נמשך למלאות אבל מתביש להסתובב איתן

נמשך למלאות אבל מתביש להסתובב איתן

יש לי בעיה שלא הכי נעים להציג אותה למען באמת. אני רווק בתחילת שנות ה 30 לחיי. אני נמשך לנשים שמנות ומלאות הרבה יותא מאשר רזות,ללא ספק אבל אני מעדיף אותן לבילויים בבית שלהם או שלי בלבד!,אני די רזה ולא מרגיש בנוח להסתובב איתן במקומות המוניים או להכיר אותן לחברים שלי או משפחה, אני יודע שהבג אצלי,אבל לא מצליח להשתחרר ממנו. אני מוכרח לציין שבחורות מלאות ושמנות הרבה יותר סקסיות מבחורות רזות וממוצעות, למרות שאסור להכליל, הן גם אוהבות ויודעות לפנק בטרוף! אני סקרן לדעת אם יש עוד אנשים כמוני, שמתי לב שזה יותר בולט בקטע של בחורים רזים ממוצעים עם נשים מלאות מאשר בחורות רזות ממוצעות עם בחורים מלאים. יכול להיות שאני מרגיש משחורר יותר עם בחורה מלאה/שמנה מאחר ויודע שכנראה לא יתפתח משהו רציני, עם רזות ממוצעות אני פחות משוחרר כנראה, זה עלה במוחי עכשיו. מחכה לתגובתם ומקוה שלא פגעתי באף מלאה /שמנה, אם כן אז סליחה.

shaniza

New member
אתה מתבייש להסתובב איתן??

כל הבחורות צריכות להתבייש ללכת איתך.

Martinigirl

New member
עצוב מאד

עצוב לי מאד שאתה חי לפי מה שהחברה מכתיבה לך,ללא שום שיקול אישי והעדפה אישית. עצוב לי מאד שאתה לא ממש עושה מה שאתה אוהב ולפי נטיות לבך או משיכותייך,וחי לפי קודים של אחרים. זה כ"כ מצער האמת,בלי לרדת עלייך,שהסביבה עד כדי כך משפיעה עלייך. שאתה שופט לפי מראה חיצוני,ותכלס? לאף אחד לא מזיז מי נמצאת לידך,רק לך צריך להיות אכפת. לגבי ההערה האחרונה שלך,אתה לא פגעת באף שמנה/מלאה,אתה פשוט פגעת בעצמך!! מקווה שהמחשבה הזו תשתנה אצלך,ותוכל לחיות חיים יותר נורמליים,באמת.

asian girl

New member
עזבי אותך...

את לא רואה למי את כותבת תגובה? הוא הרי לא יבין את מה שאמרת.. הוא צריך טיפול...
... ועוד היום....

asian girl

New member
גם אני

שהייתי בגיל 0 הייתי אופטימית...
וכן, את חייבת להגיד לי בת כמה את...אני מבטיחה לא לשלוח אותך לגן אם את בת 18 ולא לבית גיל הזהב אם את בת 35+...

יממת לי תלב במה שכתבת

אני נוטה להסכים איתך, כנראה שהדרך אל האושר ארוכה עדיין. אני מסכים עם מה שכתבת ומודה שגם בעצמי אני פוגע ללא ספק,אבל תאמיני לי שיש לא מעט גברים כמוני וזה כמובן לא אומר לעדן את הבעיה.

Martinigirl

New member
תראה....

אם היית רושם,אני אוהב רזות,אז סבבה,כל אחד והעדפה האישית שלו. אבל אתה אוהב מלאות/שמנות, ואתה מתבייש בהן? זה מה שהפריע לי.. שאתה מונע מעצמך להיות עם מישהיא שאתה באמת רוצה,רק כי הסביבה תגיד שאתה נמצא עם דאבה? מה השגת בזה? אתה לא תהיה מאושר לעולם,ולסביבה תמיד יהיה מה להגיד (טפשה מדי,קלה להשגה,קמצנית,חונקת אותך,יו ניים איט!) כן,יש עוד גברים כמוך,וכן,יש גם בחורות כמוך,לכיוון השני,תתעורר,תתחיל לחשוב על מה עושה לך טוב,לך!!! ותפסיק לדפוק חשבון לסביבה. כל עוד אתה לא פוגע באיש,מה אכפת לך מה יגידו?

