והעניין נבדק והגיע לרמת המנכ"לית. לגבי ה"שומות" - הן אכן בולטות מעל פני העור ונאמר לי ע"י אותו רופא (שכבר אינו עובד אצלכם) שאין שום בעיה להסיר אותן, אבל היות שהוא לא מבין למה זה מפריע לי, הוא לא מוכן לטפל בי - אכן ככה הוא אמר. ואכן הן ניתנות להסרה, גם לפי הרופא ההוא וגם לפי כל רופא אחר שהייתי אצלו, פשוט מה שצרם לי זה שבעוד גם לפי מה שאתם אומרים פה וגם לפי הרבה מקומות אחרים, שומות ונקודות חן זה אותו הדבר, מנהל מחלקת שירות הלקוחות שלכם התווכח איתי, וטען שהרופא אמר שמה שיש לי זה נקודות חן ולא שומות ובנקודות חן לא מטפלים (וזה לא מה שהרופא אמר, אני זאת שהייתי שם ושמעתי). בכל מקרה זה כבר לא משנה, כי העניין סוף סוף טופל.

למעלה