נמשכת אליו גופנית אבל יש לו ריח פה לא נעים

נמשכת אליו גופנית אבל יש לו ריח פה לא נעים

מה עושים? יש בכלל סיכוי לקיים קשר בתנאים כאלו? יש בכלל סיכוי למצוא גבר בן 40-50 ללא ריח פה לא נעים אפילו קצת?

פמלה 27

New member
חחחחח את חיה בסרט?

היתי עם בני 40,50,60 וכולם היו אסטתים ולאף אחד לא היה ריח בפה,חוץ מאחד שהיה מעשן וביום שנפגשנו הוא לא עישן מהבוקר ,ולא היה שום ריח.אולי הריח ממך?

פילוsof

New member
פתחת מועדון לקשיש..בפעם הבאה זה לא יהיה

הריח..יפלו לו השיניים לפה שלך

haze73

New member
אפילו מסטיק לא עוזר ?

לי, יש ריח עמבה על בסיס קבע מהגוף, ומהפה - ריח של שום-בצל שלא עוזב כבר כמה שנים.

פמלה 27

New member
ובנוסף לכל זה

אולי בגלל זה אתה שמנמוך ללא מסרים,צרות בצרורות.

hairylover

New member
לדעתי

מממ- חבל על הזמן , לא תצליחי להתגבר על הבעיה אין מה לעשות , צריך לוותר

סאלי31

New member
מהודעתך ניתן להסיק..

שמבחינה סטטיסטית ערכת סקר (ללא כוונה תחילה) בקרב הגברים וגילית את הועבדה שלכולם בגילאי 40-50 יש ריח בפה. מה עושים? יש הרבה מה לעשות, השאלה מה מידת הפתיחות שלך איתו, כלומר, תוכלי להציע לו מסטיק, לקנות לו תרסיס שמעביר את הריח, לקחת אותו לרופא לבדוק את מקור הריח, להביא איתך מברשת משחת שיניים ולצחצח לו לפני... האמת שאני בקטעים האלה באמת חסרת טאקט, אם משהו מפריע, אני אומרת, לרוב לא נפגעים ממני כי אני אומרת כי אכפת לי ולא בכוונה לפגוע. ואין כאן מה להיפגע זה לא משהו שהוא חלק ממנו, זה משהו שצריך טיפול זה הכל. אם יש לי משהו שהוא לא נעים הייתי שמחה שיסיבו את ליבי לעניין כדי לטפל. אבל נו אני עוף מוזר כנראה :)) בהצלחה..

hotman10

New member
ענין של הקפדה..

נתקלתי גם בנשים כאלה.. נושא רגיש. שאלה כמה את מרגישה פתוחה אליו

סאלי31

New member
אני מורידה לך..

10 נקודות על העתקה! הינך מתבקש להיות יצירתיי ולהביא פתרונות חדשים. ראה הוזהרת! :)

hotman10

New member
../images/Emo6.gif

או.. שהתכונתי לדברי "חכמים".. נ.ב. לא ראיתי את מה שכתבת, אלא אחרי ששלחתי.. אבל- לשם כך אולי תצטרכי לבדוק אותי במכונת אמת.

סאלי31

New member
חושחש הבלש בוער בעורקיי ברגע שעיני נחתה

על הכתוב בתגובתך.. אמ... יד על הסנטר, מעניין :)

למעלה