גם את צודקת

רק אני טועה אני יודע, אם אני מתביש בהם זה אומר שאני בעצם מתביש בעצמי שיראו אותי איתן אז אני בעצם מתביש כנראה פעמיים. ההתנהגות שלי לא מהיום ולא מאתמול וקשה לשנות אותי בזבנג וגמרנו אני גם לא יודע אם בעל מקצוע יכול לעזור, רק אני יכול לעזור לעצמי ערב טוב

נימשון

New member
בעיה לא פשוטה בכלל

אבל היא כמו כל בעיה אחרת, אם תחשוב כל הזמן על מה יגידו עליך אתה תחיה את החיים שאחרים רוצים בשבילך ולא את החיים שאתה רוצה עבורך ורק אתה הוא זה שיודע מה יגרום לך אושר אז הבחירה היא רק שלך. ועוד משהו, אף אחד לא יפסול אותך על זה שעשית בחירה שאתה שלם איתה אבל בהחלט יפסלו אותך על כך שאתה מנסה לרצות את כולם כל הזמן. חיה את חייך ותפסיק לחשוב כל הזמן על מה יגידו עליך, זה לא יקח אותך רחוק.

זה נכון

אני בעצם מחפש מישהי לא רק בשבילי גם בשביל הסביבה, יש הרבה אנשים כמוני וזה לא מנחם כמובן. ברור שאם אתנתק מכל המיתוסים האלו יש סיכוי שאהיה מאושר יותר אבל הדרך אל האושר עוד ארוכה כנראה ערב טוב

נימשון

New member
זה אתה שמאריך אותה

זו לגמרי בחירה שלך, אל תעשה את עצמך כל כך מסכן, אתה ממש לא.

magenta73

New member
לי ולך חשבון לא סגור בפורום אחר

וסתם שאלה, אתה היית חייב לכתוב את זה בכל פורום שני בתפוז???

נימשון

New member
אני חשבתי

שהוא כותב כדי שאנשים יאירו את עיניו לנקודות עליהן לא חשב בנוגע להשלמה העצמית לו עם התשוקות שלו אבל כנראה שכל שרצה זה לשמוע שהוא צודק וכמה הוא מסכן ואת זה אני מסיקה מקריאת תגובותיו בכמה פורומים. חבל, מאוד חבל.

Martinigirl

New member
../images/Emo45.gif בנוסף,

אתה כל הזמן כותב הדרך אל האושר עוד ארוכה,גם בני ישראל הלכו במדבר 40 שנה,הגיעו? הגיעו!! יאללה צא לדרך,תפסיק להגיד אני כזה,אתן צודקות,קשה לי וכו... להיות מודע לבעיה זה כבר תחילת דרך,וטובה! עכשיו תתחיל לשנות את המצב,זה לא כ"כ קשה,פשוט תנסה.

magenta73

New member
זה הגיוני. הוא מחפש חיזוקים חיוביים

בגלל זה הוא גם לא יכול לצאת עם נשים שמנות/מלאות ברחוב... רק בגלל שהוא פוחד מהחברה, ומהתגובה שלה, שכביכול תסתכל עליו כאילו משהו לא בסדר אצלו, (עלק, כן...) גם פה, אותו הדבר. הוא מחפש חיזוקים חיוביים בלבד. שיהיה לו לבריאות...

smach

New member
יש לי חבר כבר די הרבה זמן

ואני ממש נמוכה והוא ממש גבוה, ובהתחלה כשאמרו לי שהוא מעוניין בי , דחיתי את העניין על הסף, כי מה לגבוה כמוהו עם נמוכה כמוני????? אבל עובדה למרות הכל,מסתבר שטעיתי! אנחנו חברים והוא מת עלי שאני כזאת קטנה ובכלל לא מתבייש בזה! להיפך, אנחנו כל הזמן צוחקים על זה, ולוקחים כל הערה ברוח טובה... (תחשבו איך זה נראה מהצד 148 ו 187 הולכים יד ביד....
אז תפסיק להיות כבד! מה רע בבנות שמנות?????????? מה זה השטויות האלה?? ועוד גבר בן 30!!! אתה אמור להיות מעבר לכל השטויות של גיל ההתבגרות ..

אני מציעה לך להשמין להיות דובון

אולי זה ישנה את הראיה שלך ואת קו המחשבה שלך . הנה לך טיפול בחינם .

למעלה